MAIDENANA...kšššššššššššššššššššš...
Ar tu išprotėjai? 34 - sena? tai visi UK ir US turėtų išmirti, nes ten iki 40 metų nesiruošia turėti vaikų!!!! Ar proto netekai, aš galėčiau vardinti nežinau,kiek pavyzdžių iš savo aplinkos ir iš SM, kur 36,38, 38 metų pastojo ir išnešiojo,ir ar su kokiom problemom! Va viena forumietė..kiek jai buvo, kai pastojo...37 , man rodos.. po 2 IVF, po dar kelių IUI..natūraliai..sūpuoja mergytę.. ir dar nesuskaičiuojamai tokių atvejų, tieisog tu dabar nori matyti viską juodai ir matai, aš tik tikiuosi, kad tai tau greitai praeis, jau tu ant manęs gal ir supyksi, bet toks jaučiasi..bele rast priežastį, dėl ko vaikų nebus ir viskas. Aš sveika, bet per sena, pastoju, bet persileidžiu, vadinasi, nieko nebus ir t. t. Nu tai norint visada rasi priežastį, daug žmonių serga anginom,t ai atsakyk sauk į klausimą,kiek esi pasiryžusi daryti, siekti, aukotis, rizikuoti, kad pasiektum išsvajotojo tikslo, paskaityk sėkmingas istorijas, kai susilaukia vaikiuko po kokių 3 persileidimų , 4 IVF , kelių operacijų, išimtais kiaušintakiais, išgramdytom gimdom ir t. t.
Tai pirmiausia,manau, verta sau atsakyti, kiek stiprus tas noras. O kitas dalykas- dėl imunuglobulinų aš išsitirčiau tavo vietoje, nes pvz seniau gi , jei moters rezusas minusinis, neleisdavo abortų daryti, nes buvo rizika daugiau neturėti vaistų, persileisti dėl antikūnų
O kad sunku,kad baisu vėl pastoti - tai čia tik asilas nesuprastų,aišku,kad žiauriai žiauriai baisu, bet pacituosiu tave (gal ir netiksliai), kad kai patenki į šitą nevaisingumo balą, niekas nebėra lengva. Lengva yra sugulti ir po 2 savaičių pamatyti II. TOkių čia nėra. Visoms kitoms daugiau ar mažiau sunku ir lengva jau nebus.