Bus gražu
Xiuke, mano akimis - super super super
Latyte, nemazai padirbeta jau
Ievukooo papke labai patiko (man gal butu kilusi mintis siuvineti tiesiai ant aptraukimui skirtos medziagos)
as ikeliu savo "greituka" i vaiku kabineta poliklinikoje (cia buvo savotiski mainai tarp daktares ir mazes mano. Kazkada padovanojo ji jai porcelianini drambliuka, tai "atsilyginom" tigriuku )
siuvineta is turimu likuciu Pravercia visgi anie - pravercia
Latyte, nemazai padirbeta jau
Ievukooo papke labai patiko (man gal butu kilusi mintis siuvineti tiesiai ant aptraukimui skirtos medziagos)
as ikeliu savo "greituka" i vaiku kabineta poliklinikoje (cia buvo savotiski mainai tarp daktares ir mazes mano. Kazkada padovanojo ji jai porcelianini drambliuka, tai "atsilyginom" tigriuku )
siuvineta is turimu likuciu Pravercia visgi anie - pravercia
QUOTE(vasarė @ 2012 01 12, 18:44)
latyte isties grazus procesas,cia dim?
na ir snd tamsu kambariuos tai idesiu ft, kur su blykste, bet spalva geriau matosi...
antrojo remeliai nelabai
labas vakaras nuostabiu groziu kurejos isiterpsiu ir as su savo mazu darbeliu
QUOTE(vasarė @ 2012 01 12, 18:44)
Xiuke, mano akimis - super super super
fainas tigriukas matyt gerai sutariat su gydytoja...
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 12, 19:01)
jau bus gerai... bendras vaizdas nera lb prastas, tai..o pinigu svaistyt ner kaip
latyte ar as sklystu ar procese, kur gelytes zydi jos ne kryzeliu siuvinetos? lygtai kazkaip susuktos
xiuke ar man tik taip atrodo ar tavo antrojo darbelio skaiciukai svelniu puslankiu isisdeste?
uodegyte turiu tau toki ne koki klausima tikiuosi neuzsigausi ar pan. tavo kaikurie darbeliai labai minimalistinio stiliaus, gal net asketiski. del skonio nesiginciju, kas kam, bet kur tu juos tokius labai mazus, kuklius panaudoji?
xiuke ar man tik taip atrodo ar tavo antrojo darbelio skaiciukai svelniu puslankiu isisdeste?
uodegyte turiu tau toki ne koki klausima tikiuosi neuzsigausi ar pan. tavo kaikurie darbeliai labai minimalistinio stiliaus, gal net asketiski. del skonio nesiginciju, kas kam, bet kur tu juos tokius labai mazus, kuklius panaudoji?
QUOTE(maijkute @ 2012 01 12, 20:19)
patvarkiau jau viska, teko isardyt viena skaiciuka suklydau, kad ne vasaris juk, tai dbr patempiau medziagyte, tai skaiciukai lygus...
Oho kiek groziu pridejot. Visoms po