Nu as galvoju nuejusi jau ta ryta prasysiu ,kad ko nors suleistu daugiau ,kad neisgazdinciau uz duru laukianciu kitu ,nes man tikrai baisu jau dabar
Dabar dar klausimu lavina tuos tyrimus kur darys kai ateis mm -tai cia kraujo(veninio) ,ar ir kraujo ir is maksties?
Kuo daugiau gilinuosi tuo baisiau darosi:radau wikipedijoj :
Prolaktinas slopina gonadotropinių hormonų sintezę. Dėl to laktacijos metu nevyksta ovuliacija, menstruacinis ciklas nutrūksta.
Tai va del ko gydytoja sake ,kad pas mane dar gaminasi krutineje (kazka ji ivardijo)ne pienas ,bet kazkas panasaus
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 21, 17:18)
Dabar dar klausimu lavina tuos tyrimus kur darys kai ateis mm -tai cia kraujo(veninio) ,ar ir kraujo ir is maksties?
Neissigask, tau visus kraujo tyrimus darys is venos Pralinksminai, su siuo klausimu...nepyk
Labas mergytes
nebezinau kaip gyvenat-nebeseku ilga laika ligoninej praleidau, permeciau akimis ir Maidenanos naujienos uzkliuvo.....nu karoce pasakysiu....
Betkokiu atveju, noriu prisiduoti, kad mes jau sulaukem savo sveikuciu vyruku sausio 10 d., tai jie perduoda jums didziausius linkejimus, o as tada pavirusuoju dar: AAAAPCYYYYYYY
nebezinau kaip gyvenat-nebeseku ilga laika ligoninej praleidau, permeciau akimis ir Maidenanos naujienos uzkliuvo.....nu karoce pasakysiu....
Betkokiu atveju, noriu prisiduoti, kad mes jau sulaukem savo sveikuciu vyruku sausio 10 d., tai jie perduoda jums didziausius linkejimus, o as tada pavirusuoju dar: AAAAPCYYYYYYY
QUOTE(sobo @ 2012 01 21, 16:37)
Neissigask, tau visus kraujo tyrimus darys is venos Pralinksminai, su siuo klausimu...nepyk
As suprantu ,kad ne is maksties krauja tirs,bet kodel liepe ateit daryt tyrimus per mm?
Gerai ,kad linksma ,nes cia liudnoka ir yra Va Revo siuncia jau optimizmo -sekmes seimynai
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 21, 14:36)
man ir baisiai skaudejo ir pries ir per procedura buvo ziauriai bloga o nuo stalo kai pakilau viskas buvo gerai kaip niekur nieko o pries mane kur buvo moteris jei viskas priesingai ir pries ir per procedura ji nieko nejaute bet po visko jei buvo ziaurei bloga
Labukas, merginos
As irgi pasidalinsiu savo patirtimi apie GN. As geriau Nimesyl pries procedura, tai skausma neblogai uzmuse, bet buvo nemalonu labai, kai skystis suleistas Kaip labai stiprus menesiniu skausmas, spazmas...tik gerai,kad trunka labai trumpai.
Po proceduros reikejo paguleti, nes vos nenualpau.
Kol rode gimdos vaizda, stipriai pradejau kraujuoti....norejau kuo greiciau dingti...
QUOTE(REVO @ 2012 01 21, 16:39)
Labas mergytes
Sveikinimai didziausi, sulaukus dvieju turteliu , aukit ir stiprekyte ir gaudau virusiuka, dvyguba
QUOTE(REVO @ 2012 01 21, 15:39)
...mes jau sulaukem savo sveikuciu vyruku sausio 10 d., tai jie perduoda jums didziausius linkejimus, o as tada pavirusuoju dar...
Nuosirdziai sveikinu
Ir vyrukams linkejimai
Virusiukai ciumpami
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 21, 17:46)
As suprantu ,kad ne is maksties krauja tirs,bet kodel liepe ateit daryt tyrimus per mm?
Gerai ,kad linksma ,nes cia liudnoka ir yra Va Revo siuncia jau optimizmo -sekmes seimynai
Per MM daromi hormonu tyrimai FSH, LH, E2. Gal kitos mergaites labiau tau gali pakomentuoti siu tyrimu reiksme, kadangi pas mane viskas ok, tai nelabai tuo domejausi
QUOTE(REVO @ 2012 01 21, 15:39)
Sveikinimai mamytei, linkėjimai bernužėliams Smagu kad aplankei mus
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 21, 15:46)
bet kodel liepe ateit daryt tyrimus per mm?
Manyčiau tai tiesiog todėl kad skirtingomis ciklo dienomis skirtingi hormonai žiūrimi. Pirmieji daromi ~3-5 ciklo dieną
Pas mane parasyta tokie bus tyrimai daromi:FSH,LH,E,TESTO,TTH,FT,SHBG dar dadeta prolaktinas ,progesteronas nu anyway ,kad tik viskas butu aisku,kas ir kaip Ziuriu mano diedas labai kazkoks nervotas pasidare ,kai pasakiau ,kad teks spermiuku duot nepasiruoses jis man atrodo dar tokiam reikalui