QUOTE(j_tina87 @ 2012 02 06, 19:44)
Pirkti tokiu brangiu tikrai nereikia
savaji rema jau pacia medziagai laikyti turgui sendaikciuose radau - 8 lt tekainavo (20x80cm), o pati rema kur ant zemes stovi ir laiko siuvini tevelis per 4 val padare, tai per savaite laiko puse darbo padariau su tokia iranga
taip kad, jei turite auksarankiu vyru, teveliu ar kokiu giminiu, tikrai pigiau apsieit galima
man irgi tėtis padarė, namuose keletą pagaliukų turėjom, medžiagai užvyniot puikiai tiko šluotkotis plonesnis
džiaugiuosi dabar
QUOTE(Ogiene @ 2012 02 06, 21:00)
O vyras gal ir sumeistrautu,bet jam reikia gyvai pamatyti,o as ir pati nemacius,negaleciau jam paaiskinti
parodyk jam nuotraukas ir padarys, as tečiui parodžiau ir bendrom jėgom sumeistravom
QUOTE(xiuke @ 2012 02 06, 23:31)
reiktu kazka didesnio imtis siuvineti...man kazkaip nepatogu, kai nezinau kaip tas rankas laikyti, apacioj kaire laikau, laukiu to siulo, bet paskui nebemoku su kaire nk daryti, neisiveria adata
nes kaip suprantu su desine is virsaus dur,o kaire ranka istrauki siula ir veri?zodziu, gaila man vyro pastangu ir geru noru man padeti
o remas tikrai geras padarytas...
aš kairę viršuj laikau, dešinė iš apačios. tada su kaire labai patogu durt iš viršaus. darbas žymiai sparčiau juda. vienintelis minusas, kad jau kur važiuojant nelabai įsidėsi į rankinuką
QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 01:03)
Jean Hilton Rococo Victorian Green Mono kanva, DMC, Anchor muline ir perle, Rainbow juosteles ir šilkai, Kreinik metalikai. Trečias ir paskutinis iš Rococo-Baroque-Mystique serijos.
labai gražu