Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(vasarė @ 2012 02 07, 01:13)

pabandyk kantriau pasedet prie jo. Man irgi pradzioj atrode - OHO  blink.gif o po kokios geros savaites (gal net maziau, jau nepamenu ax.gif . Atsimenu tik, kad pradejus siuvinet, galvojau -  doh.gif kurioj vietoj cia tas patogumas  lotuliukas.gif )Pamatysi, susidraugausi  mirksiukas.gif

reiktu kazka didesnio imtis siuvineti...man kazkaip nepatogu, kai nezinau kaip tas rankas laikyti, apacioj kaire laikau, laukiu to siulo, bet paskui nebemoku su kaire nk daryti, neisiveria adata doh.gif nes kaip suprantu su desine is virsaus dur,o kaire ranka istrauki siula ir veri?zodziu, gaila man vyro pastangu ir geru noru man padeti smile.gif
o remas tikrai geras padarytas...
Atsakyti
Jean Hilton Rococo Victorian Green Mono kanva, DMC, Anchor muline ir perle, Rainbow juosteles ir šilkai, Kreinik metalikai. Trečias ir paskutinis iš Rococo-Baroque-Mystique serijos.

user posted image
Atsakyti
Labai grazus darbas, koks kruopstumas 4u.gif

Angelai man laaabai patiko wub.gif

Beje as turiu dzeines rema, tai liuks cool.gif Tikrai lengviau siuvinet, ypac didesnius darbus. Planuoju didesni darba siuvinet, tai pirkau iskart ir ilgesnius volelius, praktiska ir pigiau nei parduotuvej ax.gif O ismokt tikrai neilgai uztrukau, kol pripratau. Pas mane desine ranka po siuviniu, o kaire virsuje, nors esu desiniaranke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misisipe10: 07 vasario 2012 - 09:10
QUOTE(j_tina87 @ 2012 02 06, 19:44)
Pirkti tokiu brangiu tikrai nereikia smile.gif savaji rema jau pacia medziagai laikyti turgui sendaikciuose radau - 8 lt tekainavo (20x80cm), o pati rema kur ant zemes stovi ir laiko siuvini tevelis per 4 val padare, tai per savaite laiko puse darbo padariau su tokia iranga biggrin.gif taip kad, jei turite auksarankiu vyru, teveliu ar kokiu giminiu, tikrai pigiau apsieit galima smile.gif

man irgi tėtis padarė, namuose keletą pagaliukų turėjom, medžiagai užvyniot puikiai tiko šluotkotis plonesnis smile.gif džiaugiuosi dabar smile.gif

QUOTE(Ogiene @ 2012 02 06, 21:00)
O vyras gal ir sumeistrautu,bet jam reikia gyvai pamatyti,o as ir pati nemacius,negaleciau jam paaiskinti

parodyk jam nuotraukas ir padarys, as tečiui parodžiau ir bendrom jėgom sumeistravom wink.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 02 06, 23:31)
reiktu kazka didesnio imtis siuvineti...man kazkaip nepatogu, kai nezinau kaip tas rankas laikyti, apacioj kaire laikau, laukiu to siulo, bet paskui nebemoku su kaire nk daryti, neisiveria adata doh.gif nes kaip suprantu su desine is virsaus dur,o kaire ranka istrauki siula ir veri?zodziu, gaila man vyro pastangu ir geru noru man padeti smile.gif
o remas tikrai geras padarytas...

aš kairę viršuj laikau, dešinė iš apačios. tada su kaire labai patogu durt iš viršaus. darbas žymiai sparčiau juda. vienintelis minusas, kad jau kur važiuojant nelabai įsidėsi į rankinuką biggrin.gif

QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 01:03)
Jean Hilton Rococo Victorian Green Mono kanva, DMC, Anchor muline ir perle, Rainbow juosteles ir šilkai, Kreinik metalikai. Trečias ir paskutinis iš Rococo-Baroque-Mystique serijos.

labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 03:03)

Labai įdomus ir kruopštus darbas wub.gif , gražius dizainus pasirenki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 07 vasario 2012 - 10:24
As va tokiu stovu siuvineju
user posted image
Yra tvirtinimas ir is priekio, kas leidzia itvirtinti rema ir iki 1.2 metro plocio. Maniskis gal 70-80cm. Stovas metalinis, susilanksto i kelis pagaliukus, kai nesiuvineji, pati siuvinejimo rema bet kada galima isimti ir padeti atskirai. Kompaktiskas, lengvai vazineja ant ratuku, sukasi 360 kampu, lempa ir kitus pribumbasus galima prisukti (nors as to nenaudoju, nepirkau, man patokiau lempa statyti sone) - viskas super, tik kaina 3kartus didesne nei bet kurio medinio remo (105 EUR uz soninio tvirtinimo moduli be jokiu priedu ir be pacio siuvinejimo remo).
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 02 07, 11:48)

vienintelis minusas, kad jau kur važiuojant nelabai įsidėsi į rankinuką biggrin.gif

O aš visada mažutį darbelį turiu dar ir ant lankelio, tai ji pas mane beveik visada kartu keliauja rankinėje, kad siuvinėjimo alkis iš namų išvykus neužgraužtų lotuliukas.gif
Atsakyti
na reikes pasinaudot jusu patarimais ir pabandyt kaire ranka ant virsaus 4u.gif reikes tik pav pasirinkt didesni...
Atsakyti
Atsidarau temukę ir vis lekiu verssuss angelus aplankyt, jie jau tooookieee wub.gif wub.gif

Bet ir DVI vikrountasus išsiuvinėja wub.gif , mėgstu tokius.

ir aplamai spaudžiu visoms dešinę, kas draugauja su siuvinukais ir beabejo leidžia akies krašteliu į juos žvilgtelt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 12:50)
As va tokiu stovu siuvineju
moduli be jokiu priedu ir be pacio siuvinejimo remo).[/color]

Gal galėtum didesnę nuotrauką įdėti arba nuorodą, kur galėčiau tokį rėmą iš arčiau apžiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 02 07, 02:03)

Labai idomus ir krupštus darbelis wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
seniai buvau čia užsukusi, todėl pradėsiu nuo to, jog visų darbeliai nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif

daugumai mūsų neaktuali informacija, bet kadangi pas mus užsuka ir norinčių išmokti siuvinėti merginų bei moterų, kasiulai šiandien vakare organizuoja nemokamus kursus - siuvinėjimo kryželiu pradžiamokslis. Daugiau info čia 4u.gif
Atsakyti