Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(Laura81r @ 2012 02 06, 18:22)
vaje,infarktas  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif man,kaip angelu gerbejai,tai sitas paveikslas KAZKAS TOOOOKIOOOOOO.be zodziu...gal galima placiau?kokiais siulais siuvinejot,is kur schemute  ax.gif  ir pan.as ir tokiu noriu i kolekcija savo angelams  flirt.gif

Na schema rodos radau osinka.ru . PM programoje. Kureja- ющук.Panaudotos 12 DMC spalvu + 3 biseriai.Labai gaila,kad nezymejau sau kiek kokiu atspalviu konkreciai reikejo pirkt pakartotinai doh.gif ,tik galiu pasakyt,kad 25 kartus teko pildyti siulus(cia jei butu po 1vnt).Taigi islaidos vien siulams pakankamai nemenkos smile.gif Siuvinejau remo pagalba,kitaip ,itariu, nepakelciau ranku is nuovargio rolleyes.gif Labai geras dalykas tas remas,didesnio darbelio tikrai nebesiuvineciau lankeliu..
Jei idomu,galesiu ikelt sia scema i paieskos temele 4u.gif ,mazu kuriai prisireiks.

NEBEISTENGSIU ATSIMINTI VISU,KAM PATIKO MANO "AMURAS IR PSICHEA",TODEL VISOMS PO 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 07, 15:23)

Jei idomu,galesiu ikelt sia scema i paieskos temele  4u.gif ,mazu kuriai prisireiks.

NEBEISTENGSIU ATSIMINTI VISU,KAM PATIKO MANO "AMURAS IR PSICHEA",TODEL VISOMS PO  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Verssuss, aš likau apšalusi nuo tavo angelų grožio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , dar iki šiol negaliu atsigauti, dalinkis schemute butinai, priglausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 01:03)
Jean Hilton Rococo Victorian Green Mono kanva, DMC, Anchor muline ir perle, Rainbow juosteles ir šilkai, Kreinik metalikai. Trečias ir paskutinis iš Rococo-Baroque-Mystique serijos.

Va sitokie darbeliai tai man tikrai is mistikos srities...Zemai lenkiuosi sitiems groziams thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(angeliukė9 @ 2012 02 07, 13:35)
Verssuss,  aš likau apšalusi nuo tavo angelų grožio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , dar iki šiol negaliu atsigauti, dalinkis  schemute butinai, priglausiu  mirksiukas.gif

Jau patalpinau schemu paieskos temoje 4u.gif
p.s.tikiuosi sekmingai,nes pirma kart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 07, 15:48)

Jau patalpinau schemu paieskos temoje  4u.gif
p.s.tikiuosi sekmingai,nes pirma kart  ax.gif

einu ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2012 02 07, 09:09)

Beje as turiu dzeines rema, tai liuks cool.gif  Tikrai lengviau siuvinet, ypac didesnius darbus. Planuoju didesni darba siuvinet, tai pirkau iskart ir ilgesnius volelius, praktiska ir pigiau nei parduotuvej ax.gif O ismokt tikrai neilgai uztrukau, kol pripratau. Pas mane desine ranka po siuviniu, o kaire virsuje, nors esu desiniaranke biggrin.gif

ačiū 4u.gif
taip, ir aš pati gera savaite kankinausi, kol priprato rankos, o jau kai priprato, dabar su lankeliu nebemoku siuvinėt, nu taip ilgai užtrunka procesas... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 06, 23:31)
reiktu kazka didesnio imtis siuvineti...man kazkaip nepatogu, kai nezinau kaip tas rankas laikyti, apacioj kaire laikau, laukiu to siulo, bet paskui nebemoku su kaire nk daryti, neisiveria adata doh.gif nes kaip suprantu su desine is virsaus dur,o kaire ranka istrauki siula ir veri?zodziu, gaila man vyro pastangu ir geru noru man padeti smile.gif
o remas tikrai geras padarytas...

as taip pat laikau apacioje kaire ranka. Susiranda laikui begant ji kur is apacios tiksliai pataikyt mirksiukas.gif galbut tau bus patogiau atvirksciai cool.gif
QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 01:03)
Jean Hilton Rococo Victorian Green Mono kanva, DMC, Anchor muline ir perle, Rainbow juosteles ir šilkai, Kreinik metalikai. Trečias ir paskutinis iš Rococo-Baroque-Mystique serijos.

nezinau net ka pasakyt naujo del siu darbu. Esu eilini karta suzaveta. Neisivaizduoju, nesuvokiu, kaip rankomis (ne masina ar dar kuo nors) sukuriami tokie groziai...

QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 10:50)
As va tokiu stovu siuvineju

cia jau visos stakles biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 07, 15:48)

Jau patalpinau schemu paieskos temoje  4u.gif
p.s.tikiuosi sekmingai,nes pirma kart  ax.gif

schemute spausdinaisi spalvota? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 02:03)

DVI bigsmile.gif Kur zadi panaudoti sita grozi?

O cia mano paskutinis uzbaigtas darbelis.... Dedu neskalbta, ka tik nuo lankelio, nes neisivaizduoju kur ji panaudosiu, ka su juo darysiu blush2.gif LABAI norejau tai issiuvineti, bet toliau nera ikvepimo doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 02 06, 15:34)
Labai patiko šalių peizažai  thumbup.gif . Gal  siuvinėjai tas šalis, kuriose buvai?

Ačiū, buvau tik Egipte, svajoju dar šiam gyvenime į Japoniją nukeliaut, o Venecija g.gif kaip mėgstančiai keliones visai norėčiau, bet labiau troškau dar vienos wub.gif šalies- Norvegijos, tačiau paveiksliukas negražus, murzinas/pilkas. Todėl rinkausi kad būtų gražios spalvos ir peizažas prie širdies

verssuss angeliukai nuostabūs, o ir greitis žiauriai pavydėtinas.

Dvi išvis be žodžių blink.gif thumbup.gif Su mielu noru ir aš pradėčiau mokytis tokių grožių, bet kryžiukai kol kas nugali. Labai jau daug planų neįgyvendintų.
Atsakyti
QUOTE(angeliukė9 @ 2012 02 07, 12:35)
Verssuss,  aš likau apšalusi nuo tavo angelų grožio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , dar iki šiol negaliu atsigauti, dalinkis  schemute butinai, priglausiu  mirksiukas.gif

oi,pritariu,as ir priglausiu schemute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2012 02 03, 19:49)
Ateinu su  nauju darbeliu smile.gif

Gražus smile.gif

QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 17:02)
Na sitas paveikslas buvo uzsakymas

Labai gražu. 4u.gif

QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 02:03)

Puiku thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
nesu didele zinove siuvinejime ir as su klausimeliu. g.gif
ar yra kokia programa, kad butu galima pakeisti paveiksliuko formata.pvz Kad paveiksliuko dydi is A4 formato, padaryti A3
aciu
Atsakyti