QUOTE(zuzla @ 2012 01 09, 14:34)
man vakar pradėjo mausti krūtinė
kaip suprantu čia prieš O prasidėjo kažkokios nesąmonės, nes jau 21CD, tai kaip ir laikas. čia tai naujovės.
tau niekada krutie neskaudejo?
na, pries O ir man niekada. tik po.. ar imanoma, kad tavo O pasibaige? jauciu, imanoma..
QUOTE(meskos @ 2012 01 09, 14:45)
Be to, gi pas mane ziaurus uzdegimus buvo, prirase antibu leidziamu +geriamu ir nieko nesugeriau nes NT teig patapo.. tada jau gyd issigando, bet gavojau praslysiu, nepamaniau kad cia baisu.. tai kas ten zino kas ir del ko..
Darysiuos AFS tai tikrai, o toliau nzn.. As skaiciau kad jei virs 30 metu po 2-ju persileidimu tiria.. man virs 30..
nu ir viskas aisku. gali AFS nesidaryti. kadangi negerei antibu, virusas suniokojo kleckiuka. Moterys klista, kai mano, kad antibiotikai kenkia gemaliukui. Nieko panasaus. Tik reikia informuoti gydytoja, kad laukiesi, plius apsilankyti pas gine, jos israso antibiotikus, kurie per placenta nepraeina ir sauniai isgydomas virusas. Plius, 38 tempa yra kritine, gemaliukas neisgyvena tokioje, reikia musti paracetamoliu, bet paracetamolio ne daugiau 2 g per para (4 tabletes per diena, skaityk, galima).. Ir stresas cia maziausiai detas. Nenoriu minti tau ant sazines, bet sekanti pastojima zinosi, kad reikia sedeti namuose ir nekisti nosies i lauka, nes tik tik pastojus imunitetas kazkur isgaruoja ir limpa visokios zarazos. Tai vat. Jokio AFS tu neturi. Tiesiog taip nevykusiai susikloste aplinkybes su sveikata, plius dar musu nezinojimas, nes mes ne medikes ir daktaru abejingumas tokiam mazam nestumui..
QUOTE(zuzla @ 2012 01 09, 14:51)
pasidariau OT... nu nesąmonė - tokio neigiamo dar nesu mačius
na pažymiu, kad vakar buvo tariama O, pažiūrėsim kada mmm prasidės. gal čia koks naujas simptomas man..
pagal mane tu su O pavelavai....
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.