Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 5 tema

Mazule, konkrečiau prašom. Kokia kabelinė? Kokia dabar skaitmeninė? Kokie televizoriai (galima modelius nurodyti, suprasim)? Koks internetas ir jo planas?
Atsakyti
QUOTE(patyres @ 2012 01 17, 20:34)
Mazule, konkrečiau prašom. Kokia kabelinė? Kokia dabar skaitmeninė? Kokie televizoriai (galima modelius nurodyti, suprasim)? Koks internetas ir jo planas?

Kabeline buvo C-gates, skaitmenine - Vinita.
Televizoriai tokie "seneliuku" biggrin.gif - SEG premium (kuri ir norim dabar kuo greiciau pakeisti nauju) - prie jo priedelis ir skaitmenine, o likes naslaitis - Silelis biggrin.gif mes turbut vieninteliai toie patriotai tongue.gif
Internetas tai Zebra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 01 17, 21:25)
O tada as dar isiliesiu i  moteriskiu kompanija su kvailais klausimais protingiems vyrams  biggrin.gif
Pas mus bute du tv. Buvo kabeline, vyras isprotejo - nusipirko priedeli, skaitm tv ir pajunge viena tv. Tai dabar mano antrasis visas liudnas kampe stovi - kad jis rodytu, reikia antro priedelio su kortele? tai kai uzgiedojo mums vel kaina - 100 lt. "visi navarotai" ir 5 lt kasmenesinis mokestis..........
Ar galima ir ji kazkaip atgaivinti, kad tik lietuviskus rodytu?  unsure.gif kabelines laidus tai matyt jau nukirpt galiu  lotuliukas.gif

QUOTE(Mazule @ 2012 01 17, 21:57)
Kabeline buvo C-gates, skaitmenine - Vinita.
Televizoriai tokie "seneliuku"  biggrin.gif  - SEG premium (kuri ir norim dabar kuo greiciau pakeisti nauju) - prie jo priedelis ir skaitmenine, o likes naslaitis - Silelis  biggrin.gif  mes turbut vieninteliai toie patriotai  tongue.gif
Internetas tai Zebra  unsure.gif

Nežinau kaip ta skaitmeninė "Vinita" rodo, bet pagal kanalų skaičiaus ir kainos santykį ji akivaizdžiai geresnė už C-Gates.
Perkate naują televizorių su mano jau minėta CI jungtimi bei su vidiniais DVB-T ir DVB-C MPEG4 imtuvais, jamate iš "Vinitos" „Conax“ modulį „TechniCrypt CX“ ir kortelę (gal tiks ta pati, kurią dabar kišate į priedėlį) ir televizorių sujungiate su dabartiniu "Vinitos" įvadu. Į atlikusį priedėlį (be jokios kortelės) jungiate paprastą anteną (Vilnius, todėl greičiausiai užteks ir kambarinės), o priedėlį per SCART jungtį jungiate prie "liūdnojo Šilelio".
Tada per naujajį televizorių žiūrite skaitmeninę "Vinitą", o per "Šilelį" nemokamus skaitmeninius kanalus. Tai pats pigiausias ir optimaliausias variantas. Jeigu to neužtenka (arba "Šilelis" kada nors suges), tada ir vietoj "Šilelio" perkate naują televizorių ir susiorganizuojate "Vinitos" paslaugą ir jam (galite panaudoti turimą priedėlį, nereikės antro „Conax“ modulio „TechniCrypt CX“, kuris "Vinitoje" kainuoja 120 Lt, užteks tik antros kortelės, gautos užsisakius paslaugą antram televizoriui).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 18 sausio 2012 - 07:23
Laba diena,

labai reikalinga žinovo konsultacija.
Tiesiog jau reikia naujo TV, tačiau asortimento gausa, ypač nieko nesuprantant apie juos, pasirinkimo nepalengvina. Be to tie vis "antžeminiai", koduoti ir t.t. reikalai.
Vnž. reikia paprasto televizoriaus, nedideliam, šviesiam, 14 kvadratų kambariui, iš papildomos aparatūros bus jungiama nebent DVD grotuvas.

1) Iš kokio atstumo bus žiūrimas televizorius? 2-3 m

2) Kiek maksimum pinigų galite jam skirti? 1000-1200

3) Kokie bus televizinio vaizdo šaltiniai: antena antžeminei televizijai, kabelinė, palydovinė ar internetinė-interaktyvi TV? - Pakolkas "kabelinė" didesnio poreikio nenusimato, o mūsų kaime nelabai yra iš ko rinktis

Visa kita: žaidimai, kompiuterio pajungimai, 3D ir t.t., nereikalinga.

Kaip toks modelis?
http://pigu.lt/telev...606h?id=1013210

Būsiu dėkinga už atsakymą.

Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 01 15, 09:35)
Nusipirkom Panasonic GT30  thumbup.gif pries tai ir turejom( dar ir turim) Panasonic plazma, tai sakiau dabar jamsim LCD. Na ir pradejus narsyt, skaityt, apsilankiys parduotuvese, vel grizau prie plazmos ir esu patenkinta 100 proc  thumbup.gif  tuo labiau kai ir kaina gera gavom: 42' 3099 su 2 vnt akiniais ir 5m garantija  bigsmile.gif nu a gali but geriau  biggrin.gif

Sveiki, ruošiuos ir aš pirkti šitą tv. Turbūt pirkot baltameska.lt ? Ar greitai pristatė televizorių? Kaip dėl tos 5 metų garantijos? Pas juos svetainėj rašo 2 metai garantija. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidas82 @ 2012 01 19, 10:06)
Sveiki, ruošiuos ir aš pirkti šitą tv. Turbūt pirkot baltameska.lt ? Ar greitai pristatė televizorių? Kaip dėl tos 5 metų garantijos? Pas juos svetainėj rašo 2 metai garantija.  unsure.gif

Taip is baltameska. Pristate sekancia diena. Ryte sutarem, kita diena jau turejom namie thumbup.gif iki sausio 31 akcija panasonic puslapyje uzregistruoji tv ir gauni garantijos pratesima mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu dar viena klausima Patyres. Apziurejau televizoriu kruva, pasirinkimas tikrai nemazas, susirasiau visus jusu nurodytus duomenis, bet gal dar galite patarti koki konkreciai pirkti , kokiu pavadinimu - skambiu , zinomu, ar maziau zinomu.Pardavejas raitosi kaip per balandzio 1- aja...visi jam geri , kuriuos bandau issirinkti...LG, SONY, PHILIPS,GRUNDIG... 4u.gif
IR DAR KAD JAU KLAUSTI , TAI KLAUSTI :
1.TV tipas yra LED ir yra Skystuju kristalu , jus man rekomendavot LED , o Skystuju kristalu jau ne LED?
2.Ekrano pasvietimas yra soninis LED , ant kitu tv yra parasyta tik LED.
tai ka man dabar daryt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 20 sausio 2012 - 13:09
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 20, 13:58)
Turiu dar viena klausima Patyres. Apziurejau televizoriu kruva, pasirinkimas tikrai nemazas, susirasiau visus jusu nurodytus duomenis, bet gal dar galite patarti koki konkreciai pirkti , kokiu pavadinimu - skambiu , zinomu, ar maziau zinomu.Pardavejas raitosi kaip per balandzio 1- aja...visi jam geri , kuriuos bandau issirinkti...LG, SONY, PHILIPS,GRUNDIG... 4u.gif

Tai kad jau išsamiai atsakiau. Kadangi jūsų poreikiai minimalūs ir biudžetas nedidelis, pasirinkimo kriterijai yra įstrižainė (32-42''), kaina (1000-1200 Lt), garantijos trukmė ir vaizdo kokybė (jau rašiau kaip ją patikrinti). Vaizdo kokybė yra subjektyvus dalykas, be to, lituanus vulgaris išmintingai patarė žiūrėti būtent tą egzempliorių, kurį pirksite, nes vaizdas priklauso ir nuo konkretaus televizoriaus surinkimo bei konkrečios matricos kokybės. Tiesa, konkretaus egzemplioriaus prieš pirkdami nepažiūrėsite, jeigu perkate iš internetinės parduotuvės. Renkantis modelį tai galima (ir reikia!) padaryti iš anksto realioje parduotuvėje.
Šiaip turbūt reikėtų rinktis iš įžymesnių brandų (Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Sharp, Toshiba) ir vengti mažiau garsių (Grundig, Tauras, Thomson, Funai ir noname).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 20 sausio 2012 - 13:21
Zinau , kad atsaket viska issamiai, aciu , bet to TV pavadinimo konkreciai neaptarem , o kai pasiula tokia didele, tai pasimeciau. Pirksiu is realios parduotuves, 'Avitelos' ko gero ir mano siela linksta link LG.Aciu uz atsakyma, suprantu , kad kas jums atrodo taip paprasta, man neikandamas dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 20 sausio 2012 - 13:31
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 20, 14:27)
Pirksiu is realios parduotuves, 'Avitelos' ko gero  ir mano siela linksta link LG.Aciu uz atsakyma, suprantu , kad kas jums atrodo taip paprasta, man neikandamas dalykas.

Pasižiūrėjau tos Avitelos asortimentą internete, tai jūsų kriterijus atitinka ir TEORIŠKAI geriausias iš akcijinių yra Sony "KDL-32BX420" ir nekainuoja nė 1200 Lt. Žinoma, tai pseudoakcija, nes interneto parduotuvėse šis modelis kainuoja nedaug brangiau be jokių akcijų. Sony gera firma, nors jau ir nebe tokia, kokia buvo prieš kelis dešimtmečius. Bet kuriuo atveju žiūrėkite kaip televizorius rodo gyvai. Kiek aš esu žiūrėjęs parduotuvėse, Sony televizoriai rodo tikrai gerai, o HD turinį netgi puikiai, todėl skatmeninei Galai to televizoriaus kokybės tikrai užteks. Interneto tame modelyje nėra, bet per USB jungtį netgi kai kurių formatų filmus rodys - galėsit seneliams į USB "fleškę" įrašyti kokių nors jų jaunystės filmų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 20 sausio 2012 - 21:50
IR DAR KAD JAU KLAUSTI , TAI KLAUSTI :
1.TV tipas yra LED ir yra Skystuju kristalu , jus man rekomendavot LED , o Skystuju kristalu jau ne LED?
Nėra LCD ir LED televizorių. Yra tik LCD televizoriai ir plazminiai. LCD veikimo principas toks, kad iš už LCD ekrano yra kiaurai šviečiama šviesa, ją LCD ekranas atitinkamai filtruoja ir gaunamas vaizdas. Tai vat, įprastuose LCD tai šviesai naudojamos dienos šviesos lempos, vadinamuose LCD "LED" vietoj dienos šviesos lempų naudojami LED.
2.Ekrano pasvietimas yra soninis LED , ant kitu tv yra parasyta tik LED.
tai ka man dabar daryt? smile.gif
Jūsų kainų kategorijoje visi be išimties LCD su LED pašvietimu turi šoninį LED pašvietimą.

Tad nekreipkite visiškai jokio dėmesio į tai kas ten pas tą TV užrašyta, vistiek nusipirksite LCD.
Atsakyti
Laba diena ir aš su galvos skausmu ir su krūva klausimų.
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 01 22, 00:48)
Nėra LCD ir LED televizorių. Yra tik LCD televizoriai ir plazminiai. LCD veikimo principas toks, kad iš už LCD ekrano yra kiaurai šviečiama šviesa, ją LCD ekranas atitinkamai filtruoja ir gaunamas vaizdas. Tai vat, įprastuose LCD tai šviesai naudojamos dienos šviesos lempos, vadinamuose LCD "LED" vietoj dienos šviesos lempų naudojami LED.
Jūsų kainų kategorijoje visi be išimties LCD su LED pašvietimu turi šoninį LED pašvietimą.

Tad nekreipkite visiškai jokio dėmesio į tai kas ten pas tą TV užrašyta, vistiek nusipirksite LCD.

O kas geriau LCD ar LCD"LED"?

1 žiūrime palydovinę tv
2 reikia 3D, interneto
3 atstumas apie 4/5 metrai
4 dairausi į 50"- 55" įstrižainės
5 patalpa šviesi, visų langų užtamsinti nesigaus

klausimai, kurie neduoda ramybės:
1 plazminis ar LCD?
2 sony, samsungas ar LG?
3 kuo skiriasi 3D akiniai "active" ir "passive" ?
kodėl vieni akiniai tik tam tikram tv, o kiti tinka keliems gamintojams? kurie geriau?
4 kur pirkti internetu?
5 gal yra koks specializuotas forumas tv tema?

ačiū iš anksto už sugaištą laiką.
Atsakyti