sveikos, gal kas siuvinejo lady
ten reik karoliuko ir dar kazko? pagal schema nesuprantu. Ir dar linijas siuvinejot vienu siulu ar dviem?
P>.S. JAUCIU BUSIU KLAIDA PADARIUS, KAD PRAdejau siuvinet ant Aida16, viskas taip susimazina,nzn kazkokia makaline, as kaip dar ne profe, tai tikras vargelis
QUOTE(Red&Red @ 2012 02 06, 13:11)
Viena trečioji darbelio dalies
Lauksim apipavidalintų
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 02 06, 14:18)
gražūs darbai O aš pristatau senai siuvinėtus, bet tik šiemet įrėmintus darbus. Bus sukabinti ant kitos sienos- vienodai pagal aukštį ir pgl atstumą
Labai patiko šalių peizažai . Gal siuvinėjai tas šalis, kuriose buvai?
Egluže- man igi peizažai patiko
Ti_Na- 16 aida tikrai nėra labai smulki. Karoliukų čia tikrai reikia, o BS užtektų ir 1 gija daryti. Keliomis gijomis siuvinėji? Jei 2, tai tikrai viskas gerai atrodys
P.S.- senokai pasigedau Paukščiuko- kaži ar bespėja ką gražaus pagaminti
Ti_Na- 16 aida tikrai nėra labai smulki. Karoliukų čia tikrai reikia, o BS užtektų ir 1 gija daryti. Keliomis gijomis siuvinėji? Jei 2, tai tikrai viskas gerai atrodys
P.S.- senokai pasigedau Paukščiuko- kaži ar bespėja ką gražaus pagaminti
Na visos cia rodotes,tai ir as prisijungsiu-netinginiauju tikrai,tik va ideju kartais pristinga..o gal ju per daug yra,kad nebeissirenku
Metrikas mano sunui,tik dar nereminau:
sitas metrikutis uzsakytas buvo,tik spalvytes tr.rinkau is savo turimu resursu :
Papildyta:
Na sitas paveikslas buvo uzsakymas.Ojoj su kokia baime siuvinejau,kad tik visos spalvos ir formos butu vietoje Ir nenusivyliau.
250x245 kryzeliai,18aida,DMC siulai,35x36cm dydzio.Na ir darbavausi 3menesius
sitas metrikutis uzsakytas buvo,tik spalvytes tr.rinkau is savo turimu resursu :
Papildyta:
Na sitas paveikslas buvo uzsakymas.Ojoj su kokia baime siuvinejau,kad tik visos spalvos ir formos butu vietoje Ir nenusivyliau.
250x245 kryzeliai,18aida,DMC siulai,35x36cm dydzio.Na ir darbavausi 3menesius
jau angelu grazumas nuostabus labai...
Angeliukai tai OHO
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 18:02)
Na visos cia rodotes,tai ir as prisijungsiu-netinginiauju tikrai,tik va ideju kartais pristinga..o gal ju per daug yra,kad nebeissirenku
Metrikai, aišku, mieli, bet jau angelai - grožis neišpasakytas.
aciu ,mergaites! Net paciai gaila skirtis buvo...Jei reiktu is naujo pakartot,tikriausia labai pagalvociau-visa laika " suvalgo"...Bet nebuvo sunku siuvinet
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 19:16)
aciu ,mergaites! Net paciai gaila skirtis buvo...Jei reiktu is naujo pakartot,tikriausia labai pagalvociau-visa laika " suvalgo"...Bet nebuvo sunku siuvinet
o cia dovana, ar uz pinigus buvo?
...siaip uz....
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 16:02)
angeliukai super atrodo, kaip piešta būtų. jaučiu gyvai išvis nerealu
aš vakar Mirabilia undinėles pabaigiau, pasirodysiu, kai gražiai nufotografuosiu
QUOTE(verssuss @ 2012 02 06, 18:02)
truksta zodziu per 3 men issiuvineti angelu grozis neapsakomas