Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(GieNa @ 2012 02 09, 16:26)
Sveikos, norėjau paklaust kokiais klijais ar juostelėm galbūt klijuojat siuvinius prie kokios dėžutės, arba į atviruką? rolleyes.gif

Atviruka tai dvipuse plona lipnia juostele,kuritikrai nera brangi.Ja galima nusipirkt kanceliariniu prekiu parduotuveje.Bet va kaiklijavau siuvinuka prie dezutes,tai man kazkodel nelabai laike g.gif ,vis atkibdavo.Va butu idomu suzinoti kuom klijuoja kitos merginos?.....
Atsakyti
va si tema turbut daugeliui aktuali drinks_cheers.gif
todel kurios daznai darote atvirukus pasidalinkite patirtimi nes su tuo klijavimu man nieko gero kolkas nesigauna... verysad.gif

ir dar gal kam teko laikrodi siuvinet ir surinkinet??? labai butu idomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 02 09, 21:13)

ir dar gal kam teko laikrodi siuvinet ir surinkinet??? labai butu idomu  thumbup.gif

aha noreciau ir as laikrodzio...gal ju buna gatavu pirkti, paruostu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 02 09, 19:13)
va si tema turbut daugeliui aktuali  drinks_cheers.gif
todel kurios daznai darote atvirukus pasidalinkite patirtimi nes su tuo klijavimu man nieko gero kolkas nesigauna...  verysad.gif
ir dar gal kam teko laikrodi siuvinet ir surinkinet??? labai butu idomu  thumbup.gif

gal padės...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2012 02 09, 21:07)
gal padės...

user posted image

O gal yra kokia nors bent jau angliška, o dar geriau - lietuviška nuoroda? Nes su rusų kalba biški pykstuos, o iš paveikslėlių nelabai ten aišku g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 09, 18:55)
Atviruka tai dvipuse plona lipnia juostele,kuritikrai nera brangi.Ja galima nusipirkt kanceliariniu prekiu parduotuveje.Bet va kaiklijavau siuvinuka prie dezutes,tai man kazkodel nelabai laike  g.gif ,vis atkibdavo.Va butu idomu suzinoti kuom klijuoja kitos merginos?.....

Aš tai senukuose perku dvipuse juosta, tik ta labai plona(nes yra jū ir storų, ), rulono kaina apie 18-20 lt
tai ir knygutes su ja klijuoju, ir prie dėžutės, laiko labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
kaip as susinervinau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif visa diena siuvinejau ir taip kaifavau.visa vienos spalvos siula beveik susiuvinejau,kuris turejo buti paveiksle.ir tik baigusi siuvineti,jau norejau imti kita spalva ir tik TADA pastebejau,kad spalvos paveiksle kartojasi.iskart kilo itarimas,kad kazkas ne taip...ogi issikonvertavau viena spalva neteisingai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tai dabar nenusiraminau tol,kol visko neisardziau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif zodziu,siandienos siuvinejimas nuejo katinui po uodega...ir,pasirodo,dar ir tos spalvos dabar neturiu...vienu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 10, 00:14)
kaip as susinervinau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  visa diena siuvinejau ir taip kaifavau.visa vienos spalvos siula beveik susiuvinejau,kuris turejo buti paveiksle.ir tik baigusi siuvineti,jau norejau imti kita spalva ir tik TADA pastebejau,kad spalvos paveiksle kartojasi.iskart kilo itarimas,kad kazkas ne taip...ogi issikonvertavau viena spalva neteisingai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai dabar nenusiraminau tol,kol visko neisardziau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif zodziu,siandienos siuvinejimas nuejo katinui po uodega...ir,pasirodo,dar ir tos spalvos dabar neturiu...vienu zodziu...

nu man taipat kreiva ranka vakar ir siandien doh.gif ant juosteles kur siuliukai susineria ,tos pacios spalvos siula uzsidejau vietoje kitos,o kai reikejo siuvinet dviem skirtingom spalvom,buvo viena ir ta pati spalva.paskui ir dar viena pastebejau kad sukeista.tai snd buvo ardymo diena tongue.gif
Atsakyti
Laba dienele,
gal kas galetu paaiskinti sias lenteles? kodel prie dvieju skaiciuku vienas siulu numeriukas ir ka reiskia ta antra lentele? cia reikia maisyti siulus?
http://radikal.ru/F/...97a00b.jpg.html
Atsakyti
http://radikal.ru/F/...97a00b.jpg.html
cia ji atsidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrraminciukas @ 2012 02 10, 08:57)

matau ,kad siuvinesi kudykeli.As siuvienjau si metrika.Tai pirmoje lenteleje siulu kodukai apacioje.O antra lentele,ten parodyta siuvinejimas 2 gijomis-reiskia imi 2 spalvu siuliukus .Na gal ir nelabai aiskiai paaiskinau ax.gif
Atsakyti
viena siula imti is vienos spalvos kita is kitos?
ar graziai gavosi?
galgalite ideti nuotraukele?
Atsakyti