QUOTE(Grim @ 2012 01 16, 14:17)
Maidenana, man neskaudėjo, kai apžiūrinėjo tokiu atveju, nei kai A darė, bet aš šoke buvau, tai tas dar gal prisidėjo. Tikrai jokio skausmo nejutau, o aš irgi labai nepakanti skausmui.
Bet kad tik nereiktų tos A....
O tau irgi su tablietkom? Man kazkaip labai skauda dabar per apziuras. Kai viskas gerai buvo, tai neskaudejo, bet dabar baisu pagalvoti, kad vel ant sraigtasparnio lipti..
QUOTE(meskos @ 2012 01 16, 14:25)
Labas
ar jau buvai pas gyd? nenoriu gasdint, skausmas nera neiskenciamas, be to leidzia gerti ketanova pvz. esme labiau ne skausme o procese, kraujuoja nemazai, silpna, bloga, vos pasitysi..Nuo sestadienio balta kaip popierius ir spaudimo beveik neber.. Irgi kaip rase nenusivylusi, A gali dar buti ir man, jei treciad gyd pasakys kad blogai issivale.. arba dar tablietku duoda.. As jau dabar nzn kas blogiau..bijojau A, tikiuosi nebereiks, bet nei vienas variantas nera lengvas..kartu su tablietkom visos emocijos pareina bet kuriuo atveju, tai psichologiskai taip pat sunku, net ir "kietoms"..
bet kuriuo atveju Maide, su tablietkom lik ligoninej, mano patarimas nuosirdus, is ryto pvz susidedi pas juos, vakare jei viskas ok paleis namo..nors savijauta ir s.. As buvau namie, ir dar viena, tai galvojau uzsilenksiu garantuotai..
man 6 vakaro i ligonine pas ja. as nezinau, gal paliks, nors vargiai, nes dar kraujo nera. jeigu siulys ligonine tai sutiksiu, aisku.. O kaip su tuo kraujavimu - kiek tas "nemazai"? su paketais reikia buti? naktiniais?
***** as ir taip be hemoglobino ir be spaudimo, tai po visu siu procesu isviso permatoma liksiu.. nu bet ir pofik, svarbiausia gerai issivalyti ir labai norisi, kad kuo greiciau pasi baigtu sis kosmaras..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.