Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Namai 2012

Maidenana
As tikiu, kad tu nusiraminsi, ir pazvelgsi i situacija is kito kampo: priezasti kaip ir radot. Pastojimai vyksta normaliu ritmu, sakyciau.
Tiek ir truksta! Nusiraminti, pasistiprinti, pritaikyti vyrui kelptuves terapija ir dziaugtis nestumu ir vaikuciais!
sekmes tau ir sveikatos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 11, 13:06)
O tu kai suzinojai HCG skaiciukus PRG nesidarei?gal tepliojo del jo trukumo? g.gif
tepliojo, nes vienas is dvynuku mire, padidinus dufastono doze, tepliojimai pasibaige. ta pusle tebera, maciau vakar. abi. tik viena tuscia, kur anksciau mire, o kira su kazkokia neaiskia deme.

QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 13:18)
Maidenana
As tikiu, kad tu nusiraminsi, ir pazvelgsi i situacija is kito kampo: priezasti kaip ir radot. Pastojimai vyksta normaliu ritmu, sakyciau.
Tiek ir truksta! Nusiraminti, pasistiprinti, pritaikyti vyrui kelptuves terapija ir dziaugtis nestumu ir vaikuciais!
sekmes tau ir sveikatos! 4u.gif

man nera problemu pastoti. tiesiog vyras neturi pakankamai spermos, kad as galeciau pastoti kai man norisi, pvz bandyti po sekanciu mmm yra beprasmiska, nes su 15 mln naturaliai mazai kas pastoja (jeigu tebera tie 15). Vyra tie IUI jau uzknyso negyvai, ir as pilnai tikiu, nes kai pastoju po IUI - persileidziu, tai del tirsto kraujo, tai del anginos. tai ko cia toliau bandyti? jokios prasmes. Vel sukisti 7000 lt per metus, kad vel persileisti pora-trejeta kartu? uztenka man siu zaidimu, itariu. as net nebepanikuoju ir nebestresuoju, susitaikiau jau.. nieko nebepakeisi. neturejau vaiku ir neturesiu, nuo ju neturejimo dar niekas nemire. O vyras veliau gales jaunesne susirasti, kuri sugebes isnesioti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 14:11)
as net nebepanikuoju ir nebestresuoju, susitaikiau jau.. nieko nebepakeisi. neturejau vaiku ir neturesiu, nuo ju neturejimo dar niekas nemire. O vyras veliau gales jaunesne susirasti, kuri sugebes isnesioti.

oj tu net taip nejuokauk geriau, nes oj kaip skaudu bus, jei senatvej paliks vyras susirades jaunesne ir dar jam pagimdzius vaika, o tu viena be vyro ir be vaiku doh.gif manau ir priesui to linketi nereiketu, o tu apie save taip rasai doh.gif unsure.gif
Palauk sestadienio, nes irgi kas per deme ten liko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 11 sausio 2012 - 13:17
Maidenana
panika ir liudnumas - blogas padejejas...

O vyras veliau gales jaunesne susirasti, kuri sugebes isnesioti.

Idomu, ka tu manai tokio blogo esi padarusi siame gyvenime, kad taip save nuskriausti nori? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Kodel tu tarp zmonos ir vyro nedarai = zenklo?
Kodel vyra uzknysa IUI? Kas tame blogo. Tai yra jums geras budas susilaukti vaiko. Kas jam blogo - nesuprantu? Jam jusu ateitis nerupi?
Tai, nuo to kad tu vaiku neturesi tu nemirsi, tai faktas. Bet kam gyventi gyvenima, kuris ne tavo? Kokia cia siema, jei pamatuose truksta vieno tau pagrindinio stulpo - vaiko? As dar puikiai suprantu, kai zmones negali susilaukti savu vaiku. Tai tada eina kitu keliu tie zmones. Bet kartu eina, kaip seima...
O jums tiek ir truksta iki savo vaiko.
Kantrybes, ramumo...
Vietoj to kad pasakyti: "jetau kaip gaila, buvo toks puikus sansas, bet jau aisku kame priezastis!" Tu prieini prie absurdisku isvadu.

As suprantu, kad dabar pas tave laikotarpis, kai noresi paramos ir gailiscio. As mielai taves pagailieciau, bet dar mieliau pritaikyciau tau keptuves terapija.
Kodel tu supranti vyra, bet vengi suprasti saves? Pamastyk apie tai. As manau tu zinai atsakyma i si klausyma. tas atsakymas tau nepatinka, ir tu ji vengi... Bet turi savo gyvenima viena, vieninteli!
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 11, 14:16)
oj tu net taip nejuokauk geriau, nes oj kaip skaudu bus, jei senatvej paliks vyras susirades jaunesne ir dar jam pagimdzius vaika, o tu viena be vyro ir be vaiku doh.gif manau ir priesui to linketi nereiketu, o tu apie save taip rasai doh.gif  unsure.gif
Palauk sestadienio, nes irgi kas per deme ten liko? g.gif
mes su drauge gyvensim seneliu namuose. seniausiai jau sutarem
ten neaiskiu konturu deme, kas reiskia nesivystanti nestuma ir prasidedanti persileidima.

QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 14:32)
Maidenana
panika ir liudnumas - blogas padejejas...
Idomu, ka tu manai tokio blogo esi padarusi siame gyvenime, kad taip save nuskriausti nori?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif Kodel tu tarp zmonos ir vyro nedarai = zenklo?
Kodel vyra uzknysa IUI? Kas tame blogo. Tai yra jums geras budas susilaukti vaiko. Kas jam blogo - nesuprantu? Jam jusu ateitis nerupi?
Tai, nuo to kad tu vaiku neturesi tu nemirsi, tai faktas. Bet kam gyventi gyvenima, kuris ne tavo? Kokia cia siema, jei pamatuose truksta vieno tau pagrindinio stulpo - vaiko? As dar puikiai suprantu, kai zmones negali susilaukti savu vaiku. Tai tada eina kitu keliu tie zmones. Bet kartu eina, kaip seima...
O jums tiek ir truksta iki savo vaiko.
Kantrybes, ramumo...
Vietoj to kad pasakyti: "jetau kaip gaila, buvo toks puikus sansas, bet jau aisku kame priezastis!" Tu prieini prie absurdisku isvadu.

As suprantu, kad dabar pas tave laikotarpis, kai noresi paramos ir gailiscio. As mielai taves pagailieciau, bet dar mieliau pritaikyciau tau keptuves terapija.
Kodel tu supranti vyra, bet vengi suprasti saves? Pamastyk apie tai. As manau tu zinai atsakyma i si klausyma. tas atsakymas tau nepatinka, ir tu ji vengi... Bet turi savo gyvenima viena, vieninteli!
cia ne as save nuskriausti noriu. cia kazkaip aplinkybes klostosi, kad is manes viskas atimama, darbas, namai, vaikai, dar tuoj iseina taip, kad vyro nebebus (ne del skyrybu, del kitu visai prieasciu).. ir taip jau nieko nebeturiu, kazin ka dar is manes galima atimti. jau visiskai plika likau, bet ziuriu, kazkam vis negana. tai kad as galiu cia optimistinius ditirambus dainuoti, bet realybe visiskai kitokia. vienitelis dalykas, kuri siai dienai turiu, tai vat tai, kad ant manes nelasa dabar, t.y. namai, kuriuose visi gyvenantys arba skiriasi, arba ivaziuoja arba mirsta.
o kam man tas gailestis? ir parama? nei galestis nei parama aplinkybiu nepakeis ir geriau as tikrai nesijausiu.. nors, ka cia, as jau nebesijauciu.. nera ka jausti jau. geriau padirbsiu.. juk algu metas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 sausio 2012 - 14:03
Maidenana nusiramink! Dabar pas tave deja ne sprendimu laikotarpis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 15:00)
cia ne as save nuskriausti noriu. cia kazkaip aplinkybes klostosi, kad is manes viskas atimama, darbas, namai, vaikai, dar tuoj iseina taip, kad vyro nebebus (ne del skyrybu, del kitu visai prieasciu).. ir taip jau nieko nebeturiu, kazin ka dar is manes galima atimti. jau visiskai plika likau, bet ziuriu, kazkam vis negana. tai kad as galiu cia optimistinius ditirambus dainuoti, bet realybe visiskai kitokia. vienitelis dalykas, kuri siai dienai turiu, tai vat tai, kad ant manes nelasa dabar, t.y. namai, kuriuose visi gyvenantys arba skiriasi, arba ivaziuoja arba mirsta.

Kaip baisiai skamba tavo zodziai "vyro nebebus" unsure.gif apie priezastys net baisu ir pagalvoti , kad sakai ne del skirybu o del kitu priezasciu unsure.gif Zinai kiekvieno zmogaus gyvenime buna juodas periodas po kurios ateina baltas, ir i tavo kiema ateis svente.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 15:05)
Maidenana nusiramink! Dabar pas tave deja ne sprendimu laikotarpis!  wub.gif

kad as nieko ir nesprendziu..

QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 11, 15:05)
Kaip baisiai skamba tavo zodziai "vyro nebebus" unsure.gif apie priezastys net baisu ir pagalvoti , kad sakai ne del skirybu o del kitu priezasciu unsure.gif Zinai kiekvieno zmogaus gyvenime buna juodas periodas po kurios ateina baltas, ir i tavo kiema ateis svente.

man paciai baisu pagalvoti. ir vyrui irgi baisu pagalvoti. mano juodas periodas tesiasi nuo 2009... ir net nesiruosia baigtis. net astrologineje progzoneje apie tai parasyta..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 15:12)
kad as nieko ir nesprendziu..
man paciai baisu pagalvoti. ir vyrui irgi baisu pagalvoti. mano juodas periodas tesiasi nuo 2009... ir net nesiruosia baigtis. net astrologineje progzoneje apie tai parasyta..

o tai vyras serga kuom nors? unsure.gif viskas bus gerai mergyt nu tikrai visa laika nesisekti negali, kada nors ir tau pasiseks uz kancias atlyginama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 11, 15:14)
o tai vyras serga kuom nors? unsure.gif viskas bus gerai mergyt nu tikrai visa laika nesisekti negali, kada nors ir tau pasiseks uz kancias atlyginama 4u.gif

ne, jis neserga.
p.s. man jau kava skani ir nebepykina kai kaimynas ruko... net nebejauciu kvapo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 sausio 2012 - 15:01
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 14:11)
man nera problemu pastoti. tiesiog vyras neturi pakankamai spermos, kad as galeciau pastoti kai man norisi,  O vyras veliau gales jaunesne susirasti, kuri sugebes isnesioti.

Perskaičiau tavo istoriją.
Nepulsiu guosti, tu stipri..... 4u.gif
Bet.......mintis tolimesniam svarstymui........prasta sperma, viena iš nesivystymo priežasčių....čia nebūtinai tu neišnešioji....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 15:46)
ne, jis neserga. ji tiesiog juodai apsmeize nepatenkintas darbuotojas.. ir gresia lr bk. viliuosi teisingo sprendimo, taciau zinant musu teisinguma, taip vadinamaji, tai ...

p.s. man jau kava skani ir nebepykina kai kaimynas ruko... net nebejauciu kvapo..

o Dieve jau buvau issigandusi, kad su sveikata blogai. Nu sitas reikalas irgi mazai malonus, bet tikekimes, kad viskas issispres vyro naudai. As is viso kvapams nejautri.
Atsakyti