QUOTE(meskos @ 2012 01 10, 21:44)
Kas dar per blogos naujienos?
Sangira- nezinau, kokai jau ten viltis, jei 6 sav matosi puslyte ir atitinka dydziai ir hcg, o 7+3 sav puslytes nera o matosi trys kazkokie taskeliai vietoj jos, hcg didelis bet nepakankamas 7+3sav..Nu as gi visada kaip ne visas svietas, tai man net echo vat rodo nesamones, kad gyd galva kraipo..Yra dr toks baisus daiktas kaip pusline isvisa, cia po nesivystancio buna gal 1-2 proc is visu, tai vat jei dar toks man bus daiktas tai nebezinau jau, bijau ka ir galvot ir prisikalbet..
uoj, neklausk...
nu ir man 7+3... kazkas su siuo skaiciumi, matyt, yra... tik man ne 3 taskai, o pilka deme..
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 23:00)
Tik nesupratau visos istorijos reziume.
Kodel nelemta su vaikais?
Eina sau, tu kelinta karta jau po IUI buvai pastojusi? 3?
Reziume yra sulaukti sestadienio, kad isitikinti antros puslytes mirtimi. Siandien pirmasis bando iseidineti, ziuriu. Tai nezinau, ar datrauksiu iki sestadienio. S nuteike savarankiskam kraujavimui, be A nori apseiti..
Nelemta, nes vis kazkas trukdo. Arba nesigauna, arba zirniukai atimami. Vat kaip ir dabar - per angina, kuria nesirgau 20 metu beveik. Ir susirgau neiseinant is namu ir vyrui nesergant. be skersveju, be priezasciu. Tiesiog atsibudau su angina.
Po IUI pastojau 2 kartus, o trecia iskarto po tamoxi, ant tos stebuklingos 45 dienos vartojimo. Bet del tirsto kraujo (o gal ir PRG) pabego, kai mmm velavo savaite.
QUOTE(zuzla @ 2012 01 11, 09:15)
bet kokiu atveju, į durnių traukinį nespėjau, nes MB tik šian grįžta iš komandiruotės, o vakare jau bus per vėlu
Nu gi speji, nepamirsk - 2 dienas IKI O, dvi dienas PO O ir per O. Turi 5 dienas pabandymui natur. Davai, tik darbuokis.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.