QUOTE(Tino @ 2012 01 11, 18:42)
bet skydliaukės hormonai tirti? FT4, FT3, TTH ir būtinai ATPO? žinai, tos aiškiai matomos priežastys kartais būna labai gražiai susivedančios į konkretų hormoną (išskyrus aišku virusus ir tempas, anginas...). dar reiktų pažiūrėti kitomis akimis į tuos nesivystymus, t.y. pasidaryti daugiau tyrimų, kad atmesti visokias kitas versijas, kaip ir tą Antifosfolipidinį sindromą.
nu o jeigu nustoja vystytis dėl kažkokių gyvenimiškų situacijų, tai jau tada belieka laikyti, kad tai likimo pirštas - tipo dar ne laikas, brangioji... matyt, dar kažką gyvenime reikia nuveikti iki leliaus...
stiprybės dabar susitaikyti su tuo, kas atsitiko
AFS atmestas. Aspirinai puikiai suskystino krauja ir gemaliukas fantastiskai limpa. HCG ir PRG pakankamai, kad issilaikyti zirniui. Skydliauke netirta..
Tame ir problema - del gyvenimisku situaciju. 2 kartai - del "gyvenimo", 2 - del tirsto kraujo, bet jau kaip ir atmesta si priezastis. Nes iki aspirino mmm veluoja 4-7 dienas ir parkeliauja. O cia jau pilnavertis nestumas gimdoje buvo. Bet AFS, tikriausiai, vistiek pasidarysiu.. Kad ir ji atmesti. Bet man atrodo per AFS organizmas atmeta gemaliuka, buna tiesiog persileidimas, nebuna nesivystancio, ypac ilgai tunuojancios puslytes gimdoje.. Ar buna ir taip?
Jo, iki lialiaus man nusisauti tereikia.
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 11, 18:51)
Zinok net neabejoju ir pati nezinau kodel , kad ir tave tas dziaugsmas laukia tik matyt dar trupuciuka reikia palaukti, gal teisybe sakoma, kad lelius pats pasirenka laika kada ateiti i si pasauli.
Iki klimakso man jau nebelabai toli.. Tad ir laukti ilgai man nebereikes.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.