[quote=Maidenana,2012 01 09, 17:21]
nenorejau meskos izeisti. isivaizduoju, kai savijauta prasciau nebuna, o NT II rodo - nu kur cia iki info krapstymo.. tiesiog meskiukas gali nebeieskoti bedu savyje, viskas su ja gerai, tik ne laiku labai susirgo tais uzdegimais..
Oi jus mergos, sorry jau taip pavadinsiu si karta

As zinokit ne is tu kurios isizeidzia ir dar per minute..Dirbau, nepasiziurejau FM tai cia prisvaigot jau

As jau greiciau tokia, kuri nepatikusia info ignoruoja, o kuri info tinka pasiimu

O ir liezuvio anksciau nelaikydavau, bet gyvenimas biski sparnus aplauze tai dabar dazniau patyleti ismokau..
Maide gal as ne taip parasiau, man buvo gimdos arba kaklo uzdegimas, be temp, be nieko, tik is tepinelio buvo nsutatyta kad uzdegimas.. jie pas mane daznai, gal del endo. Tai va sitas bacilas as ir katinu dabar.. Bet zinai ir gyd tada ko neliepe gert antibu nuo uzdegimo tai nzn..reiks treciad paklaust.. Ka zinau, tada pasidariau NT, teigiamas, paskambinau gyd, sako ok, antibu negeriam, ateik po 2 sav. tai as ir klausiau..
Papildyta:
[quote=Glamour,2012 01 09, 18:03]
nieko nič nieko. Aš jau buvau prisigalvojusi, kad čia man nuo nėštumo. Temperatūra sukilo nuo tos dienos, kai duphastoną gert pradėjau. Na nežinau, gal dar to nimesilio negersiu, bet aviečių arbatos jau drąsiai užsiplikiau ir sekantis puodelis laukia čiobreliai.
Glamour - gaila jei neuzkibo zirnis, bet ziurek kad ne per anksti su tais NT ir HCG..gal reikejo daryt kaip gine liepe ta diena.. Bet atsimenat, mano HCG pradzioj 2.16 buvo..