Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

paskutinis žiemiškas darbelis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 08, 17:25)
o as irgi jau parsisiunciau schemute tu nuostabiuju angeliuku,bet gal cia tik man taip,bet labai neryski ir mazi simboliukai  ax.gif  gal juos kazkaip eitu padidinti?

Kad as atsisiunciau is nuorodos,kuria ikeliau,viskas puikiai, ryskiai ir aiskiai g.gif O kai spausdinausi,tai 1 schemos lapas=A4 formatui,tai tikrai viskas puikiai iziurima... smile.gif
Atsakyti
Nu ir šaunuolės jūs bigsmile.gif Visų darbeliai puikūs thumbup.gif

Aš ir beveik įpusėjau "Gyvenimo linijos" kolekciją, kai baigsiu būtinai atiduosiu Jūsų teismui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrajaz: 09 vasario 2012 - 09:18
Sveikos, mergaitės, aš pas jus su prašymu. Gal kartais turite tokią siuvinėjimo schemą. Būčiau labai dėkinga.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2012 02 08, 20:04)
Gerą dieną visoms  4u.gif Gal galėtumėte padėti? Pasimečiau visai, noriu išsiuvinėti tokį paveiksliuką,

gavau schemutę, tačiau joje ne spalvų kodai (skaičiukai), o spalvų pavadinimai g.gif  Žinau, kad taip būna su VERVACO schemutėmis, ieškojau atitikmenų ir kelis radau, bet neaišku kaip dėl light beige, middle beige ir dark beige, nes tokių spalvų pavadinimų neradau doh.gif  Gal galite padėti  smile.gif

schema gavau tik pm ir pdf formatu,is tu kodu nezinau kas gausis,bet lieka rizikuot arba ne unsure.gif

schemu paieskoje

QUOTE(vabalyte @ 2012 02 09, 12:16)
Sveikos, mergaitės, aš pas jus su prašymu. Gal kartais turite tokią siuvinėjimo schemą. Būčiau labai dėkinga.

kita syki i schemu paieska cia

schemos nera sio paveikslelio, dalyve Džeinė siuvinejo,kuri pati ir susikure ,jai i az parasyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 vasario 2012 - 10:35
Visu merginu puikus darbeliai 4u.gif . Bet verssuss angeliukai nustebino, toks dydis ir 3menesiai. clap.gif Pati siuo metu siuvineju "A host of poppies" is anchor. Tai man tai greitai nesiusiuvineja, nes vargstu su lankeliu. blush2.gif Jau paveikslas netoli puses, tai ateisiu greitu laiku pasirodyti, kaip darbuojuosi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2012 02 08, 18:04)
gavau schemutę, tačiau joje ne spalvų kodai

Parasiau i AZ
Atsakyti
QUOTE(megiux59 @ 2012 02 09, 12:46)
Visu merginu puikus darbeliai  4u.gif . Bet verssuss angeliukai nustebino, toks dydis ir 3menesiai.  clap.gif  Pati siuo metu siuvineju "A host of poppies" is anchor. Tai man tai greitai nesiusiuvineja, nes vargstu su lankeliu.  blush2.gif Jau paveikslas netoli puses, tai ateisiu greitu laiku pasirodyti, kaip darbuojuosi.. smile.gif

gal nors kiek procesiuko turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 09, 10:34)
schemos nera sio paveikslelio, dalyve Džeinė siuvinejo,kuri pati ir susikure ,jai i az parasyk.

Aš schemos neturiu, tiesiog iš paveikslėlio siuvinėjau smile.gif tai nėra sudėtinga, pamėgink.....
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 02 08, 22:15)
paskutinis žiemiškas darbelis biggrin.gif

Simpatiškas, tik aš jau po Kalėdų niekada nieko žiemiško nebesiuvinėju - labai laukiu pavasario...

QUOTE(audrajaz @ 2012 02 09, 11:16)
Aš ir beveik įpusėjau "Gyvenimo linijos" kolekciją, kai baigsiu būtinai atiduosiu Jūsų teismui  mirksiukas.gif

Pasirodyk smile.gif

QUOTE(megiux59 @ 2012 02 09, 12:46)
Visu merginu puikus darbeliai  4u.gif . Bet verssuss angeliukai nustebino, toks dydis ir 3menesiai.  clap.gif  Pati siuo metu siuvineju "A host of poppies" is anchor. Tai man tai greitai nesiusiuvineja, nes vargstu su lankeliu.  blush2.gif Jau paveikslas netoli puses, tai ateisiu greitu laiku pasirodyti, kaip darbuojuosi.. smile.gif

Laukiam pasirodant smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklaust kokiais klijais ar juostelėm galbūt klijuojat siuvinius prie kokios dėžutės, arba į atviruką? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2012 02 09, 18:26)
Sveikos, norėjau paklaust kokiais klijais ar juostelėm galbūt klijuojat siuvinius prie kokios dėžutės, arba į atviruką? rolleyes.gif

Prie dėžutės dar neteko klijuoti, o į atviruką klijuoju dvipuse lipnia juostele.
Atsakyti