QUOTE(Maidenana @ 2012 01 10, 18:44)
vienas jau seniai nustojo vystytis, kad pries keleta savaiciu.. kad antras isgyveno mano angina sansu labai mazai. Na, man pagal pojucius yra aisku, kad nustojo vystytis vakar (nebetampo, papai pradeda kristi, pilvo nebemaudzia), tai iki sestadienio vis dar gersiu dupha, kad isitikinti, kad jau tikrai nebera ko gelbeti. O dupha geriau, nes buvo gresiantis (nors dabar manau, kad antras iseiti norejo), ir as siandien turejau keisti ji crinone. Bet kad nebera prasmes. Dvynukai buvo lygiagreciai issideste, vienas uz kito, todel iskarto ir nesimate.
Nedarik dar skubotu isvadu, nes man pvz pilvo is viso nemaude nei pastojus nu gal pora dieneliu nei kai turejo buti mmm, krutine pilneti is viso tik nesenai pradejo, o jautrumas jos tai buna tai nebuna, rytais is viso buna nejautri vakarais jautresne, bet ir tai is to daryti isvadas manau anksti, mano draugems vienai 9 savaite nustojo krutine skaudeti ir normaliai isnesiojo, kitai is viso neskaudejo. Keisk geriau ta dupha i crinona, nors paskui tikrai nesigailesi. Nu del anginos tai ar turejai temperaturos aukstesne nei 38?jei ne tai gali pavykti isaugoti zirniuka.kiek skaiciau, kad jei temp buna virs 38 tada nestumo pradzioje leliukas neisgyvena. kada tau dabar pas S? Labai noriu, kad tau pavyktu sita zirniuka issaugoti.