QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 16, 20:08)
Ech, bet tikrai iui namuciai pavirto i nesivysranciu nestumu namucius.
Blyn, o man nieko nevyksta. Nestumas nustojo vystytis sesiu savaiciu, dabar jau vienuolikta, bet jokiu valymosi pozymiu nera, tai treciadieni A suplanuota.
Bet tik man niekas jokiu tableciu ir nesiule ir as nieko apie jas ir nezinau. Tik gine sake, kad jeigu per tiek laiko neissivale ir jokiu zenklu valymuisi nera, tai beveik ner sansu, kad prades.
Nelinksma
Blyn, o man nieko nevyksta. Nestumas nustojo vystytis sesiu savaiciu, dabar jau vienuolikta, bet jokiu valymosi pozymiu nera, tai treciadieni A suplanuota.
Bet tik man niekas jokiu tableciu ir nesiule ir as nieko apie jas ir nezinau. Tik gine sake, kad jeigu per tiek laiko neissivale ir jokiu zenklu valymuisi nera, tai beveik ner sansu, kad prades.
Nelinksma
Nu tikrai ne kas...
As vat irgi grizau - puslytes vietoje ir jokio judejimo i prieki nera. Dave recepta ketanovui ir liepe pasirodyti po savaites. Tai jeigu iki pirmadienio neiskraujuosiu, pirmadieni spresim ka daryti ar A ar tabletes.
Orchideja, ten tabletes medikamentiniam abortui, kaip as suprantu. Palyginus naujas budas atsikratyti nepageidaujamo nestumo, Rusijoje jau gerus penkis-septyni metus naudoja tabletes vietoje ankstyvojo vakuuminio isvalymo. Bet pas mus, matyt, neseniai atsirado. jeigu tai tos tabletes, apie kurias galvoju. nes kai as persileidinejau paskutini karta, jokiu kitu alternatyvu apart A nebuvo.
Tiesa, gydytoja pagire mano strakaliojima laiptais... sako, turi padeti.. as vakar pristrakaliojau, tai pasirode ruzavos isskiros, bet tuo is pasibaige... matyt, mazai.. tiesa, pagalvojau, kad gal pirtis turetu padeti pradeti procesa..
p.s. vis ziuriu i temos pavadinima ir galvoju, kur buvo mano protas, kai vadinau tema.. jau ko ko, o pozityvumo butent sioje temuteje tai...