QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 07, 20:14)
Nu matai manes Salygiene paklause ar darisim genetini kraujo tyrima prisca as pasakiau nezinau ar reikia ji pasake gal geriau padarom , nu as ir sutikau. Gal del to, kad zino kaip pastojau tai ir pasiule. Nu dabar papildomi nervai
Jauciuosi gerai, nei pykina nei ka, tik krutyne labai jautri isliko. Kas del meskos tai ji nestukiu skyrelyje rase, kad po TA jai daktarai nieko gero nepazadejo, aisku, kad labai ir be galo liudna. Jei kiek zinau turejo buti apie 7 sav. nes turejo ziureti aip plaka sirdute gal trupuciuka daugiau. O man rytoj jau 11 savaiciu sueina
nu bet tu daryk prisca ir viskas. ko landzioji kur nereikia? tu apskritai rupinkis sveiku nestumu. nu Sangria, tu kaip mazas vaikas. Viskas yra labai paprasta: ar bet kuriuo atveju vaika pasiruosiusi issaugoti? jeigu taip, tada tau nereikia jokiu tyrimu, nes jie is esmes nieko nekeicia tavo gyvenime. Vistiek bus viskas gerai. Neieskok tu sleku kur nereikia.
Beje, pagalvojau, kaip jausciausi, jei pastociau. Mintis man tik viena: kad tik isnesioti. kad tik nepersileisti. viskas, daugiau jokiu minciu. man uzteko dvieju persileidimu pernai, tai kazkaip man atrodo rauksles dydis mane mazai jaudintu.
Todel labai uzjauciu meska..
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 07, 20:38)
tai jau sulauket
tai kokia stimuliacija ir kada IUI?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.