QUOTE(kioske @ 2012 01 06, 18:14)
tai niekas nepakomentuos? kokios kobybes turetu buti vyriskas turtas, kiek normaliu procentu normaliu formu, tamk kad butu tikslinga atlikti IUI?
nera ziauriai svarbus tavo isvardinti rodikliai. minimali norma - 40% judrumas bei 5 mln viename mililitre. Zemiau siu normu niekas IUI nedaro. tiesa, del judrumo % abejoju, gal gali buti ir maziau, bet be 5 mln IUI atlikti nera prasmes.
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 06, 18:21)
Mes pirmą kartą darėm IUI. Bet kažin, ar dar kartą darysiu, nes vyro turto rezultatai labai geri buvo, IUI metu A+B buvo 95%. Dabar tik melstis belieka
Aš labai nekantri
planuoju jau kokią 10DPI daryti NT
nu OK, jeigu nedarysi IUI kas bus? Sedesi rankytes sudejusi ir lauksi manos is dangaus? juk vistiek kazka darysi.
QUOTE(Grim @ 2012 01 06, 18:30)
Maidenana, dar gerklė nepraėjo?
Beje, prisiminiau - aš turiu savo teigiamą testą... Jetau, koks gražus
Antra juostelė net iš tolo šviečia. Ech...
Aciu, gerkle jau tik paryciais skauda, tempa laikosi 37,1 kazkur, kaip niekas ir neskauda, tik ziaurus nuovargis. nueiti i dusa prilygsta zygdarbiui. o su galvos plovimu tai visai...
QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 19:57)
Labai daug virusiuku abiem nekantruolem
:
Meidenana, o jus ka dabar planuojat? ar nieko?
Beje, kaip tavo katinai?
nu duok ir man ta virusiuka.
nu ka mes - nieko. nieko nedarom. man reikia i mokslus vaziuoti vasario pabaigoje. grisiu tik balandi, o ten vel nevaisingas periodas iki rugsejo. tai ka man cia draskytis.
Katinai tragiskai. duoda i kaili vienas kitam, draskosi iki krauju... nebezinau ar kada nors bus siuose namuose tylios naktys be katinisko zviegimo..
O
zuzlai medalis
QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 21:19)
Bet as turbut niekada is IUI namu neiseisiu, vis cia kazkaip traukia, o pas nestukes taip ir neprisijungiau
mums cia su tavimi irgi gerai. Pas nestukes
Sangria panikuoja kasdien, jau merginos jai tiek dirzu dave, kad vajej..
As vis nueinu paskaityti kaip musiskems sekasi,
Sangriai, meskos, orchidejai, dar laukiu kol
Revo pagimdys savo kavalierius (lyg tais pagimde jau..
Warwara atseke), tai as taip sakant,
v kurse, kuomi musu naujai iskeptos nestukes gyvena
Galiu apsviesti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 06, 21:50)
nu uzsizvengiu tuoj
ziauriai laiminga man buvo 4IUI
Papildyta:
a+b geras rezultatas, bet kiekis mazokas. pas mus buvo a+b 90, o kiekis 55 mln. ir gavosi visiskas snipstas.
na, 100%, kad ketvirtas IUI sekmingas niekas neduoda.
Bet su tokiais rezultatais, tai arba neteisingai proceduros data apskaiciavo, arba kazkas negerai, kazkas trukdo..
neverk, vistiek turesi leliu. ne si cikla, tai sekanti.
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 22:44)
na taip, bet vistiek tų hormonų prisibijau, kažin kaip paveiks svorį, nuotaiką ir kt..
pppffffffffffffff........ zodziu. su svoriu bus taip: kol gersi closta - storesi, kai nustosi - dings svoris; su nuotaika bus taip: del duphastono ir closto - pirmas dvi-tris dienas eisi sienom laipiodama, viskas erzins, zliumbsi pamaciusi liudnas kaciuku akis, zodziu, jautrumas bus nenupasakojamas. As vyrra iskarto ispejau, kad jeigu as reksiu, kabinesiuos, zliumbsiu, tai lai nekreipia demesio, nes tai ne as, o hormonai. O po poros dienu priprasi ir nebejusi net, kad kazka vartoji..