Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(rasiux- @ 2012 02 06, 15:43)
Egluže- man igi peizažai patiko  thumbup.gif
Ti_Na- 16 aida tikrai nėra labai smulki. Karoliukų čia tikrai reikia, o BS užtektų ir 1 gija daryti. Keliomis gijomis siuvinėji? Jei 2, tai tikrai viskas gerai atrodys  4u.gif

P.S.- senokai pasigedau Paukščiuko- kaži ar bespėja ką gražaus pagaminti

Siuvineju 2 gijom, o ten reikia dveju rusiu karoliuku ar vienos, ir kokiu butent?

Kai pabaigsiu tai reikes kaip no0rs jums parodyt, bet kad nemoku nuotrauku idet blush2.gif

verssuss- grazus darbeliai, ypac angeliukai wub.gif Istikruju man sunku patiket., kad taip graziai galima issiuvinet, bet aisku tikiu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai pabaigsiu tai reikes kaip no0rs jums parodyt, bet kad nemoku nuotrauku idet

pasidare problema kaip tas nuotraukas idet ,nes imageshack pradejo grybaut ,praso uzsiregistruot doh.gif nesinori dideliu det,uzsiregistravau i яндекс ,kad nuotraukas galeciau det unsure.gif tai turbut siulyciau radikal.ru rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 vasario 2012 - 19:33
QUOTE(Ogiene @ 2012 02 06, 19:49)
Angeliukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O jus mergaites kai siuvinejat dideli paveiksla butinai naudojate remelius.Nes as siuvineju didoka ,o remu neturiu,ir dabar galvoju,gal tai misija neimanoma g.gif

Pirkti tokiu brangiu tikrai nereikia smile.gif savaji rema jau pacia medziagai laikyti turgui sendaikciuose radau - 8 lt tekainavo (20x80cm), o pati rema kur ant zemes stovi ir laiko siuvini tevelis per 4 val padare, tai per savaite laiko puse darbo padariau su tokia iranga biggrin.gif taip kad, jei turite auksarankiu vyru, teveliu ar kokiu giminiu, tikrai pigiau apsieit galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j_tina87: 06 vasario 2012 - 19:45
QUOTE(j_tina87 @ 2012 02 06, 21:44)
Pirkti tokiu brangiu tikrai nereikia smile.gif savaji rema jau pacia medziagai laikyti turgui sendaikciuose radau - 8 lt tekainavo (20x80cm), o pati rema kur ant zemes stovi ir laiko siuvini tevelis per 4 val padare, tai per savaite laiko puse darbo padariau su tokia iranga biggrin.gif taip kad, jei turite auksarankiu vyru, teveliu ar kokiu giminiu, tikrai pigiau apsieit galima smile.gif

o greitis ir lengvumas skiriasi tarkim nuo lankelio ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 06, 20:46)
o greitis ir lengvumas skiriasi tarkim nuo lankelio  ax.gif  ?

Esu bandziusi su lankeliu, tai nei sis nei tas, tik viena ranka dirba, o su remu abi, viena virsuj, kita apacioj, plius esant pilvui negaliu patogiai "susirangius" siuvineti, tai beliko toks variantas ir labai dziaugiuosi. Ir dar gerai tas, kad mazoji meistriuke nepasiekia siuvinio, tik rema nustumia smile.gif o adatos galiu net neistraukt is medziagytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 06, 21:46)

Kalbant apie siuvinejimo remus, man asmeniskai, ipratus prie remu, labai sunku ir nepatogu siuvinet su lankeliu. Siuvinejant ant remo gaunasi ir greiciau, ir kryziukai zymiai lygesni gaunas (na bet jau man siuvinet su lankeliu, sunku lygius kryzelius isgauti smile.gif ) As tik uz rema, dabar net audziu minti dideniam remui isigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 17:02)
Na sitas paveikslas buvo uzsakymas.Ojoj su kokia baime siuvinejau,kad tik visos spalvos ir formos butu vietoje  rolleyes.gif  biggrin.gif Ir nenusivyliau.
250x245 kryzeliai,18aida,DMC siulai,35x36cm dydzio.Na ir darbavausi 3menesius  blink.gif  biggrin.gif

Oho angelų koks grooožis wub.gif wub.gif wub.gif o dar per 3mėnesius tai ohoho koks greitumas ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 06 vasario 2012 - 20:13
QUOTE(j_tina87 @ 2012 02 06, 19:53)
Esu bandziusi su lankeliu, tai nei sis nei tas, tik viena ranka dirba, o su remu abi, viena virsuj, kita apacioj, plius esant pilvui negaliu patogiai "susirangius" siuvineti, tai beliko toks variantas ir labai dziaugiuosi. Ir dar gerai tas, kad mazoji meistriuke nepasiekia siuvinio, tik rema nustumia smile.gif o adatos galiu net neistraukt is medziagytes smile.gif

O pas mane ir maza meistriuke yra,tai su siuviniu kaip kate su kaciukas vaikstau doh.gif .Tai isigijau dabar plastikinia deze labai patogia.Tai kolkas ji ten neilenda smile.gif
O vyras gal ir sumeistrautu,bet jam reikia gyvai pamatyti,o as ir pati nemacius,negaleciau jam paaiskinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ogiene: 06 vasario 2012 - 21:01
QUOTE(Ogiene @ 2012 02 06, 22:00)
O pas mane ir maza meistriuke yra,tai su siuviniu kaip kate su kaciukas vaikstau  doh.gif .Tai isigijau dabar plastikinia deze labai patogia.Tai kolkas ji ten neilenda  smile.gif
O vyras gal ir sumeistrautu,bet jam reikia gyvai pamatyti,o as ir pati nemacius,negaleciau jam paaiskinti

Kad ne tie meistriukai viskas butu pasaka smile.gif maniskei tai labai patinka siulus "nugriebti" ir ziuri kaip as reaguoju, pykstu ar ne ir ar barsiu... smile.gif
O remu tai galite pasieskoti internete, taip pat Dzeines vyro gamyba labai grazi ir gera (drauge turi, tai teko ir man pas ja sveciuojantis apziureti 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 16:02)

Na sitas paveikslas buvo uzsakymas.Ojoj su kokia baime siuvinejau,kad tik visos spalvos ir formos butu vietoje  rolleyes.gif  biggrin.gif Ir nenusivyliau.
250x245 kryzeliai,18aida,DMC siulai,35x36cm dydzio.Na ir darbavausi 3menesius

thumbup.gif 4u.gif wub.gif nuostabus darbas

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 06, 19:15)
cia remai jos
greit uz reklama imsiu pinigus,vadybininke tapsiu  doh.gif hihihi.gif 

blush2.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(j_tina87 @ 2012 02 06, 21:11)
O remu tai galite pasieskoti internete, taip pat Dzeines vyro gamyba labai grazi ir gera (drauge turi, tai teko ir man pas ja sveciuojantis apziureti  4u.gif  )

na ir maža ta Lietuva biggrin.gif
džiauguiosi, kad neišpeikėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 19:21)
...siaip uz....    blush-anim-cl.gif

klausiu, nes siaip idomu, kiek ivertinai svao toki darbeli...nes grazus lb 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ogiene @ 2012 02 06, 20:57)
Oho   visai daug,bet jauciu,kas siuvienja pardavimui tai apsimoka tada ir pirkti.Ir patogiau ir greiciau siuvinejasi.O ir atsiperka su laiku

paprasyk vyro-padarys mirksiukas.gif man uz savikaina padare, uz 50lt biggrin.gif, paziures kaip atrodo ir padarys...bet as taip ir neismokau su jais doh.gif blush2.gif nu neiseina man su abiem rankom doh.gif ir pykstu ir geda pries vyra, kad numestas jo remas i kampa... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 06 vasario 2012 - 21:53
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 16:02)

Na sitas paveikslas buvo uzsakymas.

va ka reiskia tobula - kokybiska schema. Viskas, kaip piesta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kiti darbeliai taip pat good.gif Akys dziaugiasi tokiu groziu pasiziureje bigsmile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 06, 19:46)

labai. Lankelis dabar man tarnauja mazesniems darbams. O remas - didesniems pats idealiausias dalykas thumbup.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 02 06, 21:50)
bet as taip ir neismokau su jais doh.gif  blush2.gif nu neiseina man su abiem rankom doh.gif ir pykstu ir geda pries vyra, kad numestas jo remas i kampa... unsure.gif

pabandyk kantriau pasedet prie jo. Man irgi pradzioj atrode - OHO blink.gif o po kokios geros savaites (gal net maziau, jau nepamenu ax.gif . Atsimenu tik, kad pradejus siuvinet, galvojau - doh.gif kurioj vietoj cia tas patogumas lotuliukas.gif )Pamatysi, susidraugausi mirksiukas.gif
Atsakyti