QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 12, 13:23)
Mano daktaras
Žėba, o tavo?
Nea , as pas
Stankeviciu.. kol kas gerai, bent jau atkase keleta dalyku su mano uzdegimais, mano cia didziausia ko gero beda..
Jau nebezinau sveikinaus siandien ar ne , tai labas
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 12, 12:26)
Beje, jeigu buvai pastojusi 13 savaičių kažkada.. man kyla klausimas: ar buvo tirti rezusai? Gal buvo skirtingi? Nėštumas gana didelis, gal jau turėjo po abrazijos suleisti anti D-imunoglobulino? Gal čia gali būti šuo pakastas? Gal reikėtų išsitirti? Ar nuo to paties vyro buvai pastojusi?
Mergaites,
kas susidure - pakomentuokit sita tema anti D-imunoglobulinas!! Cia tas pats dalykas ka suleidzia po gimdymo jei turi rezus minus ar kas kita?? nes pa mane yra minusas, dukra gime pliusas, MB irgi pliusas, bet ar gali dabar nesivystantis buti del to???? kazkaip sita tema nieko nezinau, isskyrus kad visa nestuma pridavinejau krauja ir leido du kart tuos antikunius.. Bet ar dabaar pries norint pastoti ir isnesioti jau pries NT II reikia dar kazka tirtis??
Papildyta:
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 12, 17:07)
*****, kaip man pikta... Visas sventes praleidau be vynelio, ir pasirodo be reikalo.
Turiu panasia minti, ir jau svajoju kaip varysiu vyno pirkt, gal siandien, nzn ... O tu susitarei del A?? Man leido rinktis, laukti ( nes laukiu 1.5sav), tablietkos, ar A..