Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

sveikos, gal kas siuvinejo lady

ten reik karoliuko ir dar kazko? pagal schema nesuprantu. Ir dar linijas siuvinejot vienu siulu ar dviem?
P>.S. JAUCIU BUSIU KLAIDA PADARIUS, KAD PRAdejau siuvinet ant Aida16, viskas taip susimazina,nzn kazkokia makaline, as kaip dar ne profe, tai tikras vargelis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ti_Na: 06 vasario 2012 - 12:54
QUOTE(Red&Red @ 2012 02 06, 13:11)
Viena trečioji darbelio dalies  blush2.gif

Lauksim apipavidalintų smile.gif

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 02 06, 14:18)
gražūs darbai thumbup.gif  O aš pristatau senai siuvinėtus, bet tik šiemet įrėmintus darbus. Bus sukabinti ant kitos sienos- vienodai pagal aukštį ir pgl atstumą

Labai patiko šalių peizažai thumbup.gif . Gal siuvinėjai tas šalis, kuriose buvai?
Atsakyti
Egluže- man igi peizažai patiko thumbup.gif
Ti_Na- 16 aida tikrai nėra labai smulki. Karoliukų čia tikrai reikia, o BS užtektų ir 1 gija daryti. Keliomis gijomis siuvinėji? Jei 2, tai tikrai viskas gerai atrodys 4u.gif

P.S.- senokai pasigedau Paukščiuko- kaži ar bespėja ką gražaus pagaminti
Atsakyti
Na visos cia rodotes,tai ir as prisijungsiu-netinginiauju tikrai,tik va ideju kartais pristinga..o gal ju per daug yra,kad nebeissirenku doh.gif
Metrikas mano sunui,tik dar nereminau:
user posted image
sitas metrikutis uzsakytas buvo,tik spalvytes tr.rinkau is savo turimu resursu :
user posted image
Papildyta:
Na sitas paveikslas buvo uzsakymas.Ojoj su kokia baime siuvinejau,kad tik visos spalvos ir formos butu vietoje rolleyes.gif biggrin.gif Ir nenusivyliau.
250x245 kryzeliai,18aida,DMC siulai,35x36cm dydzio.Na ir darbavausi 3menesius blink.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
jau angelu grazumas 4u.gif wub.gif nuostabus labai...
Atsakyti
Angeliukai tai OHO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 18:02)
Na visos cia rodotes,tai ir as prisijungsiu-netinginiauju tikrai,tik va ideju kartais pristinga..o gal ju per daug yra,kad nebeissirenku  doh.gif

Metrikai, aišku, mieli, bet jau angelai swoon.gif - grožis neišpasakytas.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aciu ,mergaites! Net paciai gaila skirtis buvo...Jei reiktu is naujo pakartot,tikriausia labai pagalvociau-visa laika " suvalgo"...Bet nebuvo sunku siuvinet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 19:16)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  aciu ,mergaites! Net paciai gaila skirtis buvo...Jei reiktu is naujo pakartot,tikriausia labai pagalvociau-visa laika " suvalgo"...Bet nebuvo sunku siuvinet  rolleyes.gif

o cia dovana, ar uz pinigus buvo?
Atsakyti
...siaip uz.... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 16:02)
Na visos cia rodotes,tai ir as prisijungsiu-netinginiauju tikrai,tik va ideju kartais pristinga..o gal ju per daug yra,kad nebeissirenku  doh.gif

angeliukai super atrodo, kaip piešta būtų. jaučiu gyvai išvis nerealu thumbup.gif

aš vakar Mirabilia undinėles pabaigiau, pasirodysiu, kai gražiai nufotografuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 18:02)
Metrikas mano sunui,tik dar nereminau:

truksta zodziu per 3 men issiuvineti blink.gif angelu grozis neapsakomas 4u.gif
Atsakyti