Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Namai 2012

Stiprybes visoms mergaitems, kurioms nepasiseke verysad.gif Skaitau ir negaliu patiketi, kad taip galejo atsitikti.Tikrai nebezinau ar noriu IUI kartot. Labai liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 12, 10:18)
Tesiu nesekmiu maratona. Pas mane irgi nesivystantis

4u.gif 4u.gif Labai uzjauciu..
Klausykit susitariam ir baigiam jau tas nesekmes, ok, uzteks.. dabar jau laikas geresnems mintims ir ivykiams..
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 12, 11:28)
Mazute kaip gi taip , kaip stik galvojau apie tave, kad siandien eini pas daktara klausytis kaip plaka sirdute verysad.gif labai labai gaila, laikykis. Ar tau kraujavimas prasidejo ar jau per ehoskopa pamate, kad nesivystantis?

Echoskopas...
Jokio kraujavimo, bet sirdeles nera.

Taip mano gemalinis maiselis buvo netaisyklingos formos
Atsakyti
Labas, mergaičiukės wub.gif . Su naujais 4u.gif . Užėjau ieškot laimingų, o radau tokias nelaimes skaudžias....Labai užjaučiu..Maidenana, Orchidėja, meskos, stipribės ir sėkmės jums .
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 12, 11:44)
Echoskopas...
Jokio kraujavimo, bet sirdeles nera.

Taip mano gemalinis maiselis buvo netaisyklingos formos

labai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Labas,
jau neberašau šiame skyrelyje, tik paskaitau,bet šiandien parašysiu,nes į mūsų temukę Maidenana nebeužeina, o tik dabar šitoje perskaičiau, kas atsitiko.Pirmiausia, Maide, užuojauta. O antra..Žinau,akd neklausysi, visiškai neklausai,ką tau kiti sako, visiškai. Bet kadangi kraujas verda, tai parašysiu.
Man atrodo, tu pakankamai protinga motera, kad netikėtum tokias lemta-nelemta,kas čia dabar???? Man per IUI arba dantis supūliuoja, arba sinusitas, arba dar kas- na ir kas? mano draugė nėščia susirgo vėjaraupiais, 28 metus nesirgo ir va, nei kontakto su sergančiais turėjo, nieko, jau buvo dekrete ir namie sėdėjo, iš kur vėjaraupiai??? Iš ten pat, iš kur tavo angina, pastojus labai susilpnėja imunitetas ir prikimba kokia zaraza. Kitą akrtą pastosi vasarą, zarazų bus mažiau. Ar tu bent supranti,kad tu pastoji vos ne per kiekvieną IUI???? Aš turėjau 11 IUI ir nė per vieną nebuvo nei kibimo, nei vaiduoklio, nieko - o tau kimba netgi dvynukai per IUI!!!! nu negaliu, negaliu, ar supranti, kad neišvengiamai ateis laikas, kai išnešiosi, ar įsivaizduoji,kad yra otkių , kurios vien už vieną vienintelį kibimą kažin ką atiduotų, nes persileidimus vis tiek lengviau "tvarkyti", nesu visišką nepastojimą? Ir kad tavo požiūris ir skepsis šitą "nelemtį" gali žymiai daugiau įtakoti negu visa kita? Kad š..situacija gyvenime- suprantu, ok, atrodo viskas juoda, reikia iškentėti, bet iškentėsi- ir pirmyn. Dar net skydliaukės ji netyrus..jau vyrui jaunesnes siūlo.. nesuvokiama. Mano draugė pastojo, jos tėtis mirė ir ji iš streso persileido. Nu pasakyk, čia jau LIKIMAS? Du vaikus turi po to 'likimo",negi manai, kad kažkas žvaigždėse, kuo tu ten tiki, neturi daugiau ką veikti, kaip tik sėdėti ir galvoti, persileis ji šį sykį ar ne, kaip čia jos lemtį sutvarkyti?? Yra atsitiktinumai, yra nusilpęs imunitetas ir kiti dalykai ir tiek.
Beje, jeigu buvai pastojusi 13 savaičių kažkada.. man kyla klausimas: ar buvo tirti rezusai? Gal buvo skirtingi? Nėštumas gana didelis, gal jau turėjo po abrazijos suleisti anti D-imunoglobulino? Gal čia gali būti šuo pakastas? Gal reikėtų išsitirti? Ar nuo to paties vyro buvai pastojusi?

Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 11, 21:07)
nugis čia dabar kas?  blink.gif  tai pirmyn tirtis skydliaukę - ar negamina ji antikūnių per daug... toks paprastas tyrimas, o nepasidarius  doh.gif

pritariu Tino drinks_cheers.gif . pati neseniai lankaisui pas endokrinologę, tai kai sužinojo, kad turim vaisingumo bėdų, paskyrė antikūnių tyrimą. nes kaip sakė, yra hormonai, kuriuos skydliaukė gamina, kurie trukdo pastoti (TTH, FT4, FT3ir kiti, pačios žinot). o yra, kurie trukdo įsitvirtint ir išnešiot . jų hormonų tyrimuose, kuriuos darom prieš ir po ovuliaciją, nebūna matyti, nes reikalingas atskiras kraujo tyrimas būtent šitų antikūnių ieškant (ATPO tyrimas daromas). kai tiek kartų įvyko ta pati istorija, jau reiktų pradėt galvot apie realias priežastis, o ne tik gripai, anginos, nelemta, ir pan... nereikia priešintis geriem patarimam mirksiukas.gif šeimos gydytojas duoda siuntimą, užsirašai pas endokrinologą, susimoki kažkiek litų (apie 50), nes kainuoja šitas tyrimas, ir po kelių dienų sužinai atsakymą. jei viskas bus gerai, tada toliau galvoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 12, 09:18)

jklmn.... verysad.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 12, 11:26)
Labas,
jau neberašau šiame skyrelyje, tik paskaitau,bet šiandien parašysiu,nes į mūsų temukę Maidenana nebeužeina, o tik dabar šitoje perskaičiau, kas atsitiko.Pirmiausia, Maide, užuojauta. O antra..Žinau,akd neklausysi, visiškai neklausai,ką tau kiti sako, visiškai. Bet kadangi kraujas verda, tai parašysiu.

visiškai su viskuo drinks_cheers.gif thumbup.gif ir aš tą patį pagalvojau apie vieną šitos istorijos aspektą - vos ne kiekvieną IUI žmogui kimba... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursule_Elena: 12 sausio 2012 - 11:34
Maidenana, labai rekomenduoju - paskaityk knygą http://www.knyguklub...CFYpO3godLVe2Jw
Tu labai nusiteikus, kad tau nepasiseks, gal tikrai tos mintys veikia...
Paskaityk, man labai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2012 01 12, 12:26)
šeimos gydytojas duoda siuntimą, užsirašai pas endokrinologą, susimoki kažkiek litų (apie 50), nes kainuoja šitas tyrimas, ir po kelių dienų sužinai atsakymą. jei viskas bus gerai, tada toliau galvoji mirksiukas.gif

aš pradžiai sutaupysiu Tau vizitą ir mėnesį laukimo pas endokrinologą su siuntimu - kai daraisi visokius hormonų tyrimus (o juk jie mokami), kartu pasidaryk ir visus keturis skydliaukės hormonus. paieškok, dažnai būna visokių akcijų, tad gali kainuo 45lt iki 70Lt. jei bus kas nors blogai, tada galėsi eit pas endokrinologą, o jei gerai, galėsi atmesti dar vieną versiją. bet bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 11, 22:07)
nugis čia dabar kas?  blink.gif  tai pirmyn tirtis skydliaukę - ar negamina ji antikūnių per daug... toks paprastas tyrimas, o nepasidarius  doh.gif
as linkusi daryti kaip daktare liepia, o ji man nei karto neminejo apie skydliauke. Gal ji mano, kad nereikalinga. be to, man nera problemu pastoti, tam tik geros spermos reikia ir viskas. Sakiau gi, kad as sveika..

QUOTE(Glamour @ 2012 01 11, 23:12)
Ar galiu be S siuntimo priduot kraujuką ir iki kelintos valandos priima? Penktadienį jau galėčiau aptart rezultatus su S .

Be S gali viska priduoti kasdien nuo 9 iki 11. O del PRL, tai dar ir nevalgius, negerus, ir buti atsibudusiai minimum kaip 3 valandas iki tyrimo (pries atsibudima buna auksciausias PRL lygis). Cha, zinau viena drastiska buda pakelti PRL akimirksniu.. Kokia extazy ar lsd suvalgyti.. Nuo narkotiniu medziagu PRL labai padideja. Juodas humoras aisku, bet uztat veiksminga per 5 minutes.

QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 11, 23:30)
Nenusivylusi,  4u.gif  sunku net suvokti, kaip cia tokia bloga metu pradzia.
Madelaina, netikiu kad nuleisi rankas, nes ir pries menesi panasiai kalbejai, o pasirodo slapta veikei. Tau manau neuzilgo vel kilsi i kova del  nestuke.gif
tu skaitei kaip as tema pavadinau? as ryskiai nugrybavau su pavadinimu.. visiskai i lankas..

QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 12, 10:18)
ok tu kuzia kuzia... 4u.gif kosmaras.. nu ziurek, vel nelaime... verysad.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 12, 11:31)
nu bet dabar jau baltesnis gyvenimas atrodo, bandom toliau, nors tiesa sakant TO tikejimo nebeliko.
agha... butent TO.. mechaniskai atlieki viska.. as bijosiu jau kita karta pastoti.. is tos baimes vel persileisiu..

QUOTE(Alinux @ 2012 01 12, 11:34)
Stiprybes visoms mergaitems, kurioms nepasiseke verysad.gif Skaitau ir negaliu patiketi, kad taip galejo atsitikti.Tikrai nebezinau ar noriu IUI kartot. Labai liudna verysad.gif
kartok.. su IUI yra vilties, o be - .... nei vaiku, nei vilties..

QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 12, 12:26)
Labas,
Beje, jeigu buvai pastojusi 13 savaičių kažkada.. man kyla klausimas: ar buvo tirti rezusai? Gal buvo skirtingi? Nėštumas gana didelis, gal jau turėjo po abrazijos suleisti anti D-imunoglobulino? Gal čia gali būti šuo pakastas? Gal reikėtų išsitirti? Ar nuo to paties vyro buvai pastojusi?
tada nebesivyste nuo 5 savaites. Tiesiog nezinojau, kad nebesivysto iki 13 savaites. 8 savaites pravaiksciuojau su lavoniuku pilve. vyras kitas buvo, as tada LT negyvenau. Bet ten irgi buvo sunki gyvenimiska situacija, as tada pati vos kanopu neuzverciau.
Po A man nieko neleido. niekas nieko netyre. Savo normalioje busenoje as fiziskai stipri ir neserganti, bet nestumas, ir dar velyvas jau, mane is pusiausvyros ismusa ir organizmas visiskai nebeatsparus jokiom zarazom.. man padetu sterili kamera. Siaip, kaip bebutu, Kitty - man 34.. kaip pirmam vaikui tai jau problematiska ir nera ko noreti is pirmo, antro, penkto karto kazka gauti. As elementariai senstu ir si fakta reikia pripazinti. Plius kiek nervu.

QUOTE(Ursule_Elena @ 2012 01 12, 12:32)
visiškai su viskuo drinks_cheers.gif  thumbup.gif ir aš tą patį pagalvojau apie vieną šitos istorijos aspektą - vos ne kiekvieną IUI žmogui kimba... doh.gif
kas antra. Butu kiekviena, jeigu butu demesys lygiai toks pat, kaip vat gruodi kai dare. Daugiau paziurejo, atsargiau paskaiciavo, papildomai kartele i apziura - ir prasom. (isvada: IUI galima apskaiciuoti idealiai, tik ne visi gydytojai tuo uzsiima). Bet as ir nesakiau, kad negaliu pastoti. Vienintele problema pas mus - vyro sperma. Bet dabar dar prisidejo ir mano amzius. Organizmas sensta ir jam sunkiau pirmais nestumo menesiais kovoti su infekcijom. Ir cia as nieko nepakeisiu.

Labryt, mielosios. Visiskai nepozityvi metu pradzia. tiesiog kosmariska statistika.
Atsakyti