QUOTE(Borzika @ 2012 02 03, 16:12)
Laaabai patiko šitas (ypač už tokią kainą)
Važiuokit šiandien, nes iki rytdienos gali nebelikt - man bevarvinant į jį seilę
Vln paskutinį iš salės nupirko.
O kur jį galima būtų
gyvai apžiūrėt? Buvau šiandien Topo centre ir Senukuose - nėra tokio modelio.
Po apžiūros dar labiau
mėtytis pradėjau: iki tol baiminausi, kad 32'' nebūtų per didelis, o dabar jau nežinau, ar 40'' nebus per mažas
Patarkit, please
Philips dar būna asortimentas Aviteloje. Pasikartosiu Philips pats geriausias (kokybiško vaizdo atžvilgiu) 82 cm televizorius 1600-1700 lt kategorijoje. Jei kalba iki 2000 lt., tada Philips 32PFL7406H arba 32PFL7606H. Geriau rodančių tokio dydžio TV nėra. Gal būtų dar galima ginčyti dėl Sony atitinkamų, bet tikrai ne Samsung.
Jei kalbate apie didesnius pinigus, tada Samsung UE40D65xx toks koks jis siūlomas dabar, labai vertas dėmesio. Bet vaizdo kokybe jis nusileidžia Philips 42PFL7606H. Philips kaina nekrenta, nes paklausa viršija pasiūlą (tuo Jūs galite įsitikinti parduotuvėse, "6-7" serijos modelių trūksta). ToPo centras daro gana gudriai, dabar Samsung kaina minimali ir juos pirkti tikrai verta, kam reikia TV dabar ir kuo pigiau. Kitu atveju, tie "pribumbasai" kuriuos siūlo Samsung dabar atrodys labai kukliai naujuose modeliuose. tada dabartiniai Samsung likučiai bus įdomūs tik "papigiau" medžiotojams.
QUOTE(patyres @ 2012 02 03, 18:31)
Suma summarum, yra didelė tikimybė, kad pirkdami UE40D6000 vietoj UE40D6570 nusipirksite viską ko jums reikia ir dar
sutaupysite 500 Lt, už kuriuos galėsite "aplaistyti" savo naująjį pirkinį (netgi sakyčiau visai neblogas baliukas išeina)
Visiškas absurdas. Kai sugalvosite pasinaudoti 6000-tojo teikiamomis 3D galimybėmis ir nusipirksite 3D akinių porą (jie prie 65xx jau komplektuojami), suprasite, kad sutaupyti nepavyko. Ir turėsite visapusiškai prastesnį TV už pakankamai didelę kainą.
Ko gerbiu Samsungo 65xx -> 7000 -> 8000 modelius tai už dizainą. Gal kam tai nesvarbu, bet TV išjungtas būna dar ilgiau nei įjungtas. Todėl man TV išvaizda svarbu. Toks dizainas leidžia sukišti max. įstrižainę į minimalią erdvę.
Be to, jei teisybė išankstiniai aprašymai, būsimieji Samsung bent jau "navarotų" prasme sens žymiai lėčiau. Tiesiog gamykliškai bus paliktos žymios galimybės modelius atnaujinti.