Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(Katu @ 2012 01 11, 19:46)
Pamenu, kai ieskojai ideju, ka jam issiuvinet. Man labai grazi ir ideja, ir siuvinejimas, tik gal to "priklijavimo" prie aplanko noretus kiek kitokio - bet net neisivaizduoju, kokio kitokio...

Ačiū, galvojau ilgiausiai kaip čia pritvirtinus, bet nesugalvojau, tai prisiuvau prie lino ir aptraukiau, gyvai taip visai įdomiai žiūrisi smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2012 01 11, 21:15)
xiuke, o kokiam mieste ieskojai? Vilniuje yra pora vietu kur tikrai pjausto ir uz ta pacia kaina kaip ir staciakampio, kvadrato

siauliuose...pas mus pjausto tik pasportus verysad.gif (sawex cia firmoj)
Papildyta:
QUOTE(Ievukaas* @ 2012 01 11, 22:38)
Ačiū, galvojau ilgiausiai kaip čia pritvirtinus, bet nesugalvojau, tai prisiuvau prie lino ir aptraukiau, gyvai taip visai įdomiai žiūrisi  smile.gif  smile.gif

pav labai patinka ir taip linas graziai aptrauktas, bet as gal buciau vietoj kutu kokia juostele dejusi...bet siaip faina papke... 4u.gif

ireminau...ryt nufotkinsiu d sviesoje...gan neblogai gavosi, na ryt ivertinsit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 11, 21:45)
pav labai patinka ir taip linas graziai aptrauktas, bet as gal buciau vietoj kutu kokia juostele dejusi...bet siaip faina papke... 4u.gif

ačiū, neradau gražios juostelės pirkt, buvo tik kažkokia su rožytėm, tokios broliui neuždėsiu:D
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2012 01 12, 01:24)
ačiū, neradau gražios juostelės pirkt, buvo tik kažkokia su rožytėm, tokios broliui neuždėsiu:D

nu matyt Jonisky ne kox pasirikimas, o nei Eglej nebuvo? ten budavo kazkada medziagos ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2012 01 11, 21:33)
Sveikos, vis nepasirodau kokią dovaną broliui Kalėdų proga dovanojau – aplankalą piešiniams susidėti. 4u.gif Oj, kol aš jį padariau, maždaug tris savaites vakarais dirbausi, sunkiausia buvo tai vidų gražiai apipavidalinti doh.gif

Labai kruopščiai ir atidžiai apvilktas aplankas-šaunuolė thumbup.gif . Motyvas labai gražiai įsipaišo. Tik aš gal irgi vietoj kutų būčiau dėjusi juostelę, bet puiku ir taip.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 11, 21:45)
siauliuose...pas mus pjausto tik pasportus  verysad.gif (sawex cia firmoj)
Papildyta:

Remeli toki gal reikia uzsisakyt pas staliu, kur duris, laiptus gamina g.gif
Atsakyti
Rėminimo centre tikrai jokios įmantrios formos rėmelio negali pagaminti, nes turi rėmų bagetus (lazdas po 6 m), atpjauna reikiamo ilgio, tada su spec. kabėm sušaudo ir viskas. Net pasportus ne visi turi stakles, kad ovalais ar širdelėm pjaustytų. Norint kažko mandro- ovalo, širdelės formos rėmo, tai tik pas "medgraužius", kad išpjautų, o paskui jau pačiai pasidekupažuoti ar nusidažyti. Va tada bus išskirtinis. Tik neįsivaizduoju kiek toks galėtų kainuoti jei neturi kokio pažįstamo staliaus g.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka...
Zadu siuvineti Parolin paveiksla, tik kad jie visi ale ant lino turi but siuvinejami, bet jei siuvinesiu ant sendintos aidos, ar bus labai blogai. SIuvinesiu dovanu, tai nesinori pridirbti kokiu nesamoniu, tad apsidraudimui galvoju apie aida, nes ant lino nesu siuvinejusi... O ka jus patartumet?... ir koki dydis aidos rinktis?...
Atsakyti
Parolino ant Aidos nesiuvinėčiau, ypač dovanai schmoll.gif . Jei jau nenori lino baisiai, baisiai, tada bent jau 18 Aidą rinkis. Bet linas juk nesikandžioja- skaičiuoji kas 2 gijas ir kryžiukas. Ypač kai Parolin vienspalviai tikrai nenugrybausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 12 sausio 2012 - 14:14
QUOTE(rasiux- @ 2012 01 12, 14:13)
Parolino ant Aidos nesiuvinėčiau, ypač dovanai  schmoll.gif . Jei jau nenori lino baisiai, baisiai, tada bent jau 18 Aidą rinkis. Bet linas juk nesikandžioja- skaičiuoji kas 2 gijas ir kryžiukas. Ypač kai Parolin vienspalviai tikrai nenugrybausi.

drinks_cheers.gif mano man rodos pirmasis darbas rimtesnis ant lino ir buvo RP ir nesigailiu..neiko sunkaus ir labai smagiai eosi, nes spalva viena buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 12, 00:18)
nu matyt Jonisky ne kox pasirikimas, o nei Eglej nebuvo? ten budavo kazkada medziagos ir pan...

Nežiūrėjau Eglėj, visada Austėjoj perku siuvimo reikmenis ax.gif Bet jei Austėjoj nebuvo, tai Eglėj jaučiu tuo labiau nebūtų buvębiggrin.gif

Elzeda, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su procesu smile.gif

user posted image

Atsakyti