Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 5 tema

QUOTE(patyres @ 2012 02 03, 10:48)
Kas priimtiniausia JUMS, galite nuspręsti tik Jūs, pasižiūrėję gyvai. Iš tų dviejų modelių, jeigu jums pasirodys jog abu rodo vienodai gerai, Samsungo pranašumai: žymiai daugiau failų formatų skaitantis vidinis mediagrotuvas ir geresnė Smart TV. Dar dizainas gali pasirodyti kai kam gražesnis, nes Samsungo to modelio plonas rėmelis.

Na tikriausiai reikes rytoj nuvaziuoti Topo centra apziuret, dabar ten akcija Samsung'ams, reikes apziuret vaizdo kokybe, ziuriu dabar iseitu ir modeliukas SAMSUNG UE40D6570 uz 2499 Lt, bet kazkaip LT ju nera daug tikriausiai, kad nerandu lietuvisko aprasymo. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2012 02 03, 10:09)
Na tikriausiai reikes rytoj nuvaziuoti Topo centra apziuret, dabar ten akcija Samsung'ams, reikes apziuret vaizdo kokybe, ziuriu dabar iseitu ir modeliukas SAMSUNG UE40D6570 uz 2499 Lt

Laaabai patiko šitas (ypač už tokią kainą) wub.gif Važiuokit šiandien, nes iki rytdienos gali nebelikt - man bevarvinant į jį seilę rolleyes.gif Vln paskutinį iš salės nupirko.

QUOTE(speedy @ 2012 02 03, 08:33)
Philips 32pfl6606h

O kur jį galima būtų gyvai apžiūrėt? Buvau šiandien Topo centre ir Senukuose - nėra tokio modelio.

Po apžiūros dar labiau mėtytis pradėjau: iki tol baiminausi, kad 32'' nebūtų per didelis, o dabar jau nežinau, ar 40'' nebus per mažas wacko.gif Patarkit, please smile.gif
Atsakyti
Borzika, 40-42 colių įstrižainė iš 2.5 m atstumo yra kaip tik, nei per didelė, nei per maža. "SAMSUNG UE40D6570" yra žymiai geresnis pasirinkimas už "Philips 32pfl6606h": turi nepalyginamai daugiau galimybių, didesnė įstrižainė, gražesnis dizainas ir t.t.
Nebent jums pasirodytų kad tas Philipsas daug geriau rodo už Samsungą. Kiek esu žiūrėjęs Philipsų, tai pakenčiamai pradeda rodyti tik nuo 8000-osios serijos. Bet kiekvieno įspūdis gali būti skirtingas, todėl žiūrėkite patys.
"SAMSUNG UE40D6570" už 2500 Lt šiuo metu tikrai gera kaina, nes po tiek vos 32 colių įstrižainės UE32D6500 iki šiol pardavinėjamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 03 vasario 2012 - 15:50
QUOTE(patyres @ 2012 02 03, 15:44)
Borzika, 40-42 colių įstrižainė iš 2.5 m atstumo yra kaip tik, nei per didelė, nei per maža.

Labai ačiū aciuks.gif Nes jau visai buvau susibalamūtijus.
QUOTE(patyres @ 2012 02 03, 15:44)
"SAMSUNG UE40D6570" už 2500 Lt šiuo metu tikrai gera kaina

Netgi aš tą suprantu drinks_cheers.gif Bet matot, aš neketinau/nenorėjau perlipt 2000 Lt (kitaip būčiau iškart griebus rolleyes.gif). Bet, kai pamačiau tą SMG, tai rimtai sakau - kaip mažas vaikas stovėjau ir žiūrėjau su viena mintim - "NORIU NORIU NORIU" biggrin.gif Deja, jo jau nebėr sad.gif

Tad dabar reik nuleist garą ir svarstyt apie paprastesnį variantą?
Atsakyti
Dar tame Topo Centro išpardavime matau Samsung UE40D6000TWXXH už 1999 Lt. Irgi geras televizorius už gerą kainą, jo kokybės interaktyviajai Galai ir kitam HD ar SD turiniui per akis. 6000-ojo teorinės vaizdo charakteristikos kiek blogesnės už 65xx-ųjų, bet jeigu žiūrėdami tuos televizorius vieną greta kito nematytumėt jų kainų ir modelių, tai dar neaišku kaip nuspręstumėt kuris geriau rodo smile.gif 6000-asis neturi vidinio Wi-Fi, bet visada galima už 60 Lt nusipirkti į USB lizdą kišamą išorinį (laimei, Samsunguose yra ne viena USB jungtis, todėl jų liks ir kitkam). Juo labiau kad nežinote ar Wi-Fi jums kada reikės. Dar 6000-asis neturi PVR, t.y. TV laidų įrašymo į išorinę laikmeną galimybės. Bet su tuo įrašymu iš VISŲ televizorių tikra vargo vakarienė. Galos IPTV, apie kurį planuojate, už tą patį mokestį suteikia žymiai paprastesnį ir geresnį servisą "Mano TV įrašai". Tiesa, tos jūsų įsirašytos laidos TEO serveriuose laikomos tik dvi savaites. Jeigu reikia įsirašyti "amžiams", tai galima padaryti kompiuteryje, bet čia šito neaiškinsiu - jeigu reikės, rašykit AŽ. Dar 6000-ajame lyginant su 65xx-uoju nėra internetinės naršyklės, Skaipo, Your Video, įmontuoto palydovinio tiuneriuko ir keitiklio 2D->3D, bet nesu tikras, kad jų jums tikrai reikia. Dar dizainas 65xx-ojo gražesnis dėl plonesnio rėmelio.
Suma summarum, yra didelė tikimybė, kad pirkdami UE40D6000 vietoj UE40D6570 nusipirksite viską ko jums reikia ir dar sutaupysite 500 Lt, už kuriuos galėsite "aplaistyti" savo naująjį pirkinį (netgi sakyčiau visai neblogas baliukas išeina) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 03 vasario 2012 - 16:43
buvom topocentre, apziurejom TV vyras paziurejes i tuos 40 coliu tv sumaste, kad toks mazokas ir nori 42.. Blyn, keiciasi pas mus tie norai ir planai vos ne kaip kojines, tiesa, vienintelis tv UE40D6570 jau buvo rezervuotas.. doh.gif bet sakau, gal dar palaukti velykiniu nuolaidu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Esu labai dėkinga patyriusiam už patarimus ir paprotinimus (ne tik šioj temoj, bet ir per AŽ) aciuks.gif

QUOTE(Juoduke` @ 2012 02 03, 19:21)
tiesa, vienintelis tv UE40D6570 jau buvo rezervuotas.. doh.gif

Va va - geras daiktas be šeimininko ilgai neužsibūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 02 03, 16:12)
Laaabai patiko šitas (ypač už tokią kainą) wub.gif Važiuokit šiandien, nes iki rytdienos gali nebelikt - man bevarvinant į jį seilę  rolleyes.gif Vln paskutinį iš salės nupirko.
O kur jį galima būtų gyvai apžiūrėt? Buvau šiandien Topo centre ir Senukuose - nėra tokio modelio.

Po apžiūros dar labiau mėtytis pradėjau: iki tol baiminausi, kad 32'' nebūtų per didelis, o dabar jau nežinau, ar 40'' nebus per mažas wacko.gif Patarkit, please smile.gif

Philips dar būna asortimentas Aviteloje. Pasikartosiu Philips pats geriausias (kokybiško vaizdo atžvilgiu) 82 cm televizorius 1600-1700 lt kategorijoje. Jei kalba iki 2000 lt., tada Philips 32PFL7406H arba 32PFL7606H. Geriau rodančių tokio dydžio TV nėra. Gal būtų dar galima ginčyti dėl Sony atitinkamų, bet tikrai ne Samsung.
Jei kalbate apie didesnius pinigus, tada Samsung UE40D65xx toks koks jis siūlomas dabar, labai vertas dėmesio. Bet vaizdo kokybe jis nusileidžia Philips 42PFL7606H. Philips kaina nekrenta, nes paklausa viršija pasiūlą (tuo Jūs galite įsitikinti parduotuvėse, "6-7" serijos modelių trūksta). ToPo centras daro gana gudriai, dabar Samsung kaina minimali ir juos pirkti tikrai verta, kam reikia TV dabar ir kuo pigiau. Kitu atveju, tie "pribumbasai" kuriuos siūlo Samsung dabar atrodys labai kukliai naujuose modeliuose. tada dabartiniai Samsung likučiai bus įdomūs tik "papigiau" medžiotojams. biggrin.gif

QUOTE(patyres @ 2012 02 03, 18:31)
Suma summarum, yra didelė tikimybė, kad pirkdami UE40D6000 vietoj UE40D6570 nusipirksite viską ko jums reikia ir dar sutaupysite 500 Lt, už kuriuos galėsite "aplaistyti" savo naująjį pirkinį (netgi sakyčiau visai neblogas baliukas išeina)  drinks_cheers.gif

Visiškas absurdas. Kai sugalvosite pasinaudoti 6000-tojo teikiamomis 3D galimybėmis ir nusipirksite 3D akinių porą (jie prie 65xx jau komplektuojami), suprasite, kad sutaupyti nepavyko. Ir turėsite visapusiškai prastesnį TV už pakankamai didelę kainą.
Ko gerbiu Samsungo 65xx -> 7000 -> 8000 modelius tai už dizainą. Gal kam tai nesvarbu, bet TV išjungtas būna dar ilgiau nei įjungtas. Todėl man TV išvaizda svarbu. Toks dizainas leidžia sukišti max. įstrižainę į minimalią erdvę.
Be to, jei teisybė išankstiniai aprašymai, būsimieji Samsung bent jau "navarotų" prasme sens žymiai lėčiau. Tiesiog gamykliškai bus paliktos žymios galimybės modelius atnaujinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 04 vasario 2012 - 12:39
QUOTE(speedy @ 2012 02 04, 12:38)
Philips dar būna asortimentas Aviteloje.

Ačiū, užsuksiu pasižvalgyt (visai gi netoli namų yra, kaip aš vakar apie ją pamiršau doh.gif).
Jei kalbate apie didesnius pinigus

Deja, bet ne.
Jei kalbate apie didesnius pinigus, tada Samsung UE40D65xx toks koks jis siūlomas dabar, labai vertas dėmesio. Bet vaizdo kokybe jis nusileidžia Philips 42PFL7606H.

Kol kas negaliu išsakyt savo subjektyvios nuomonės, nes nemačiau, kaip rodo jūsų minimas Philips. Bet, kaip rodo 6 ir aukštenės klasės SMG-ai, man labai patinka + dar jų dizainas wub.gif
tada dabartiniai Samsung likučiai bus įdomūs tik "papigiau" medžiotojams. biggrin.gif

Turbūt aš tokia ir būsiu rolleyes.gif
Visiškas absurdas. Kai sugalvosite pasinaudoti 6000-tojo teikiamomis 3D galimybėmis ir

Kodėl absurdas? Juk man nereik to 3D.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 02 04, 13:38)
Philips kaina nekrenta, nes paklausa viršija pasiūlą (tuo Jūs galite įsitikinti parduotuvėse, "6-7" serijos modelių trūksta).

"Philips 2011-ųjų metų ketvirtojo ketvirčio veikla buvo nuostolinga, be to, nuostolis buvo didesnis nei laukta rinkoje.
Philips grynasis nuostolis sudarė 160 mln. eurų.
Analitikai tuo tarpu prognozavo, jog bendrovės grynasis ketvirčio nuostolis sudarys vidutiniškai tik 25.75 mln. eurų.
Šiandieninės prekybos metu Amsterdamo biržoje bendrovės akcijos pinga virš dviejų procentų, na o per pastaruosius vienerius metus Philips akcijos yra atpigusios maždaug trečdaliu."

Čia įmonės, kurios gaminių pasiūla nespėja patenkinti paklausos biggrin.gif
Kai sugalvosite pasinaudoti 6000-tojo teikiamomis 3D galimybėmis ir nusipirksite 3D akinių porą (jie prie 65xx jau komplektuojami), suprasite, kad sutaupyti nepavyko. Ir turėsite visapusiškai prastesnį TV už pakankamai didelę kainą.

Jeigu tikrai reikia 3D ir su 65xx komplektuojami dveji ar bent vieneri akiniai (kas toli gražu neprivaloma pagal to televizoriaus specifikaciją), tada sutinku.

Pasikartosiu Philips pats geriausias (kokybiško vaizdo atžvilgiu) 82 cm televizorius 1600-1700 lt kategorijoje. Jei kalba iki 2000 lt., tada Philips 32PFL7406H arba 32PFL7606H. Geriau rodančių tokio dydžio TV nėra. Gal būtų dar galima ginčyti dėl Sony atitinkamų, bet tikrai ne Samsung.

Su tuo "Philips rodo geriausiai" jau visas ausis išūžei schmoll.gif
Kas kam rodo geriau ir kam ko reikia, kiekvienas sprendžia pats!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 04 vasario 2012 - 15:15
QUOTE(patyres @ 2012 02 04, 17:01)
"Philips 2011-ųjų metų ketvirtojo ketvirčio veikla buvo nuostolinga, be to, nuostolis buvo didesnis nei laukta rinkoje.
Philips grynasis nuostolis sudarė 160 mln. eurų.
Analitikai tuo tarpu prognozavo, jog bendrovės grynasis ketvirčio nuostolis sudarys vidutiniškai tik 25.75 mln. eurų.
Šiandieninės prekybos metu Amsterdamo biržoje bendrovės akcijos pinga virš dviejų procentų, na o per pastaruosius vienerius metus Philips akcijos yra atpigusios maždaug trečdaliu."

Čia įmonės, kurios gaminių pasiūla nespėja patenkinti paklausos biggrin.gif

Jei tamsta visas žinias siejate su internetu, tai tamstos truputėlį gaila. Koks man skirtumas, kad Philips patiria nuostolius. Gal būtų galima pačiam sugalvoti, kad philips pajamos iš televizorių yra niekingai mažos, lyginant su bendra firmos apyvarta. jei tamsta kiek nors giliau panagrinėtumėte klausimo esmę, žinotumėte, kad tai, kas yra Philips TV Amerikoje ir Philips TV Europoje nėra tas pats. Todėl net televizorių negalima "dėti į vieną bliūdą" jau nekalbant apie firmą apskritai. Jūsų patarimai TV integravimo į namų tinklą klausimu, ir panašiomis temomis be abejo vertingi. Bet progų patylėti praleidžiate apsčiai.
Papildyta:
QUOTE(patyres @ 2012 02 04, 17:01)
Jeigu tikrai reikia 3D ir su 65xx komplektuojami dveji ar bent vieneri akiniai (kas toli gražu neprivaloma pagal to televizoriaus specifikaciją), tada sutinku.

Gal tamstelė iš medžio iškritote blink.gif ir pastaruosius tris mėnesios buvote komoje lotuliukas.gif Komplektacija buvo papildyta gal lapkričio mėnesį blink.gif
Ir Jūs atsakingai dalijate patarimus ką verčiau pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 02 04, 16:27)
Bet progų patylėti praleidžiate apsčiai.

Supratau, apie Philips televizorius tik gerai arba nieko smile.gif Klausau, Jūsų Šviesybe!
Kažkada klausiau kokį tamsta turite interesą taip aršiai draskydamasis dėl tų Philipsų, bet atsakymo taip ir nebuvo. Nepraleidote progos patylėti?

QUOTE(speedy @ 2012 02 04, 16:31)
Gal tamstelė iš medžio iškritote  blink.gif  ir pastaruosius tris mėnesios buvote komoje  lotuliukas.gif Komplektacija buvo papildyta gal lapkričio mėnesį  blink.gif

Dar dabar Samsungo oficialiame puslapyje prie 65xx-ųjų matau įrašą:
3D Active Glasses (Included) Ne
Na, bet tarkime Samsungas kartu su manimi pastaruosius tris mėnesius buvo komoje smile.gif
O šiaip toks grubus tamstelės bendravimo stilius tik dar labiau atbaido nuo to Philipso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 04 vasario 2012 - 15:41