Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(RedHair @ 2012 01 07, 19:23)
Ateinu pasirodyt su smulkiom kalėdinėm dovanėlėm, tik nuotraukos nelabai kokybiškos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ant kokio audinio siuvinejot, kad langeliai buvo matyti?
Atsakyti
QUOTE(Vavė @ 2012 01 10, 01:30)
ant kokio audinio siuvinejot, kad langeliai buvo matyti?

nuotrauku necituojame 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
atnešu porą darbelių:
Nora Corbett, Letter A. Jau seniai padovanotas, bet vis neprisiruošiau įkelt. Nežinau, kažkaip neesu patenkinta rezultatu... jums taip būna? unsure.gif (aišku, dar foto ne intin puikios kokybės...)
user posted image

ir skirtukas knygai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 01 10, 13:41)
Sveikos!
atnešu porą darbelių:
Nora Corbett, Letter A. Jau seniai padovanotas, bet vis neprisiruošiau įkelt. Nežinau, kažkaip neesu patenkinta rezultatu... jums taip būna?  unsure.gif (aišku, dar foto ne intin puikios kokybės...)

siaip darbelis puikus,bet pasportas uzkliuna ,o gal remelis unsure.gif

user posted image
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 sausio 2012 - 11:55
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 10, 11:53)
siaip darbelis puikus,bet pasportas uzkliuna ,o gal remelis unsure.gif

man jis ir be rėmelio kažkoks ne toks gavos... o apie apvalų pasportą kažkaip visai nepagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 01 10, 14:05)
man jis ir be rėmelio kažkoks ne toks gavos... o apie apvalų pasportą kažkaip visai nepagalvojau  g.gif

visai normalus tas tavo darbelis 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
grazus ir man darbelis... smile.gif
o kaina skiriasi nuo apvalaus ir kvadratinio pasporto?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 10, 14:16)
sveikos 4u.gif
grazus ir man darbelis... smile.gif
o kaina skiriasi nuo apvalaus ir kvadratinio pasporto?

manau neturetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 01 09, 20:52)
Pradzioje sunkoka siuvinet, bet kai pripranti  wub.gif nesinori lino is ranku paleist

drinks_cheers.gif aha...aš dabar briedžius siuvinėju ant lino, tik jau...kitokius, kultūringesnius biggrin.gif

InDovi...gražu bigsmile.gif ...ir kodėl man niekad nekliūna rėmeliai, ar aš čia tokia nesupratinga... man viskas gražu kaip yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 10 sausio 2012 - 13:41
QUOTE(sobieska @ 2012 01 10, 15:40)
drinks_cheers.gif  aha...aš dabar briedžius siuvinėju ant lino, tik jau...kitokius, kultūringesnius biggrin.gif

InDovi...gražu bigsmile.gif ...ir kodėl man niekad nekliūna rėmeliai, ar aš čia tokia nesupratinga... man viskas gražu kaip yra smile.gif

na man ne rolleyes.gif reminau viena darba aklai,nepatiko nors tu ka,atsirado lesu daugiau,ireminau brangesni remeli ,ir labiau pritaikyta ,iskart darbas mielesnis wub.gif

palyginimui ax.gif

user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 sausio 2012 - 13:51
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 10, 14:45)
na man ne  rolleyes.gif reminau viena darba aklai,nepatiko nors tu ka,atsirado lesu palyginimui  ax.gif

Tikrai skirtumas matosi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Patarkit, ką jūsų fantazija neša tokiu klausimu: sesei vestuvėm padovanojau .user posted image dabar laukiasi vaikelio - norėčiau ką nors panašaus, nes jokie spalvoti, vaikiukai, žmogiukai ten netinka...
Atsakyti