QUOTE(pikts paukstis @ 2012 01 20, 13:25)
kodel manai kad ryt, poryt? jei butu gyd. taip manes, tai butu sestd dares IUI. o spermos-netyrem si karta, bet siaip uztektinai
nes foliai bus paauge iki sprogimo.. jie gi sprogsta 21-23 mm.. kasdien paauga iki 2 mm. Elementariai suskaiciavus, sestadieni turesi 21 ir 23 mm du folius. Net sprogtuku beveik nereikia leisti, patys sprogs (bet susileisk, kad cistomis nepavirstu). Todel is esmes, jeigu tavo vyro sperma geros kokybes ir traukiat kazkur ant 50 mln viename mililitre, tai tau dzin, gali sekmadieni saziningai atlikti ND ir pirmadieni daryti IUI kaip rezultato uztvirtinimui. Bet jeigu spermos mazoka, tai ieskok kas darys tau sekmadieni....
QUOTE(Grim @ 2012 01 20, 13:53)
Sveikos!
Aš tradiciškai - kavos?
Dar bandelę turiu, bet jos tai niekam neduosiu
Mano katinas išprotėjo - vakar išsiėmė iš puoduko panaudotą NEuro arbatos pakelį, parakando, pabėrė visą turinį ant žemės ir trynėsi trynėsi Kai atėmėm, tada voliojosi per grindis.
Paskui teliką žiūrėjo ir rodė kažkokią bėgančią eilutę, tai ją gaudė ir bėgo už teliko pažėt, kur ji pasidėjo
JAu pasidariau visus tyrimus prieš ligoninę. Nenoriu aš ten kažkaip. Ale reikia...
Aš tradiciškai - kavos?
Dar bandelę turiu, bet jos tai niekam neduosiu
Mano katinas išprotėjo - vakar išsiėmė iš puoduko panaudotą NEuro arbatos pakelį, parakando, pabėrė visą turinį ant žemės ir trynėsi trynėsi Kai atėmėm, tada voliojosi per grindis.
Paskui teliką žiūrėjo ir rodė kažkokią bėgančią eilutę, tai ją gaudė ir bėgo už teliko pažėt, kur ji pasidėjo
JAu pasidariau visus tyrimus prieš ligoninę. Nenoriu aš ten kažkaip. Ale reikia...
balto vyno siandien noriu. eisiu chardonney papirkti.
ppfff, manp katinai visai nukvako...
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 20, 14:10)
As nebent dabar vyno taurei galeciau pakviest: kazkaip uzsimaniau vidury dienos, nors buvau visai atpratus
jo.... as irgi ant balto vyno persimeciau. Nusprendziau, kad raudonas man nebetinka del galimo AFS, tai dabar tik chardonnay..