Įkraunama...
Įkraunama...

Kirmėlės ir kiti parazitai

Šlykšti tema, bet labai reikalinga unsure.gif .

Ar tiesa, kad kirmelės bijo česnakų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2008 11 22, 12:40)
Reikėjo temoj parašyti, kad silpnų nervų žmonėms neskaityti, taip pat ką tik pavalgiusiems. Nes kai ką tik pavalgiusi pasiskaičiau šią temą, tai net bloga pasidarė.  doh.gif
Beje, man viena pažystama (ji prekiauja koraliniu vandeniu ir dar visokiais ten natūraliais vaistais) sakė, kad toj firmoj yra ir labai efektingų vaistu, išvarančių visokius parazitus. Iki šiol galvojau, kad man tai neaktualu, bet paskaičius šią temą, tuo suabejojau.  g.gif  Gal reiktų profilaktikai pagerti.

kadangi as nestuke.gif tai ta valyma atidejau iki vasaros, bet vyrui nupirkau visa kursa, kainuoja truputi virs 300 lt. tik kad jis nesiryzta pradeti, bijau, kad teks man pirmai isbandyti lotuliukas.gif siaip kas bande, tai sake thumbup.gif ypac del odos ir energijos padidejimu ax.gif

QUOTE(Kuzia @ 2008 11 23, 18:54)
Šlykšti tema, bet labai reikalinga unsure.gif .
Ar tiesa, kad kirmelės bijo česnakų g.gif ?

tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
ar tiesa, kad pvz isgerus vaistu kad ir Vermox, jos prades lyst pro visus galus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 11 24, 15:01)
ar tiesa, kad pvz isgerus vaistu kad ir Vermox, jos prades  lyst pro visus galus?  blink.gif

Netiesa blink.gif
Atsakyti
Koki slykstu vaizda radau apie kaspinuoti. Jauciu isivariau sau kirmeliu fobija bijau.gif

http://slykstu.kaspi...s.vaizdelis.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 03 gruodžio 2008 - 21:08
QUOTE(Kristepala @ 2008 12 03, 23:06)
Koki slykstu vaizda radau apie kaspinuoti. Jauciu isivariau sau kirmeliu fobija bijau.gif

o jei dar isivaizduotum, kad jis pas tave pilvelyje gyvena schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 12 04, 23:02)
o jei dar isivaizduotum, kad jis pas tave pilvelyje gyvena  schmoll.gif

Kiek girdejau tai kai kurios manenekes spec. susileidzia kazkokiu parazitu kiausinekiu i vidu, kad nepriaugtu svorio...jatau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 12 03, 23:06)

bijau.gif bijau.gif bijau.gif eina sau...
Atsakyti
O ka patartumete man daryti kai jau kelinta diena jauciu kad ju turiu ir kazkaip nejauku net pas gydytoja eiti.o savijauta mano tokia,niekaip nekrenta svoris,daznai jauciuosi pavargusi,labai kankina nemiga nes jauciu jas uzpakal.......nemalonus jausmas labai toks jausmas kad net kanda man jos ir ismatose taip pat ju maciau schmoll.gif tokios mini mazos plonesnes uz siula ir raizgosi cry.gif patarkite ka daryti nes tikrai isprotesiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigita... @ 2008 12 05, 15:55)
O ka patartumete man daryti kai jau kelinta diena jauciu kad ju turiu ir kazkaip nejauku net pas gydytoja eiti.o savijauta mano tokia,niekaip nekrenta svoris,daznai jauciuosi pavargusi,labai kankina nemiga nes jauciu jas uzpakal.......nemalonus jausmas labai toks jausmas kad net kanda man jos ir ismatose taip pat ju maciau schmoll.gif tokios mini mazos plonesnes uz siula ir raizgosi cry.gif patarkite ka daryti nes tikrai isprotesiu mastau.gif

nusipirkit nuo kirmelių vaistų,ir būtinai pas gydytoja lėkit mirksiukas.gif jauku nejauku vistiek eikit mirksiukas.gif
man taip pat nekrenta svoris,pastoviai pavargusi,nors nieko nedirbu,taip pat kankina nemiga,gal ir aš parazitų turiu scare.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 11 24, 16:01)
ar tiesa, kad pvz isgerus vaistu kad ir Vermox, jos prades  lyst pro visus galus?  blink.gif

QUOTE(Brigita... @ 2008 12 05, 14:55)

Bandyk gerti vaistus VERMOX. Mano sūnus kelis kartus gėrė, nieko nejauti ir tikrai išgėrus vaistus jos nelenda pro visus galus. O išgyjimas thumbup.gif .
Vaistas nereceptinis ir nėra jau toks brangus. Taigi drąsiai eik į vaistinę ir prašyk vaistų nuo kirminų. 4u.gif
Atsakyti
ir tikrai isivaizduojat kad isivalot?seip jau ne kas trecias zmogus turi kirmeliu, o VISI,ir visiskai atsikratyti ju nepavyks.o visokie vaistai tam skirti-gelytes tiems parazitams,tik labai nedaug kirmeliu pasalina,gal tik koki 10 proc.dalyvavau keliuose seminaruose ta tema-vaizdeliai-slykstus,ir kuri laika,tikrai bjauriai jautiesi, kol "susitaikiai"
ir daug ligu nuo ju kyla,tik retas gyditojas susimasto apie tai,ir gydo butent nuo parazitu.pav,visokie veido berimai,migrenos,ir daug kitu ligu,kuri priezastis gali buti-butent parazitai
Atsakyti