QUOTE(meskos @ 2012 01 11, 16:44)
Sveikos :4
Maide - kadangi tau nuotaika vistiek be rysio, kas suprantama, bet nori prajuokinsiu
- o tu nueik na lieva ir bus be IUI tas vaikas ir uzauginsit..Cia man viena taip kazkada uzmete, as supykau , bet dabar kai pagalvoju tai juokas ima
tuo labiau jei ims ir susiras kokia jauna tai ka tu prarasi, o leliu turesi
jei ne vitoj pokstas sorry, man itariu jau stogas vaziuoja
As is gyd grizau.. zodziu gavau tablietkas, kurios pagreitins reikaliukus, nes puslyte blyskeja, ir kazkaip ten dar kazkas ai nzn jau..zodziu jei butu viskas gerai bet kuriuo atveju neimanoma kad nesimatytu.. ypac lyginant ta pirma foto ir dabar..As tik galvoju ar jau gert tas tablietkas, tikslaiu detis ar dar laukt savaime.. gyd sako gal ir turetu ivykt savaime.. bet tai as nebegaliu jau laukt, ir taip jau virs savaites laukime.. gal datempsiu iki savaitglaio ir eisiu pasikankint..
kol kas bent jau nereikejo A, gal ir apsieisiu jei viskas ten svariai issivalys..ziauru vis delto kai pagalvoji
jo, as svarciau tokia varianta, bet man bus kaip visada - vaikas gautusi ryski tevo kopija, is kurio butu labiau nei aisku, kad mano vyras neturi jokio rysio su siuo vaiku. As gi po "laiminga" zvaigzde gimiau..
Nu vat, o as norejau klausti kaip tau.. Pries gerus 7 metus as buvau pastojusi. Gyvenau ne LT, tai pas jokius gydytojus buvau nusprendusi iki 12 savaites neeiti. Siaip, ten niekas ir neziuri iki to laiko. Su masina atvaziavau i LT trumpam. Nu, prabundu, svarstau pas kokia gydytoja reiketu nulekti pasitikrinti, nes man jau 13-ta savaite eina. Zodziu, nusiprausiusi sedu i masina ir vaziuoju i GN, nes pradejau raudonai kraujuoti po truputi. Echoskopijos metu nustatytas nesivystantis 5 savaiciu nestumas. Tai vat.. 8 as atvaiksciuojau su zuvusiu gemaliuku savyje. Gerai, kad kraujo uzkretimo negavau. Pirmas nestumas buvo. Padare A ir issiunte namo.
Nu gi sakau tau - pasokinek nuo sofos ant grindu. patikrintas sovietmeciu laiku budas persileisti. pramus jau po puses dienos.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.