Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Namai 2012

Kaip liudna cia verysad.gif

Kazkaip nesinori tiketi, kad po kiek sviesesnio rudens atejo ziema su tiek daug skausmingu istoriju sad.gif

Labai tikiuosi, kad visos mergytes issiverks, o paskui issities ir vel eis pimyn. Nes jus galit pastoti ir kad tai nutiktu kuo greiciau, siunciu savo besispardancius virusiukus 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Meidenana, girdi, tau irgi galioja 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 12, 10:18)
Tesiu nesekmiu maratona. Pas mane irgi nesivystantis


mazute uzjauciu...... 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet tu stipri ir jau kuri sekanti plana, saunuole 4u.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 12, 11:18)
normaliai mirksiukas.gif leidziuosi vaistus ir ryt laukia apziura smile.gif


tai lauskiu tavo rezultatu rytoj po apsilankymo pas daktare wub.gif

QUOTE(Rudde @ 2012 01 12, 18:23)

Labai tikiuosi, kad visos mergytes issiverks, o paskui issities ir vel eis pimyn. Nes jus galit pastoti ir kad tai nutiktu kuo greiciau, siunciu savo besispardancius virusiukus 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif



gaudau viena virusiuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(girtalyte @ 2012 01 12, 18:15)
As kad isvengciau tavo likimo, penktadieni pries kucias, nulekiau krauja nuleidau ir ramiai galejau vyno ikalti. Nors tikroji priezastis del ko lekiau krauja leist, tai galvojau ot butu kaledine dovana MB, bet deja teko pasitenkinti kitom dovanom.

Matai, as irgi penktadieni pries kucias krauja nuleidau ir echo dariau. Buvo nerimo, bet skaiciukai buvo normose, tik gemalinis maiselis netaisyklingos formos ir vaisius nepilna savaite mazesnis.
O pasirodo, kad jau vis dėlto buvo nustoję vystytis.

Gerai, kad darbo siandien, ryt daug, tai bent maziau minciu. Dar neverkiau, tai jauciu grizus namo issizliumbsiu, ir planuosim su MB atostogas ir vaikus. Dabar jau reikes butinai ant dvynuku eiti

Rude, nenustok virusuoti. Gaudau, kad buciau ilgam apkresta.

Meidenana, Nenusivylusi, Meskos - siandien uz kiekviena is jusu vynelio isgersiu. Kad kitais metais tuo paciu metu galetume susitikti su 1-2 menesiu leliukais.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 12, 19:06)

Rude, nenustok virusuoti. Gaudau, kad buciau ilgam apkresta.

Meidenana, Nenusivylusi, Meskos - siandien uz kiekviena is jusu vynelio isgersiu. Kad kitais metais tuo paciu metu galetume susitikti su 1-2 menesiu leliukais.



As vyna jau parsitysiau namo, tai orchideja turesi kompanija bet kuriuo atveju drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2012 01 12, 18:23)

Labai tikiuosi, kad visos mergytes issiverks, o paskui issities ir vel eis pimyn. Nes jus galit pastoti ir kad tai nutiktu kuo greiciau, siunciu savo besispardancius virusiukus 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Meidenana, girdi, tau irgi galioja 2.gif 2.gif


Virusiuka jmama, gal net du ax.gif
Atsakyti
Oj mergytes, jums tai tikrai negaila
APCY 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Imkit, aspsikreskit, ir nepaleiskit virusiukus !!!!

Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 01 12, 19:30)
Oj mergytes, jums tai tikrai negaila
APCY  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
Imkit, aspsikreskit, ir nepaleiskit virusiukus !!!!




jamu du blush2.gif wub.gif , ir laukiu su jais savo IUI rezultau blush2.gif
Atsakyti
[quote=zuzla,2012 01 12, 13:12]
aš irgi bijau pastoti dėl nesivystančio/persileidimo, irgi neįsivaizduoju, kur reikės neigiamas mintis kišti. bet be teigiamų nieko nebus. davai nusiteikiam, kad viskas bus gerai, a?
[/quote]perskaiciau, kad dazniausia persileidzia tos, kurios pries pastojima patyre persileidima. Nevalia ju gimda is baimes pradeda susitraukineti ir isstumia gemala is gimdos. Ypac daznai gimda susitraukineja sulaukus tos savaites, per kuria ivyko ankstesnis persileidimas ir moteris vel praranda vaika.
Blogiausia yra tai, kad 99% mes streso nejauciam. Kaip nenusivylusi rase, kad rankos nebedrebejo, apsiramino, bet drebancios rankos tera tik isorinis streso rodiklis, tikrasis tupi galvoje ir mes galime net nenutuokti, kad stresuojame, bet gimda tai signala susitraukineti gauna. Pamenu, per pati pirma IUI svo gyvenime, nebijojau visiskai proceduros, geros nuotaikos ejau, viskas ciki, grizau namo, vakariene, tv ir staiga jauciu, kad tikraja zodzio prasme luztu. Taip pajutau, kad atsileido raumenis, kad nes kaip vata tapau. Stresas? stresas. O as maniau, kad nifiga nestresuoju.
Ir kazin ka daryti. Antidepresantu, suderinamu su nestumu pries IUI gerti? kaip smegenis visiskai isjungti? Gyventi kaip visaa nekreipiant demesio i II? Fig pojmiosh..


[quote=orchideja88,2012 01 12, 13:17]
Yra kaip yra. Prigersiu vyno ir planuosiu kita IUI.
Gerai, kad MB yra salia.
Siaip su gydytoja sutarem del A kita savaite. Kazkaip galvoju, jeigu 3savaites neissivale, tai kazin ar issivalys...
[/quote]
as sestadieni sau leisiu. drauges gimtadienis. tik bijau, kad vyno nepatempsiu.. 2 menesius nei laso.. vakar pas vyra gurksni vyno padariau, maniau, kad samanes atsigeriau. Stipru pasirode. Tai pradesiu nuo alaus. didelio kiekio. ir polaipsniui grisiu i vynines vezes.

[quote=Tino,2012 01 12, 13:25]
* oi, negaliu tylėt verysad.gif brangioji, tai kad Tu pati jau puse daktarės!!!! daktarei svarbu, kad eitum ir pinigus mokėtum už IUI.... aišku, kad nemato reikalo tirti, kol Tu pas ją nepersileidai 3 kartus. va dabar sekantį kartą jau gal ir lieps. bet jei pati giliniesi į viską, tai galėtum ir daugiau pasidomėt apie nesivystymų priežastis kitas, nei prasta sperma, kad atmestum visus savo sveikatos sutrikimus. negi nežinai, kad daktarus reikia kontroliuot, kad viską padarytų? blink.gif

** nu čia dabar kas - iš kur čia ištraukėt tokią nesąmonę, kad PRL daroma snevalgius, negėrus ir dar nemiegojus? nu apie miegą dar įdomi versija, gal ir tiesa, bet jau valgis ir gėrimai tai čia neturi jokios įtakos.

*** jau metai čia visai ne priežastis, patikėk. aš manau, kad visos laiko turim iki 40 metų. aš vyresnė už Tave ir darau IUI ir ruošiuos IVF'ui ir darysiu iki tos ribos VISKĄ, kad paskui nesigailėčiau, kad ko nepadariau.

**** sutinku, kad Tau išvada tinka, t.y. tada, kai kimba. o jei nekimba, tai skaičiuok neskaičiavęs verysad.gif kaip nieko, taip nieko... o tas kibimas priklauso nuo kažkokių neaiškių aplinkybių, gal ir D ar likimo, kaip norit kuo tikėt.
[/quote]moteri galima tirti be galo be krasto. antra - kaip paminejai, as pati sau jau puse daktares. man iseina save pacia pagydyti, zinau kas gali streikuoti, o su kuo geriau negaisti laiko. As + III grupe, man rezusai ne motais, vyras irgi +, tik nepamenu ar III ar I, bet kuriuo atveju - suderinami. Nutuokiau, kad kazkoks hormonas negeras, akurat buvo PRL, sutaisiau. As pasidarysiu tik du tyrimus, AFS, kad ji atmesti galutinai ir skydliauke. manau, skydliauke bus suderinama su isnesiojimu. Bet vel gi, man gyvenimiskos situacijos trukdo.. O tuos 2 vasarinius persileidimus daktare neskaito, nes nutruko savaime kai mmm velavo 5 ir 7 dienas. Sako, biocheminiai ir "chorionas susibalamutino".

**del PRL geras, ane? as irgi "na ura" parsivilkau uzsimiegojusi, pasikavinusi ir apsijogurtinusi. rezultatas - 850. kai norma 550.. veliau atkasiau kaip priduoti. kita cikla pridavus pagal taisykles buvo 400. Vat tada ir musiau su bromokriptinu.

***as dar del IVF negalvoju..
****o kai nekimba reikia eiti toliau per tyrimus.


[quote=KittyKitty,2012 01 12, 16:05]
Beje, Maidenana, dar vienas dalykas. Tu iš viso nusvaigai dėl to amžiaus.
[/quote]mano mamai klimaksas 43 metu prasidejo. ir ji buvo nevaisinga, siaip ne taip manes susilauke per gydytojus. ir as jau zila visa. todel as nebeturiu net desimtmecio. Yra 9 realus metai. Bet as abejoju, ar po 40-ties kazka dar darysiu. Is savo pensijos i universiteta as vaiko neisleisiu, zinok. Tai 6 metai liko. Vat tau ir "nusvaigau". O dar gali vyro bedos prisideti, tai liks man vieneri metai. Viskas labai paprastai ir matematiskai paskaiciuojama.


[quote=olialia2001,2012 01 12, 16:16]
Nu Miau, spaudziu rankyte tavo.
Cia gal bedos nuo protelio daugiau, pirmiausia Maidei reikia sutvarkyti galva ( ir savo ir vyro) o po to jau tik I preki.

Su manim dabar gulejo moteryske, Jai 44 , tai eina pas musu S nes nori vaikelio!!!!
[/quote]
Tikrai tik nuo protelio.. Jokiu kitu faktoriu buti negali.
Ta 44mete su kare ir nuolat plepa?

[quote=sobo,2012 01 12, 16:27]
problemos pas MB - nejudrus spermiukai
[/quote]
g.gif g.gif klausyk... jeigu jie nejudrus.. gal geriausia uztaikyti ant ovuliacijos galo? kai kiausialaste beveik gimdos priarteja? ir cia tie tinginiai jos prie vartu laukia.. neklausei gydytojos apie tai? (cia man ka tik susisviete.. juk logiska..)

[quote=orchideja88,2012 01 12, 17:07]
*****, kaip man pikta... Visas sventes praleidau be vynelio, ir pasirodo be reikalo.
[/quote]nu gali atsigriebti siandien.. ir rytoj.. bet pasakyk, geriau dar penkis kartus kaledas be vynelio, kad tik zirnius butu... ane?..


[quote=meskos,2012 01 12, 17:19]
Bet ar dabaar pries norint pastoti ir isnesioti jau pries NT II reikia dar kazka tirtis??
Papildyta:
Turiu panasia minti, ir jau svajoju kaip varysiu vyno pirkt, gal siandien, nzn ... O tu susitarei del A?? Man leido rinktis, laukti ( nes laukiu 1.5sav), tablietkos, ar A..
[/quote]
man atrodo pries pastojima pradedami leistis moteriai antikuniai ir vaistai tesiami visa nestumo laika. Ir tada viskas gerai.

[quote=Tino,2012 01 12, 17:22]
jooo, aš irgi panašiai šventes praleidau... nei pati gėriau, nei MB daviau, gydytojai Naujus metus gadinau, o sausio 3 d. dariau 6 IUI. o dabar jau pradeda terliot - bus kaip praeitą kartą, kai mmm prasidėjo 10 DPO. r
[/quote]o gal implantuojasi?
as sventes karscio agonijoje praleidau. kaledas su gresianciu, naujukus su angina.. puikus naujieji metai. o sestadieni senieji naujieji, tai irgi gausiu "dovana".. sekasi man siais metais su dovanomis. bijau net pagalvoti apie gimtadienio siurpriza. gal pasislepti.


[quote=Rudde,2012 01 12, 18:23]
Meidenana, girdi, tau irgi galioja 2.gif 2.gif
[/quote]Aciu, bet kol kas neimsiu, yra cia merginu po IUI, perleidziu joms. As dar su savo dvynukais neatsisveikinau. nesvarbu, kad jie jau nebegyvi, bet vistiek dar manyje.


[quote=meskos,2012 01 12, 19:17]
As vyna jau parsitysiau namo, tai orchideja turesi kompanija bet kuriuo atveju drinks_cheers.gif
[/quote]skanaus tau.. pramus iskarto ir tave.. nesokinejai? net paprastai nesokinejai?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 12, 21:06)

g.gif  g.gif klausyk... jeigu jie nejudrus.. gal geriausia uztaikyti ant ovuliacijos galo? kai kiausialaste beveik gimdos priarteja? ir cia tie tinginiai jos prie vartu laukia.. neklausei gydytojos apie tai? (cia man ka tik susisviete.. juk logiska..)



as irgi taip pat manau, sestadieni turiu varyt pas gyd., reikes su ja rimtai pakalbet, nes kazkaip kuo toliau tuo labiau man atrodo, jog ji kazka ne taip apskaiciuoja. g.gif
Atsakyti
Man kazko pradejo kiausydes mausti..Siaip ir maude nuo pat pastojimo laikas nuo laiko. Toks duriantis skausmas. Bet jau taip nebelabai nepastebimai.. Gal dar negimdini turiu? Foliu tai 3 buvo. Bet lygtais nemate S. Bet su echoskopu apziura tai tragiskai skausminga buvo.. Tiek gimdos, tiek pasukus echo i kiausyde..
Papildyta:
QUOTE(sobo @ 2012 01 12, 20:17)
as irgi taip pat manau, sestadieni turiu varyt pas gyd., reikes su ja rimtai pakalbet, nes kazkaip kuo toliau tuo labiau man atrodo, jog ji kazka ne taip apskaiciuoja. g.gif

Ji apskaiciuoja ideale. Matematiskai. O geriausia butu pries IUI apziureti ir tada nuspresti ir jau daryti ar dar luktelti, ar jau pavelavo...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 12, 15:29)
mano toks tyrimas rodė 899 (norma iki ~50-550 ar kiek ten), o va nevalgius/negėrus/išsibudinus - 174 rolleyes.gif šį šeštadienį kartosiu, labai įdomu.

QUOTE(Tino @ 2012 01 12, 15:34)
aik Tu saauuu .... mano visada būna didesnis, max 909, o kitaip nesu bandžius... nustebinot Jūs čia mane  blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu reiks kada pabandyt... jei dar reikės blush2.gif

Kai nežinojau kaip reikia, tai priduodavau kaip išeina smile.gif Ir rezultatai logiškai siejasi su vaistų vartojimu/nevartojimu ir doze smile.gif Nebent skiriasi rezultatai ar ryte (~8 val.) priduodu kraują, ar popiet (~16-17 val.) smile.gif Tai ir toliau taip darysiu smile.gif Gal todėl kad pas mane aiški diagnozė - prolaktinoma, o ne šiaip neaišku nuo ko padidėjęs PRL g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 12, 11:37)
4u.gif  4u.gif  Labai uzjauciu..
Klausykit susitariam ir baigiam jau tas nesekmes, ok, uzteks.. dabar jau laikas geresnems mintims ir ivykiams..


SUTINKU!!!

Meidenana, taip, temos pavadinimas keistokai skamba su tokia statistika. Bet gi negali kitaip temos vadinti lotuliukas.gif
O siaip, turbut kiekviename dalyke reikia bandyti pozityvo pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 12, 21:24)
Ji apskaiciuoja ideale. Matematiskai. O geriausia butu pries IUI apziureti ir tada nuspresti ir jau daryti ar dar luktelti, ar jau pavelavo...

Visada pries IUI apziuri ir per visus 3 kartus ne vienas folikulas nebuvo ovuliaves. Gyd. sakydavo, kad jau tuoj tuoj turi ovuliuot.
Atsakyti