QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 10, 13:28)
Laba,
Sapnavau, kad laukiuosi berniuko
oplia
o ko noretum? mergaites ar berniuko?
QUOTE(Grim @ 2012 01 10, 13:32)
Man šalta ir noriu miegot
Miargos, pakeičiau kliniką... Ir labai tuo patenkinta. Ačiū dianai_j
Į VK neičiau niekad gyvenime daugiau. Tikrai. Ir nebijau garsiai pasakyt. Jau verčiau važiuočiau į kokią Lenkiją ar LAtviją, jei pasirinkimo daugiau nebūtų, bet į VK - nė už ką.
Mano situacija ta, kad bene vienintelė galimybė susilaukt vaiko - IVF. Dabar laukia laporoskopija, histeroskopija, tada dar koks vienas (ar daugiausia du) IUI, ir iš karto IVF. Aš taip ir norėjau. Bet vis tiek vakar žliumbiau. Ai, dėl visko
Dėl to, kad reikia daug pinigų, kurių tiek, kiek reiktų, mes neturim. Vėl ta operacija. Dzin, aišku, nebijau aš, nu bet mažai ten malonumo. Nebent narkozė
Ir dar... LABAI bijau IVF... Ne pačios procedūros, ne... Bijau, kad jei nepasiseks, daugiau padaryti aš nieko negalėsiu. Tada jau teks galvot apie įsivaikinimą.
o as ziurejau kazkokia laida tai nuknarkiau.
Tai sveikinu su teisingu sprendimu.
Kaip issiaiskinai del IVF? Pakalbejus su gydytoja? pas tave dabar nauja? O del pinigu neverta verkti, maziausiai verk del ju, nes, zinok, pampersai irgi ne centus kainuoja, bet argi verksi? Tik kad tau taip isejo, kad turi pirkti kazka dar iki pampersu. Nugi vistiek savo vaikui, ane? Nu vat ir nusislostom asaras ir nusiraminam
Per LP ir histero pamiegosi. Niekas ten neskauda, nepajusi, o po LP tau vieno IUI teprireiks ir viskas bus gerai ir pasibaigs tavo kancios. turesi kitokiu bedu - pilvo maudimus, embrioniuko vystymasi, pirmus spirius i pilva, lovytes rinkima ir nestukine fotosesija. Zodziu, apsisarvuojame kantrybe ir per siuos metus ivykdom plana "mano vaikas". Sutinki? Nu ir puiku. Tad - nervus i konservus ir eik folines isgerti - labai sveikia lialiui.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.