Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(rrraminciukas @ 2012 02 10, 10:10)
viena siula imti is vienos spalvos kita is kitos?
ar graziai gavosi?
galgalite  ideti nuotraukele?

user posted image
na joo,imi vien siula vienos spalvos kita kitos.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2012 02 09, 21:51)
Aš tai senukuose perku dvipuse juosta, tik ta labai plona(nes yra jū ir storų, ), rulono kaina apie 18-20 lt
tai ir knygutes su ja klijuoju, ir prie dėžutės, laiko labai gerai  thumbup.gif

Ačiū, Džeine, mirksiukas.gif reikės paieškoti,nes ta kanceliarinė tikrai ne viska klijuoja..
Atsakyti
Nu mergaitės, aš vėl konsultacijos blush2.gif noriu pradėt mirabiliją šitą:
user posted image
Ją rekomenduoja siuvinėt ant Permin lino, spalva Chestnut, arba Zweigart, spalva Sand. Bet mūsų parduotuvėse kiek pažiūrėjau nėr tokios Zweigart spalvos, o Permin kiek žinau visai nebūna. Kaip sakot, kokios spalvos medžiagą imt? Galvoju gal platinum gerai žiūrėtųsi? O gal tiesiog natural imt? g.gif patarkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 10, 13:09)
Bet mūsų parduotuvėse kiek pažiūrėjau nėr tokios Zweigart spalvos, o Permin kiek žinau visai nebūna. Kaip sakot, kokios spalvos medžiagą imt? Galvoju gal platinum gerai žiūrėtųsi? O gal tiesiog natural imt? g.gif patarkit blush2.gif

Zweigart Sand spalva tikrai yra. Va atrodo taip:
linas
Mano turimas yra 28ct linas, taigi negaliu pakomentuoti, ar Sand spalva būna ir 32 ct.
Mano manymu, Platinum būtų per blyški, nes fėjos spalvos nėra labai sodrios ir ryškios. O Natural per šalta spalva šiems rožiniams atspalviams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 10 vasario 2012 - 12:21
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 02 10, 13:18)
Zweigart Sand spalva tikrai yra. Va atrodo taip:
linas
Mano turimas yra 28ct linas, taigi negaliu pakomentuoti, ar Sand spalva būna ir 32 ct.
Mano manymu, Platinum būtų per blyški, nes fėjos spalvos nėra labai sodrios ir ryškios. O Natural per šalta spalva šiems rožiniams atspalviams.

O kur jūs pirkot? Važiuosiu šiandien į kasiūlus, gal rasiu, nors internete nėr pas juos prie prekių, bet man taip šviečiasi, kad lyg būdavo kažkada g.gif negi teks iš ebay užsakinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 10, 13:41)
O kur jūs pirkot? Važiuosiu šiandien į kasiūlus, gal rasiu, nors internete nėr pas juos prie prekių, bet man taip šviečiasi, kad lyg būdavo kažkada g.gif negi teks iš ebay užsakinėt doh.gif

Aš e-bay pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 10, 13:09)
Nu mergaitės, aš vėl konsultacijos blush2.gif noriu pradėt mirabiliją šitą:
user posted image
Ją rekomenduoja siuvinėt ant Permin lino, spalva Chestnut, arba Zweigart, spalva Sand. Bet mūsų parduotuvėse kiek pažiūrėjau nėr tokios Zweigart spalvos, o Permin kiek žinau visai nebūna. Kaip sakot, kokios spalvos medžiagą imt? Galvoju gal platinum gerai žiūrėtųsi? O gal tiesiog natural imt? g.gif patarkit blush2.gif

Sveikutes darbininkes-auksarankes!
Atsiprasau, kad isiterpiu, tiesiog pati neseniai baigiau "Titania". Medziaga pirkau is cia.
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2012 02 10, 19:45)
Atsiprasau, kad isiterpiu, tiesiog pati neseniai baigiau "Titania". Medziaga pirkau is cia.

nuotrauku necituojame mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2012 02 10, 19:45)

Pasirodyk ax.gif
Atsakyti
Kad jau prakalbom apie liną,turiu klausimą: jei siuvinėt per 2x2 siūlus,kaip apskaičiuot kiek reikės kirpti medžiagos? Linas 32,pvz. 80x80 kryželių.Ar galima naudot šitą lentelę?
http://www.cyberstit...eCalculator.asp
Va 1-ąjame psl.radau,kad 32 linas-atitinka 16aidą. O tai siuvinėjant per 2x2 siųliukus ? doh.gif ax.gif
Padėkit,nes jau norisi ir liną išmėgint...... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verssuss: 10 vasario 2012 - 20:13
QUOTE(verssuss @ 2012 02 10, 21:07)
Padėkit,nes jau norisi ir liną išmėgint......  bigsmile.gif

32 ct linas atitinka 16 aidą. Siuvinėti reikia per du lino siūliukus.
Jei nori žinoti, kiek cm užims darbas, 8 (t.y. kiek dešimčių langelių yra tavo schemoje) daugini iš 1.6, taigi išeina 12.8 cm. Jei būtų 28 ct linas (atitinka 14 aidą), daugintum iš 1.8.
Atsakyti
na,dabar tokis truputi gal jums pasirodys blondiniskas kalusimas.tiek paveikslu esu issiuvinejusi,bet nei karto nedariau puse kryzelio.paieskojau internete,kaip ir viskas aisku.tik stai kokis klausimas iskilo ax.gif ar yra skirtumas jei puse kryzelio bus is kaires link desines,ar taisyklingiau butu is desines link kaires pakiles,jei supatot apie ka kalbu lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti