QUOTE(meskos @ 2012 01 14, 16:03)
Sveikos
Maide -i ligonine, turi omeny darys A ar ka?
paziures perrsileidimo procesa, kuris jau turi buti issisiautejes, taciau pajutau tik 2 saremius per nakti ir kraujo vis dar nera. bet is saremiu jau galiu spresti, kad maza man nepasirodys... nu ka, visos iskencia ir as iskentesiu. vakar pabegiojau laiptais ir pasokinejau, tai lyg tais kazkas jau noretu kraujuoti, bet dar tik is labai giliai.. gal ryt prasides. Siandien pas S ir bus matyti.
Labas rytas.
Gimtadienis gerai, kitos drauges, kurios nezinojo nieko apie nestuma vis mane kabino del issikisusio pilvos, tipo "ka ruosiesi jau mama tapti?", "ka, tai tas apie ka galvoju"? "tai kiek menesiu jau nescia?" Nemaniau, kad mano pilvas tiek emociju sukels. Nors gal, nes as pilvo neturejau ir prisiziurejau figura, tai jom keista, kad as "apsileidau".. Isgereme labai daug, taciau as neapgirtejau, ryte jokio poxmielo, tai vaziavom su vyru prie juros, po to i kavine valgyti, po to alaus... filmu nusipirkom, pasiziurejom... Zodziu..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.