QUOTE(Irėnė @ 2012 01 07, 20:53)
nu tikiuosi bus
puregonas nuo siandien 6 kartus po 50.
o kada IUI bus matyt kita penktadieni
nu... tad sedim suspaudus viska, kas susispaudzia ir smarkiai uzsimerkiam... puregonas nuo siandien 6 kartus po 50.
o kada IUI bus matyt kita penktadieni
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 07, 20:58)
Nu mano planuose is viso nebuvo genetiniai tyrimai, bet kai daktare pasiule tai ir sutikau, jeigu prisca tyrimai duok Dieve bus geri ir jokiu riziku nebus toliau aisku nieko nebedarisiu. As irgi noriu isnesioti ir pagimdyti sveika vaikuti, juk apart DS yra daud baisesniu ligu kurio metu vaikas neisgyventu net iki 10 metu , o jei iki 10 ir isgyventu tai kankintusi sita maza gyvenimo laika. Siaip as tikiu, kad viskas bus gerai ir kad pagimdisiu berniuka O siaip aisku dauguma atveju genetiniai tyrimai siulomi daryti po ivf ir jau po 35 metu pastojus, nes kaip man aiskino su amzium padideja rizika, bet cia tik skaiciai.
matai su ta prisca.. tik santyki parodo.. tarkim turetum 1:2000.. o kur garantija, kad ne tu esi tas 1? tai kad.. man cia atrodo loterija. man, pvz, 34 jau vat cia pat, ant nosies, bet ir tai as abejoju, ar daryti prisca, ar ne.. daro kazkur 12 savaiciu, ane.. tai ka? abortas? su tikimybe niekada nieko nebepasigimdyti? na, nezinau, kiekvieno asmeninis reikalas, matyt cia. bet tavo atveju apskritai nera ko kvarsinti sau galvos nei su raukslemis nei su priskomis.
o tai taves visiskai nepykina? o kaip oda? sako, jeigu isberta - mergaite bus, jeigu lygi - berniukas...