QUOTE(olialia2001 @ 2012 01 12, 16:16)
Nu Miau, spaudziu rankyte tavo.
Cia gal bedos nuo protelio daugiau, pirmiausia Maidei reikia sutvarkyti galva ( ir savo ir vyro) o po to jau tik I preki.
Su manim dabar gulejo moteryske, Jai 44 , tai eina pas musu S nes nori vaikelio!!!!
Mano manikiuriste gimme 44, pamatytumet. Uz mane jaunatviskesne. Pirmam vaikui buvo 26. Su Antru po 2 iui pavyko naturaliai. Miau.
QUOTE(sobo @ 2012 01 12, 16:22)
Labas mergaites, daug cia pas jus prisiskaiciau, tad nusprendziau ir as prisijumngti. Manau kartu bus lengviau
. Pirmiau jums trumpai papasakosiu savo istorija. IUI deka auginu dukryte, tada pastojau po 2 nesekmingu stimuliaciju naturialiam cikle, ir pirmosios sekmingos IUI. Buvo uzauge nu folikulai, pastojau clost+ puregon, dar estrofenas ir duphaston. Su vyru nusprendem, kad atejo laikas susilaukti antros atzalos, bet stai jau trecia IUI ir vis nesekmingai. Lankausi Jolsanoje pas Salygiene, ranku nenuleidu, nes jei nebandysi neturesi nieko.
labukas, sekmes jums!
QUOTE(Tino @ 2012 01 12, 16:24)
ŠAAAKKĖĖĖSSSS, va čia tai beviltiškas amžius ir tai žmogus dar kažko siekia... matyt, vėlai sutiko antrą pusę... ne visiems sekasi anksti ją sutikt...
Papildyta:
sveika prisijungus
o kokios problemos, kad reikia IUI?
daug tokiu, nesakau, kad tai idealas, nenoreciau, bet faktas, kad buna
QUOTE(meskos @ 2012 01 12, 17:19)
Nea , as pas
Stankeviciu.. kol kas gerai, bent jau atkase keleta dalyku su mano uzdegimais, mano cia didziausia ko gero beda..
Jau nebezinau sveikinaus siandien ar ne , tai labas
Papildyta:
Mergaites,
kas susidure - pakomentuokit sita tema anti D-imunoglobulinas!! Cia tas pats dalykas ka suleidzia po gimdymo jei turi rezus minus ar kas kita?? nes pa mane yra minusas, dukra gime pliusas, MB irgi pliusas, bet ar gali dabar nesivystantis buti del to???? kazkaip sita tema nieko nezinau, isskyrus kad visa nestuma pridavinejau krauja ir leido du kart tuos antikunius.. Bet ar dabaar pries norint pastoti ir isnesioti jau pries NT II reikia dar kazka tirtis??
Papildyta:
Turiu panasia minti, ir jau svajoju kaip varysiu vyno pirkt, gal siandien, nzn ... O tu susitarei del A?? Man leido rinktis, laukti ( nes laukiu 1.5sav), tablietkos, ar A..
suleidzia 28 nestumo savaite, jei moters minusas, o vyro+. Sorry,kad svepluoju, prie svetimo ipado.
Maidenana, net 6 metai yra daug, tu dar bandai tik nepilnus dvejus, o juk vis protingeji, tai kaip gali sakyt, kad beviltiska.. As irgi prazilusi gerai, Mano mama pastojo po 2 operaciju ir 4 metu vargo, o 48 metu jai iseme gimda del suvezejusios endo. Ir ka, man dabar del to gyvai I graba listi? Net nesiruosiu