Sveikos,klaipėdietės merginos!
perskaičiau šiandien, kad greit prasidės 2012 Metų Klaipėdietės rinkimai ir šiais metais galime balsuoti už dvi MUMS labai svarbias asmenybes: Vaivą Galvosienę ir Nataliją Istominą. Nepamirškime jų palaikyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 19, 16:00)
jeigu AFS - tai viskas kaip ir aisku, ant vaistu atsisedu ir problema isspresta, bet jeigu nuo viruso... tada nezinau kaip sekanti karta pastojus, reiketu uzsidaryti sterilioje kameroje...
Maidenana, o kokie tyrimai parodo AFS? ką darysies?
aš irgi mąstau dar dėl viso pikto pasidaryt prieš einant IVF kelią
Nepamirsau jusu mergytes, tiesiog kai cia tiek liudnu emociju, nesinori nieko sakyti, nes kazkaip nesmagu - pas mus tai viskas gerai, pagalvosit mazdaug "ka jinai supranta".
Bet tyliai esu su jumis ir siunciu mergaitiskus virusiukus
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 19, 08:41)
Labas rytas. Šįryt ir pas mane prasidėjo naujas ciklas. Kaip ir sakiau, BT nemelavo.
, kokie planai toliau?
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 19, 12:19)
pindos..
viskas, dabar stimuliuosies ir turesi dvynukus. antspaudas.
nupirk cinka. ir lai pastoviai geria, kasdien. kol nepagimdysi.
na, zinok, as busiu ziauri, bet geriau jau naujas ciklas nei... 8 savaites.. oh..
pamirso mus...
viskas, dabar stimuliuosies ir turesi dvynukus. antspaudas.
nupirk cinka. ir lai pastoviai geria, kasdien. kol nepagimdysi.
na, zinok, as busiu ziauri, bet geriau jau naujas ciklas nei... 8 savaites.. oh..
pamirso mus...
na ziuresim kaip bus si karta
o tu visai neziauri, bet tiesa pasakei.....
na bet gyvenimas tesiasi ir reikia toliau bandyt
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2012 01 19, 18:46)
Nepamirsau jusu mergytes, tiesiog kai cia tiek liudnu emociju, nesinori nieko sakyti, nes kazkaip nesmagu - pas mus tai viskas gerai, pagalvosit mazdaug "ka jinai supranta".
vis dar gaudau virusiuka
Maidenana, dėl cinko - daktarė sakė, kad reikia vartoti, ar kur skaitei?
Nupirkau aš jo, prižiūriu, kad gertų, nu nepakenks. Parašyta, kad imuninei sistemai gerai jis.
O gal žinot, kas atsitinka, jei pastoji anksčiau, nei daktarai leidžia po persileidimų? Nekalbu apie IUI, tikrai nesidarysiu, bet ar turiu labai saugotis, kad neįvyktų stebuklas ir natūraliai nepastočiau?
Nupirkau aš jo, prižiūriu, kad gertų, nu nepakenks. Parašyta, kad imuninei sistemai gerai jis.
O gal žinot, kas atsitinka, jei pastoji anksčiau, nei daktarai leidžia po persileidimų? Nekalbu apie IUI, tikrai nesidarysiu, bet ar turiu labai saugotis, kad neįvyktų stebuklas ir natūraliai nepastočiau?
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 19, 20:55)
sestadieni
, lauksim rezultatau tavo
ziuresiu kad aman sekantis IUI bus, gali but kad mano ateinantis IUI bs paskutinem sausio dienom
QUOTE(Rudde @ 2012 01 19, 17:46)
siunciu mergaitiskus virusiukus
Ar tai reiškia kad pilvelyje panelytė gyvena?
QUOTE(maika @ 2012 01 19, 21:18)
Ar tai reiškia kad pilvelyje panelytė gyvena?
Kolkas panasu i tai, o ar niekas neuzaugs, dar pasitikrinsim kito vizito metu
QUOTE(Rudde @ 2012 01 19, 20:34)
Kolkas panasu i tai, o ar niekas neuzaugs, dar pasitikrinsim kito vizito metu
O kada kitas vizitas?
Pasiskaičiau apie spermą gerinančius veisknius, tai kaip supratau svarbiausia selenas, cinkas, vit. E ir C. Dar daug daugiau buvo prirašyta. Tai gal bent tokių papildų verta paieškot? Nežinot, ar tokių yra? Dar parašyta, kad atsisakyt alkoholio, streso, kavos.
QUOTE(Tino @ 2012 01 19, 17:59)
Maidenana, o kokie tyrimai parodo AFS? ką darysies?
aš irgi mąstau dar dėl viso pikto pasidaryt prieš einant IVF kelią
Ju reikia daryti visa grupe. Susideda minimum is dvieju, maximum is keturiu kraujo tyrimu. Kaina nuo 170 iki 270 litu. Tai priskiriama sudetingesniems tyrimams, atsakymo laukti menesi, daro sorpo juos. tad as manau, kad tiesiog eisiu pas juos ir pareikalausiu pilnos tyrimu grupes antifosfolipidiniam sindromui nustatyti. kazkaip vadinasi AKA tyrimas, Anti-Beta2 tyrimas tai tikrai. O kokie dar pora tai nezinau... aš irgi mąstau dar dėl viso pikto pasidaryt prieš einant IVF kelią
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 19, 20:34)
Maidenana, dėl cinko - daktarė sakė, kad reikia vartoti, ar kur skaitei?
kai dar nezinojau, kad pati esu problematiska, vis domejausi vyro vaisingumu, tai mano reziume, kad cinkas yra svarbiausias spermatogenezes elementas, jis sunkiausiai gaunamas is maisto vitaminas, bet svarbiausias vaisingumui, jis didina kieki ir judruma. tad nusprendziau kol kas tamoxifenu vyro nenuodyti, nes ir spermiukai nuo jo nelabai kokybiski, bet cinka lai 3 menesiukus pageria. Dozes vaistinines, tad pereboro tikrai nebus. (perdidelis kiekis baigiasi mirtimi.....)