paskutinis žiemiškas darbelis
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 08, 17:25)
o as irgi jau parsisiunciau schemute tu nuostabiuju angeliuku,bet gal cia tik man taip,bet labai neryski ir mazi simboliukai gal juos kazkaip eitu padidinti?
Kad as atsisiunciau is nuorodos,kuria ikeliau,viskas puikiai, ryskiai ir aiskiai O kai spausdinausi,tai 1 schemos lapas=A4 formatui,tai tikrai viskas puikiai iziurima...
Nu ir šaunuolės jūs Visų darbeliai puikūs
Aš ir beveik įpusėjau "Gyvenimo linijos" kolekciją, kai baigsiu būtinai atiduosiu Jūsų teismui
Aš ir beveik įpusėjau "Gyvenimo linijos" kolekciją, kai baigsiu būtinai atiduosiu Jūsų teismui
QUOTE(rututex @ 2012 02 08, 20:04)
Gerą dieną visoms Gal galėtumėte padėti? Pasimečiau visai, noriu išsiuvinėti tokį paveiksliuką,
gavau schemutę, tačiau joje ne spalvų kodai (skaičiukai), o spalvų pavadinimai Žinau, kad taip būna su VERVACO schemutėmis, ieškojau atitikmenų ir kelis radau, bet neaišku kaip dėl light beige, middle beige ir dark beige, nes tokių spalvų pavadinimų neradau Gal galite padėti
gavau schemutę, tačiau joje ne spalvų kodai (skaičiukai), o spalvų pavadinimai Žinau, kad taip būna su VERVACO schemutėmis, ieškojau atitikmenų ir kelis radau, bet neaišku kaip dėl light beige, middle beige ir dark beige, nes tokių spalvų pavadinimų neradau Gal galite padėti
schema gavau tik pm ir pdf formatu,is tu kodu nezinau kas gausis,bet lieka rizikuot arba ne
schemu paieskoje
QUOTE(vabalyte @ 2012 02 09, 12:16)
Sveikos, mergaitės, aš pas jus su prašymu. Gal kartais turite tokią siuvinėjimo schemą. Būčiau labai dėkinga.
kita syki i schemu paieska cia
schemos nera sio paveikslelio, dalyve Džeinė siuvinejo,kuri pati ir susikure ,jai i az parasyk.
Visu merginu puikus darbeliai . Bet verssuss angeliukai nustebino, toks dydis ir 3menesiai. Pati siuo metu siuvineju "A host of poppies" is anchor. Tai man tai greitai nesiusiuvineja, nes vargstu su lankeliu. Jau paveikslas netoli puses, tai ateisiu greitu laiku pasirodyti, kaip darbuojuosi..
QUOTE(rututex @ 2012 02 08, 18:04)
gavau schemutę, tačiau joje ne spalvų kodai
Parasiau i AZ
QUOTE(megiux59 @ 2012 02 09, 12:46)
Visu merginu puikus darbeliai . Bet verssuss angeliukai nustebino, toks dydis ir 3menesiai. Pati siuo metu siuvineju "A host of poppies" is anchor. Tai man tai greitai nesiusiuvineja, nes vargstu su lankeliu. Jau paveikslas netoli puses, tai ateisiu greitu laiku pasirodyti, kaip darbuojuosi..
gal nors kiek procesiuko turi
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 09, 10:34)
schemos nera sio paveikslelio, dalyve Džeinė siuvinejo,kuri pati ir susikure ,jai i az parasyk.
Aš schemos neturiu, tiesiog iš paveikslėlio siuvinėjau tai nėra sudėtinga, pamėgink.....
QUOTE(jurginėlis @ 2012 02 08, 22:15)
paskutinis žiemiškas darbelis
Simpatiškas, tik aš jau po Kalėdų niekada nieko žiemiško nebesiuvinėju - labai laukiu pavasario...
QUOTE(audrajaz @ 2012 02 09, 11:16)
Pasirodyk
QUOTE(megiux59 @ 2012 02 09, 12:46)
Laukiam pasirodant
Sveikos, norėjau paklaust kokiais klijais ar juostelėm galbūt klijuojat siuvinius prie kokios dėžutės, arba į atviruką?
QUOTE(GieNa @ 2012 02 09, 18:26)
Sveikos, norėjau paklaust kokiais klijais ar juostelėm galbūt klijuojat siuvinius prie kokios dėžutės, arba į atviruką?
Prie dėžutės dar neteko klijuoti, o į atviruką klijuoju dvipuse lipnia juostele.