Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 5 tema

QUOTE(Tyla @ 2012 04 16, 11:37)
Sveiki. Prasymas ismananciu patari. Dabar turimas 15 metu senumo CRT Philipsas tik dabar pradejo rodyti zenklus, kad ji greitu metu gali tekti keisti, tad dairomes naujo.

1) atstumas - 3 - 3.5 metro. As buciau kazkodel linkusi rinktis 32 istrizaines, bijau kad 37 bus per didelis, nes siuo metu pas mus buvo 54 cm istrizaines tiktai Ir apskritai as labiau vertinu vaizdo KOKYBE, o ne teliko dydi. Visi man sako, kad taip kaip rodo CRT nerodys ne vienas LCD ar LED, o istrizaines dydis tik dar labiau pablogina/isryskina vaizdo netobuluma. O gal as neteisi? Prasom kritikuoti

2) Biudzetas - iki 2500 Lt (isivaizduoju, kad uz tokia kaina gal jau galima visai nieko telika gauti kaip nelabai dideles istrizaines)

3) Kambarys tikrai sviesus, ypac pasisukus vakarinei saulei (nors langai ne tiesai priesais telika, o jam is kaires puses) Norisi kuo labiau MATINIO ekrano. Blizgaus net nesvarstau

4) Vaizdo saltinis - Skaitmenine Kabeline Vinitos TV su Seltikos priedeliu

5) Bus ziurima TV ir filmai. Narsymo internete, zaidimu per TV tikrai nebus, bet galimybe is kompo perziuret failus per TV nepakenktu, turint omeny, kad televizoriu kaip snobai mes kasmet nekeiciam

6) Ar man labai reikia 3D? Nesu tikra :-) Paprotinkit

Vertinu tokius gamintojus kaip SONY, SAMSUNG, PHILIPS. I juos ir dairausi.

PRASOM SIULYTI (konkrecius modelius) IR PADETI ISSIRINKIT

ACIU  4u.gif

Philips 32PFL7606H arba Philips 37PFL7606H.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 04 16, 11:04)

Aš noriu prisijungti prie ankstesnio prašymo patarti. Kaip tik rinkčiausi Philips 37PFL7606H. šioje "technikoje" nieko neišmanau, tad itin vertinu geranoriškus patarimus.
Dar mane žavi idėja apie belaidį (beveik belaidį) namų kiną. Vietos - vienas kambarys, tad laidų ir taip užtenka. Kokia jūsų nuomonė apie Philips HTS7140/12?

Ačiū už būsimus atsakymus visoms ir visiems
Atsakyti
Sveiki, noriu ir as Jusu patarimo. Norim naujo TV,bet nezinom ka geriausia rinktis. Atstumas iki Tv ~8m. tai istriazaine turetu buti nemaza rolleyes.gif ,nes dabar tv yra 81 cm. Ziureti nekas doh.gif Beje kas geriau LED ar LCD(apie pastaraji daugiau blogu atsiliepimu girdeta ...). Moketume iki 3000 jei butu lb geras ir daugiau.Ka patarsit ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 04 16, 11:04)

Atsiprašau.. Ne taip parašiau.

Televizorius 37PFL7606H/12 ir namų kino sistema HTS7140/12 PHILIPS.
Atsakyti
Sveiki dar karta,

Siam momentui kaip ir renkuosi tarp siu modeliu

SONY KDL 32 arba 37 720 BAEP
Samsung UE 32 arba 37D 6000 TW XXH
Samsung UE 32 arba 37D 6500

Siulytas Philips 32PFL 7606H man netinka, nes jis sidabrines apslvos korpusu lotuliukas.gif , man reikia juodo. Suprantu, kad vyrams cia uzmusantis argumentas, nu bet taip yra.

Kaip vertintumet mano tuos 3 modeliukus, kuris labiausiai vertas demesio. Ka dar siulytumet pasiziureti.

Beje, tai kaip su tuo dydziu? Atstumas iki TV butu 3-3.5 m,. bet kambariukas (miegamasis) nedidelis (apie 12 kv)
Atsakyti
QUOTE(Tyla @ 2012 04 16, 10:37)
1) atstumas - 3 - 3.5 metro. As buciau kazkodel linkusi rinktis 32 istrizaines, bijau kad 37 bus per didelis, nes siuo metu pas mus buvo 54 cm istrizaines tiktai Ir apskritai as labiau vertinu vaizdo KOKYBE, o ne teliko dydi. Visi man sako, kad taip kaip rodo CRT nerodys ne vienas LCD ar LED, o istrizaines dydis tik dar labiau pablogina/isryskina vaizdo netobuluma. O gal as neteisi? Prasom kritikuoti

Na, ziurejimui is tokio atstumo as pirkciau bent jau 42". O jei pagrinde butu ziurimi HD filmai, tai ir 50" nepamaisytu.
Papildyta:
QUOTE(eturib9 @ 2012 04 16, 11:25)
Sveiki, noriu ir as Jusu patarimo. Norim naujo TV,bet nezinom ka geriausia rinktis. Atstumas iki Tv ~8m. tai istriazaine turetu buti  nemaza rolleyes.gif ,nes dabar  tv  yra 81 cm. Ziureti nekas  doh.gif  Beje kas geriau LED ar LCD(apie pastaraji daugiau blogu atsiliepimu girdeta ...). Moketume iki 3000 jei butu lb geras ir daugiau.Ka patarsit ?  ax.gif

As nelabai suprantu kam save kankinti ir ziureti is tokio atstumo, negi nera galimybes pries TV pasistatyti sofa kokiu 3 metru atstumu? Nes is 8 metru reikia arba milziniskos istrizaines arba nelabai ir yra prasmes apie kokybe kalbeti. Tuo labiau skiriant tam dalykui 3kLt...

O del LED ir LCD, tai visi jie LCD, tik pas vadinamuosius "LED" ten vietoj lempu yra LED'ai. O ekranas ir pas vienus ir pas kitus yra lygiai toks pats - LCD.
Papildyta:
QUOTE(jurda @ 2012 04 09, 16:10)
Sveiki, jei bus žiūrima iš 2 metrų atstumo, kokios istrižainės televizorių patartumėt? Norėtųsi kuo didesnio, bet, kad akių nevargintų. Ačiū 4u.gif

Akis vargina blogai sureguliuotas TV. Ir nesvarbu kokio jis dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituanus vulgaris: 16 balandžio 2012 - 13:42
1) Iš kokio atstumo bus žiūrimas televizorius? APIE 3 METRAI
2) Kiek maksimum pinigų galite jam skirti? IKI 2000
3) Kokie bus televizinio vaizdo šaltiniai: antena antžeminei televizijai, kabelinė, palydovinė ar internetinė-interaktyvi TV? KABELINE TELEVIZIJA
4) Koks poreikis failų žiūrėjimui, kiek ir kokių formatų, kokios raiškos failų ruošiatės žiūrėti, ar žaisite, kokius ir kaip intensyviai kompiuterinius žaidimus, ar ruošiatės televizorių daug naudoti kaip kompiuterio (papildomą) monitorių? KARTAIS TEKS PRIJUNGTI KOMPIUTERI ZAIDIMAMS
5) Ar šviesus kambarys, kokios galimybės reguliuoti jo ar bent tos zonos, kurioje kabos/stovės televizorius, apšviestumą? NERA LABAI SVIESUS GALIMA REGULIUOTI MONITORIAUS APSVIETIMA
6) Ar būtinai reikalinga 3D galimybė, kokie reikalavimai jos kokybei? NEBUTINA,TACIAU NIEKO PRIES JEI IR BUTU smile.gif
7) Ar būtinai reikalinga interneto televizoriuje galimybė, ko iš jos tikitės? NESU APSISPRENDES smile.gif
8) Ar norėsite televizorių sujungti su kompiuteriais kad televizorius galėtų rodyti failus tiesiog iš kompiuterių, jų niekur neperkopijuojant, ar bus reikalingas belaidis televizoriaus Wi-Fi ryšys sujungimui su internetiniu maršrutizatoriumi (router) ar su kitais belaidžiais įrenginiais (kompiuteriais, planšetėmis, mobiliaisiais telefonais ir pan.)? REIKIA
9) Kokią dar papildomą video-audio techniką turie ar ruošiatės naudoti (namų kinas, įvairūs grotuvai, garso kolonėlės, vaizdo kameros ir t.t.)? NAMU KINO SISTEMA
10) Ar ir kokių turite prietarų ir stereotipų apie televizorius: dizainas, elektros suvartojimas, svoris, gabaritai ir panašiai? NE.

Prašau padėti išsirinkti televizorių , mano akys krypsta i 40 colių.
Atsakyti
Kur dingo visi musu konsultantai?
Apmirus tema, o patarimu labai laukiam. Kokomdziam uzklausimas vis dar aktualus ir man, nes poreikiai panasus
Atsakyti
QUOTE(Tyla @ 2012 04 18, 10:34)
Kur dingo visi musu konsultantai?
Apmirus tema, o patarimu labai laukiam. Kokomdziam uzklausimas vis dar aktualus ir man, nes poreikiai panasus

42PFL3507H
Atsakyti
Atsiprašau už klausimą gal ne visai į temą, bet susijusį su TV blush2.gif Man suprojektavo sekciją ir vieta skirta pastatyti TV yra 37,5cm aukščio. Baiminuosi ar nebus per žemai, nes iki šiol TV stovėjo akių lygyje atsisėdus. Ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūkanota @ 2012 04 25, 17:30)
Atsiprašau už klausimą gal ne visai į temą, bet susijusį su TV blush2.gif Man suprojektavo sekciją ir vieta skirta pastatyti TV yra 37,5cm aukščio. Baiminuosi ar nebus per žemai, nes iki šiol TV stovėjo akių lygyje atsisėdus. Ačiū už komentarą  4u.gif

Tikrai ne per žemai. Bet reikėtų baimintis dėl kito dalyko - dažnai numatomos labai mažos vietos ir žmonės pirkdami TV susiduria su tokia problema, kad norimas TV netelpa į jam sekcijoje skirtą vietą.
Atsakyti
lituanus vulgaris, ačiū 4u.gif nuraminote. Su vietos ilgiu ir aukščiu viskas bus viskas tvarkoje, nužiūrėtas tv 37 coliu tilps smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūkanota: 26 balandžio 2012 - 06:13