Įkraunama...
Įkraunama...

IUI Namai 2012

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 10, 18:44)
vienas jau seniai nustojo vystytis, kad pries keleta savaiciu.. kad antras isgyveno mano angina sansu labai mazai. Na, man pagal pojucius yra aisku, kad nustojo vystytis vakar (nebetampo, papai pradeda kristi, pilvo nebemaudzia), tai iki sestadienio vis dar gersiu dupha, kad isitikinti, kad jau tikrai nebera ko gelbeti. O dupha geriau, nes buvo gresiantis (nors dabar manau, kad antras iseiti norejo), ir as siandien turejau keisti ji crinone. Bet kad nebera prasmes. Dvynukai buvo lygiagreciai issideste, vienas uz kito, todel iskarto ir nesimate.

Nedarik dar skubotu isvadu, nes man pvz pilvo is viso nemaude nei pastojus nu gal pora dieneliu nei kai turejo buti mmm, krutine pilneti is viso tik nesenai pradejo, o jautrumas jos tai buna tai nebuna, rytais is viso buna nejautri vakarais jautresne, bet ir tai is to daryti isvadas manau anksti, mano draugems vienai 9 savaite nustojo krutine skaudeti ir normaliai isnesiojo, kitai is viso neskaudejo. Keisk geriau ta dupha i crinona, nors paskui tikrai nesigailesi. Nu del anginos tai ar turejai temperaturos aukstesne nei 38?jei ne tai gali pavykti isaugoti zirniuka.kiek skaiciau, kad jei temp buna virs 38 tada nestumo pradzioje leliukas neisgyvena. kada tau dabar pas S? Labai noriu, kad tau pavyktu sita zirniuka issaugoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 10 sausio 2012 - 17:54
Maide, žinojau, kad nesėdi rankų sudėjus.

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 10, 17:29)
Jeigu ne tas virusas

nu. tai prie ko čia lemta nelemta?? jau kas kas, bet galvojau, kad tu mažiausiai lemtimi tiki. pakišo virusas koją, o virusas juk ne koks ten peršalimas, turėjai ir uždegimą, ir temperatūrą. prie ko čia ne lem ta ?? viskas bus gerai, pamatysi, ir kadangi nepabėgo likęs žirnis, nesakysiu, kad kitą kartą. laikau kūmsčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 sausio 2012 - 18:07
Man rytais irgi maziau jautri krutine nei vakarais.
Pas S buvau siandien ir dabar sestadieni. Jo, tempa buvo 38 lygiai. As paracetamoliu musiau. Butu jis isgyvenes, S ji siandien pamatytu. Bet jo nera. Nebera. Yra tiesiog pilka deme vietoj trynio maiselio ir gemaliuko.
Dupho nebekeite man S. Jeigu isgyvens - tai pakeis, bet ji mane nuteike kraujavimui ir labai tikisi, kad apseisim be abrazijos.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 01 10, 19:05)
Maide, žinojau, kad nesėdi rankų sudėjus.
nu. tai prie ko čia lemta nelemta?? jau kas kas, bet galvojau, kad tu mažiausiai lemtimi tiki. pakišo virusas koją, o virusas juk ne koks ten peršalimas, turėjai ir uždegimą, ir temperatūrą. prie ko čia ne lem ta ?? viskas bus gerai, pamatysi, ir kadangi nepabėgo likęs žirnis, nesakysiu, kad kitą kartą. laikau kūmsčius.

Zinai prie ko lemta-nelemta? Vat pasakyk tu man, kaip galima susirgti angina, neiseinant is namu (nes gulejau del gresiancio ir nejudejau) ir jau 19 metu ja nesergant? As nuo 14 metu nesirgau angina ir neturejau temperaturos aukstesnes nei 37,5. As turiu vienintele liga, kuria sergu karta i du-tris metus, be temperaturos ir ant koju - tai bronchitas. Viskas. Daugiau as nekuo nesergu. Nu ir kur galejo buti angina? jeigu namuose nei skersveju, nei salta, nei karsta. Vat cia toks dalykas ir vadinasi - nelemta. Kai viskas is nieko ir nezinia is kur atsiranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 10 sausio 2012 - 18:13
QUOTE(Grim @ 2012 01 10, 13:32)
schmoll.gif  Man šalta ir noriu miegot  unsure.gif

Miargos, pakeičiau kliniką... Ir labai tuo patenkinta. Ačiū dianai_j notworthy.gif

prasom, prasom wub.gif 4u.gif , dziaugiosi uz tave, kad padejau thumbup.gif

Maidenana, bet tu ir slapuke, nieko nesakei.... na tai laukiam juk bunam kad vienas pabega, bet kitas isgyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 10 sausio 2012 - 18:21
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 10, 19:12)
Man rytais irgi maziau jautri krutine nei vakarais.
Pas S buvau siandien ir dabar sestadieni. Jo, tempa buvo 38 lygiai. As paracetamoliu musiau. Butu jis isgyvenes, S ji siandien pamatytu. Bet jo nera. Nebera. Yra tiesiog pilka deme vietoj trynio maiselio ir gemaliuko.
Dupho nebekeite man S. Jeigu isgyvens - tai pakeis, bet ji mane nuteike kraujavimui ir labai tikisi, kad apseisim be abrazijos.

Nu bet kokia neteisybe doh.gif , bet dar turiu vilties, kad dar pamatis, nu kokia zaraza prilipo prie taves nelaiku doh.gif O as nezinajau, kad Jolsana sestadieniais dirba. Laikysiu uz jus kumsciukus sestadieni.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 10, 18:12)
Zinai prie ko lemta-nelemta?

na nebent šį kartą. kuris, beje, dar neprarastas.
primink, prašau, dėl ko jus su TB taip riejates dėl IUI?
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 10, 19:20)
Maidenana, bet tu ir slapuke, nieko nesakei.... na tai laukiam juk bunam kad vienas pabega, bet kitas isgyvena  mirksiukas.gif
jo... "nesakyti" nepasitvirtino... bijojau ir pati netikejau. kiekvienas apsilankymas pas gydytoja priligo esafotui. nu vat.. taip ir isejo..

QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 10, 19:26)
Nu bet kokia neteisybe doh.gif , bet dar turiu vilties, kad dar pamatis, nu kokia zaraza prilipo prie taves nelaiku doh.gif O as nezinajau, kad Jolsana sestadieniais dirba. Laikysiu uz jus kumsciukus sestadieni.

ne, vilties, zinok, nebera praktiskai.. tos 3 dienos iki sekancio vizito labiau kontrolines, kad isitikinti, kad tikrai zuves.

QUOTE(zuzla @ 2012 01 10, 19:28)
na nebent šį kartą. kuris, beje, dar neprarastas.
primink, prašau, dėl ko jus su TB taip riejates dėl IUI?

na, jam atrodo, kad jeigu as riju vaistus ir moku tokius pinigus, tai turetu gautis ir pirmo arba antro karto. O jeigu daugiau, tai jam atrodo, kad slypi klasta ir IUI yra pinigu melzimas. O lapkritinio varianto, su dviem foliais is abeju pusiu ir 24 milijonais su 90% judrumu jis visai nesuprato ir ziauriai pasiuto. Siaip, to IUI ir as nesupratau. Musu pirmas IUI buvo vasario 2 2011.. po to visokie tamoxifenai, histero, persileidimai, IUI viena po kitos ir t.t. Nu ziauru. Si karta tik tik pradejome tiketi, kad gal pavyko.. nestukiu knyga nusipirkom.. nu ka, sukisau giliai ja i lentyna, prisipirkau naktiniu paketu, sestadieni parsitempsiu raudono vyno 7 litrus ir galesiu pradeti procesa. Tik ka mes darysime toliau yra nezinoma.. as kaip as, o vyras jau septyntus metus vaiko laukia..
Atsakyti
Skaitau ir patikėt negaliu Maidenanos istorija blink.gif blink.gif blink.gif
O labiausiai nenoriu patikėt kad jau tikrai viskas schmoll.gif Neeeeeeee, ne-no-riu tuo patikėt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 01 10, 19:54)
Skaitau ir patikėt negaliu Maidenanos istorija  blink.gif  blink.gif  blink.gif
O labiausiai nenoriu patikėt kad jau tikrai viskas  schmoll.gif Neeeeeeee, ne-no-riu tuo patikėt  verysad.gif

Nu, maika... Zinai... Tuo viskas ir man dar sunku patiketi. kaip ir sunku buvo patiketi pamacius II ir pridavus HCG ir gavus pirma nuotrauka.. Bet su kiekviena mintimi apsiprantama laikui begant. Priprasiu ir as prie savo viskas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 10, 18:50)
O jeigu daugiau, tai jam atrodo, kad slypi klasta ir IUI yra pinigu melzimas.

supratau..
stiprybės jums. galiu tik įsivaizduoti, kaip jautiesi..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 10, 19:50)
jo... "nesakyti" nepasitvirtino... bijojau ir pati netikejau. kiekvienas apsilankymas pas gydytoja priligo esafotui. nu vat.. taip ir isejo..
ne, vilties, zinok, nebera praktiskai.. tos 3 dienos iki sekancio vizito labiau kontrolines, kad isitikinti, kad tikrai zuves.
na, jam atrodo, kad jeigu as riju vaistus ir moku tokius pinigus, tai turetu gautis ir pirmo arba antro karto. O jeigu daugiau, tai jam atrodo, kad slypi klasta ir IUI yra pinigu melzimas. O lapkritinio varianto, su dviem foliais is abeju pusiu ir 24 milijonais su 90% judrumu jis visai nesuprato ir ziauriai pasiuto. Siaip, to IUI ir as nesupratau. Musu pirmas IUI buvo vasario 2 2011.. po to visokie tamoxifenai, histero, persileidimai, IUI viena po kitos ir t.t. Nu ziauru. Si karta tik tik pradejome tiketi, kad gal pavyko.. nestukiu knyga nusipirkom.. nu ka, sukisau giliai ja i lentyna, prisipirkau naktiniu paketu, sestadieni parsitempsiu raudono vyno 7 litrus ir galesiu pradeti procesa. Tik ka mes darysime toliau yra nezinoma.. as kaip as, o vyras jau septyntus metus vaiko laukia..

ziauru blyn........
bet zinok tavo pykciai su vyru , labai primena maniski, jis ir taip kalbet pradeda doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 10, 19:50)

labai labai gaila ir ziauru, dar dvinukai verysad.gif
Atsakyti