Sveiki, TV profesionalai
Kokia nuomonė apie Philips 42PFL3507 Full HD LED ?
Kiek supratau, jis 2012 m. Bet man kažkaip atrodo kaina nedidelė jo. kaip manote? Ar kaina atitinka kokybę?
Man šiaip jokių didelių pribumbasų nereikia, tik aišku kad filmus būtų galima žiūrėti, muziką klausyti ir kad garsas normalus, o ne žviegiantis būtų, norėtųsi. Taip pat labai noriu, kad internetas būtų, tik neįsivaizduoju kaip jis tv veikia.
3D man nereikalingas, na aisku ir netrukdo.
Patarkite, kas galite
sveiki reik patarimo kaip pajungti samsung le32d550 prie tinklo kad galima ziureti failus is kompo ,pinkla randa visi ip nusistato ,o kur ieskot pacio kompo telike ?paspaudus "source"aktyvus tik pc,ext ir pc
galkas turit manuala kaip pajungti Aciu
gal kas paprotins kaip is PC perziureti failus per telika TX-L42E5E Panasonic ???
taip suprantu reikia kokio tai serverio? kaip tas viskas daroma? (viera pasijungiau, su tuo problemu neturejau)
taip suprantu reikia kokio tai serverio? kaip tas viskas daroma? (viera pasijungiau, su tuo problemu neturejau)
sveiki renkuosi smart tv i virtuve, dydis 32" - 37" atstumas 2 - 3 metrai
Metausi tarp:
1. Samsung UE32ES6800S
su siuo tv kaip ir viskas gerai bet labiausiai uzkliuna man jo aktyvus 3d, noriu pasyvaus arba isvis kad nebutu, tiesiog nesigilinkit
2. LG 32LM669S
LG butent sio modelio niekas neturejo pardavime, bent jau praeita savaite, aviteloj pamaigiau kazka panasaus tik 42" bet kiek pamenu tai buvo 660 modelis o ne 669s del lg susidare toks jausmas kad labiau stabdo narsymas internete nei su samsungu ir kazkaip kreivai jis dirba su adobe flashu, be to neina padaryti online filmu ar kad ir to pacio youtube per visa ekrana (full screen) narsykleje, flasho ir narsykliu versijos abiejuose telikuose vienodos :/ lg labiau prie sirdies del magic pulto, bet labiausiai del savo ploniausio ekrano remelio. Dar esu skaites kazkur kad lg taip pat stabdo su pajungta beviele pele ir klaviatura, tiesa apie tai rase vel ne su 669s... Kiek supratau abu sie tv su dual core cpu, klausimas kiek jis isnaudojamas ir ar tai jauciasi palyginus su kitais.
Pradzioj rinkausi tik 32" bet paskui paziurejau kad ir 37" ko gero butu ne per didelis... svarbiausios reikalingos funkcijos be dvb-t:
1. Kad butu galima ziureti online filmus narsykleje
2. Wifi
3. Bevieles peles ir klaviaturos pajungimas
2. Galimybe pasijungti kaip monitoriu
3. Atnaujinti softa ir fw
5. Media grotuvas taip pat noretusi kad butu kuo gudresnis...
Butu saunu jei argumentuotai pasiulytumete koki modeli ir gamintoja geriausia nusipirkti pagal mano surasyta paklode, ne butinai is tu dvieju, gal yra zemesnes klases su plonu remeliu ir nestoru teliku kurie puikiai su tuo susitvarkytu? Arba zemesnes klases telikas su galimybe irasyti koki nors paturbinta firmware? Dabar kaip tik ziuriu topo centre akcija UE37ES5700 1699 Lt ar neuztektu jo sitam darbui?
Metausi tarp:
1. Samsung UE32ES6800S
su siuo tv kaip ir viskas gerai bet labiausiai uzkliuna man jo aktyvus 3d, noriu pasyvaus arba isvis kad nebutu, tiesiog nesigilinkit
2. LG 32LM669S
LG butent sio modelio niekas neturejo pardavime, bent jau praeita savaite, aviteloj pamaigiau kazka panasaus tik 42" bet kiek pamenu tai buvo 660 modelis o ne 669s del lg susidare toks jausmas kad labiau stabdo narsymas internete nei su samsungu ir kazkaip kreivai jis dirba su adobe flashu, be to neina padaryti online filmu ar kad ir to pacio youtube per visa ekrana (full screen) narsykleje, flasho ir narsykliu versijos abiejuose telikuose vienodos :/ lg labiau prie sirdies del magic pulto, bet labiausiai del savo ploniausio ekrano remelio. Dar esu skaites kazkur kad lg taip pat stabdo su pajungta beviele pele ir klaviatura, tiesa apie tai rase vel ne su 669s... Kiek supratau abu sie tv su dual core cpu, klausimas kiek jis isnaudojamas ir ar tai jauciasi palyginus su kitais.
Pradzioj rinkausi tik 32" bet paskui paziurejau kad ir 37" ko gero butu ne per didelis... svarbiausios reikalingos funkcijos be dvb-t:
2. Wifi
Butu saunu jei argumentuotai pasiulytumete koki modeli ir gamintoja geriausia nusipirkti pagal mano surasyta paklode, ne butinai is tu dvieju, gal yra zemesnes klases su plonu remeliu ir nestoru teliku kurie puikiai su tuo susitvarkytu? Arba zemesnes klases telikas su galimybe irasyti koki nors paturbinta firmware? Dabar kaip tik ziuriu topo centre akcija UE37ES5700 1699 Lt ar neuztektu jo sitam darbui?
QUOTE(ausrine @ 2012 06 02, 21:08)
sveiki reik patarimo kaip pajungti samsung le32d550 prie tinklo kad galima ziureti failus is kompo ,pinkla randa visi ip nusistato ,o kur ieskot pacio kompo telike ?paspaudus "source"aktyvus tik pc,ext ir pc
Reikia bent į vieną tinklo kompiuterį instaliuoti specialią programą - DLNA serverį:
firminį Samsungo "PC Share Manager"
arba
rusišką Домашний медиа-сервер
arba
Serviio Media Server
Galite išbandyti (po vieną suinstaliuokite-išbandykite-išinstaliuokite, o ne suinstaliuokite visus kartu) - kuris jūsų tinkle geriau veiks ar jums labiau patiks, tą ir pasilikite.
QUOTE(Emperatriz @ 2012 06 02, 22:24)
gal kas paprotins kaip is PC perziureti failus per telika TX-L42E5E Panasonic ???
Su Panasonic televizoriais dažniausiai naudojamas šis DLNA serveris:
Serviio Media Server (žr. paaiškinimą aukščiau, tik šiuo atveju greičiausiai netiks firminis Samsungo DLNA serveris)
Philips 42 PFL 7456H/12 ar Philips 42 PFL 4307H/12. Pastarasis su 3d, bet tai nera labai aktualu man. Gali jo ir nebuti.
Laukiu Jusu patarimu
Laukiu Jusu patarimu
QUOTE(patyres @ 2012 06 03, 09:19)
Su Panasonic televizoriais dažniausiai naudojamas šis DLNA serveris:
Serviio Media Server (žr. paaiškinimą aukščiau, tik šiuo atveju greičiausiai netiks firminis Samsungo DLNA serveris)
bandziau susiinstaliuoti, bet kazkas ne taip, susiinstaliavus nepasileidzia jis man , dar kartu man reikalavo Java suinstaliuoti, taip ir padariau bet kai restartavau kompa ismete errora.
gal cia tame saknys? ka cia dar instaliuoti?
gal bandysiu persiinstaliuoti per naujo, cia po updeito man turbut susigadino viskas
taip ir buvo matyt po updeito suinstaliavo man Java 7 versija del to ir neveike.
kol kas kaip ir aisku
kol kas kaip ir aisku
QUOTE(aidencija @ 2012 06 04, 15:49)
Philips 42 PFL 7456H/12 ar Philips 42 PFL 4307H/12. Pastarasis su 3d, bet tai nera labai aktualu man. Gali jo ir nebuti.
Laukiu Jusu patarimu
Laukiu Jusu patarimu
Nagi, niekas negali patarti?
QUOTE(NewHero @ 2012 06 02, 23:39)
sveiki renkuosi smart tv i virtuve, dydis 32" - 37" atstumas 2 - 3 metrai
[...]
2. Wifi
[...]
2. Wifi
Labai savotiškus reikalavimus keliate televizoriui, skirtam į virtuvę...
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 06 04, 23:32)
Labai savotiškus reikalavimus keliate televizoriui, skirtam į virtuvę...
Taip, reikalavimai tikrai ne prasti, nusipirkau samsunga 32es6800, galiu pasakyti drasiai kad irenginys vertas kiekvieno uz ji sumoketo lito, net ikista usb pele veikia, praktiskai kompiuteris pakabintas ant sienos, jei dar butu lieciamu ekranu tai isvis pasaka.
QUOTE(NewHero @ 2012 06 06, 15:14)
Taip, reikalavimai tikrai ne prasti, nusipirkau samsunga 32es6800, galiu pasakyti drasiai kad irenginys vertas kiekvieno uz ji sumoketo lito, net ikista usb pele veikia, praktiskai kompiuteris pakabintas ant sienos, jei dar butu lieciamu ekranu tai isvis pasaka.
Bet aš visvien nesuprantu kam visi tie 3D, pelės pajungimas prie kompo ir t.t. ir pan televizoriui, kabėsiančiam kažkur virtuvėje...