QUOTE(Glamour @ 2012 01 18, 01:14)
gal gali plačiau pakomentuot, ką pasakė dėl endo ir stimuliacijų?
Mano gydytojas sakė, kad kai yra endo, su stimuliacijom lengviau pastot. Paklausiau, kaip suprast, nes gi kai endo, sunku įsitvirtint, o kaip tai susiję su kiaušinėliu? Sakė, tai nuobodus ir ilgas mokslas, kad man išaiškintų. O dabar kai buvau pas gydytoją, kuri mane prižiūrėjo ligoninėje, ji irgi dirba vaisingumo klinikoje, trumpai kalbėjom apie mano situaciją, ji klausė, ar aš nenoriu bandyt be stimuliacijų, jei taip bijau dabar daug folių užsiaugint, pasakiau, kad žemas progesteronas, kas reiškia nepilnavertę ovuliaciją, ne labai sureagavo, bet kai pasakiau, kad pas mane endo, tada jo sako, prie endo reikia stimuliacijų. Tai tiek žinau. O ar tai susiję su didesniu kiekiu folių ir todėl didesniu šansu ar dar kažkas už to užslėpta, nežinau.
QUOTE(meskos @ 2012 01 18, 11:28)
Nenusivylusi - gyd patare laukti pora men iki bandymu nauju patapti
??
Taip, o čia daug ar mažai?
QUOTE(Tino @ 2012 01 18, 12:50)
nu aš pavyzdžiui nė karto per paskutines 3 IUI negėriau dupho. gydytojos teigimu, kai įvyksta pilnavertė O, PGR užkyla ir pats iki reikiamo lygio. o O įvykus, nes foliai užauginti ir susprogdinti. iš pradžių netikėjau šita teorija ir per pirmą IUI pasidariau PGR tyrimą, kad įsitikinčiau, ar tikrai. ir iš tikrųjų buvo apie 150, kai užtenka, kad būtų apie 50. vadinasi, vienas folis duoda savo progesterono augimą. ir ši gydytoja nei vienai neskiria dupho ir kiek pastojančių turi. nematau prasmės, kam papildomai tručytis. taigi jei šlykštu, tikrai gali negert
Mano gydytojas taip pat nesureikšmina duphaston naudojimo. Sako, nu gali pavartot. Paskutinį kartą liepė 8 sav nutraukt, o tai pagal viską iki 12 savaičių reiktų vartot. Dar klausiau apie poveikį vaikeliui. Mergaitei sakė neįrodytas poveikis, o berniukui didesnė tikimybė turėt bėdų su šlapimtakiu ateity.
Orchidėja, o kodėl kitą kartą būsit protingesni? Neskaičiau kas įvyko, kai gulėjau ligoninėj. Kodėl jūs buvot neprotingi?