Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(Ieva V @ 2012 02 03, 19:49)
Užrašinė "Katinukas" 

thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Sveikutės visos, seniai besilankiau, bet tai nereiškia kad tinginiavau smile.gif
Vis užsukdavau pasižiūrėti grožybių, o man pačiai prieš Kalėdas kai teko skubėti tai buvo ir pabodusi jau adata. O dar reikėjo pabaigti vieną senai pažadėtą metrika. Tai truputuka pertrauka dariau.
Įkeliu kelis paskutinius darbelius.
user posted image
user posted image
user posted image
Dabar vėl ėmiausi darbo, juokiuosi, kad čia bus metų projektas, bet kolkas visai gerai einasi.
user posted image
Šita nuotrauka paėmiau iš interneto tai čia viskas smulkiau pavaizduota, bet esmė ta pati. Gal kas esate siuvinėjusi?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 02, 20:31)
grazu labai  4u.gif

aciu labai blush2.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 02 02, 21:32)
atsimenu 4u.gif lauksiu ireminto...

kad reminsiu dar negreit... ax.gif

QUOTE(Ieva V @ 2012 02 03, 17:49)

labai labai grazu!

QUOTE(lionex @ 2012 02 04, 14:10)

man is visu metrikiuku sitas pats mieliausias thumbup.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 02 05, 11:16)

wau! thumbup.gif
Atsakyti
Dzenete nuostabus darbai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite šio paveiksliuko siūlukų kodukus? foto skolinta ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 02 05, 14:16)

Gražūs darbeliai, ypač prijuostėlės thumbup.gif . Tokį metriką ir aš esu siuvinėjusi, tik mano spalvos kitokios. Tu tikriausiai pati rinkai?
Tą paskutinę foto tik iš toliau atsitraukusi pamačiau, kad ten moters veidas. Tai jei gerai supratau Tu tokį paveikslą siuvinėji? Pati schemą darei?
Atsakyti
Sveikos, noriu pasiklausti, kaip jus darote BS dygsnius? kai jau issiuvinejate paveiksliuka, tada is naujo skaiciuojate kryziukus, kur daryti BS, nes man dabar užzibraukė visas lapas ir reikia spausdinti iš naujo, kad apsiūti BS...Gal jūs kaip nors protingiau darote? dekui
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 02 05, 17:18)
Gražūs darbeliai, ypač prijuostėlės  thumbup.gif . Tokį metriką ir aš esu  siuvinėjusi, tik mano spalvos kitokios. Tu tikriausiai pati rinkai?
Tą paskutinę foto tik iš toliau atsitraukusi pamačiau, kad ten moters veidas. Tai jei gerai supratau Tu tokį paveikslą siuvinėji? Pati schemą darei?

Su metriku tai kaip pasakius, truputi dėjau ka turėjau truputi ka reikėjo.
Na to paskutinio darbelio kuri siuvinėju tai chema kažkaip atsitiktinai benaršytama radau ir išsisaugojau. O visai neseniai pasižiūrėjau, kad nėra jau čia taip labai sudėtinka. Plius kadangi dalis siūlų buvo supirkta (kitam nespalvotam darbeliui, bet dažnai tos pilkos atitinka) tai ir pradėjau siuvinėti.
Reliai galutinio rezultato net pati neisivaizduoju, suk čia tokia kaip foto padaryta. o kaip atrodys išsiuvinėta net nežinau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 05 vasario 2012 - 21:51
QUOTE(*Radvileee @ 2012 02 05, 18:10)
Merginos, gal kuri turite šio paveiksliuko siūlukų kodukus? foto skolinta ax.gif

kur ir schema ax.gif metrikuose .schemu paieskoje.pati rinkau siuliukus ax.gif

QUOTE(Istorike @ 2012 02 05, 23:45)
Sveikos, noriu pasiklausti, kaip jus darote BS dygsnius? kai jau issiuvinejate paveiksliuka, tada is naujo skaiciuojate kryziukus, kur daryti BS, nes man dabar užzibraukė visas lapas ir reikia spausdinti iš naujo, kad apsiūti BS...Gal jūs kaip nors protingiau darote? dekui

pagal schema blush2.gif skaiciuoti neskaiciuoju,bet ziuredama i schema,jai skenuot nenorit,is pc ax.gif buvo ir man problema ,schema neiziurima buvo,tai visa vakara sedejau pries pc,ir siuvinejau bs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 vasario 2012 - 22:07
Sveikos 4u.gif
Kad ir neprilygsiu Jūsų šedevrams su daugybe spalvų, tačiau vis tiek noriu pasirodyti savo procesiuką ax.gif Sėkmė:
Viena trečioji darbelio dalies blush2.gif
user posted image
Bus dar dvi dalys rolleyes.gif (Meilė ir Sveikata) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 02, 22:13)
na,pagaliau pagaliau pabaigiau.jei dar kas atsimenate ka veikinejau.tik,mano kaip visada,net neplautas ir nelygintas...

Labai retai sventuosius siuvinejama, net idomiai ziurisi bigsmile.gif

QUOTE(Ieva V @ 2012 02 03, 19:49)
Ateinu su  nauju darbeliu smile.gif
Užrašinė "Katinukas" 

wub.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 02 03, 21:43)
uj, parejau issikoliojusi is reminimo centro, man aiskina kad negali iscentruoti paveiksliuko del medziagos,

o vaiko metrikiuka per centra tai sugebejo iremint

Kad ne per centriuka man kazkaip irgi bent jau foto nesimato g.gif

O metrikiukui noretusi kuklesnio remuko, bet siaip darbelis labai grazus ax.gif

QUOTE(lionex @ 2012 02 04, 16:10)
Ir parnestas is reminimo salono  4u.gif  ax.gif

Geles wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 02 05, 13:16)

Gerai padirbeta thumbup.gif
As jau laukiu nuotraukytes rezultato kas gausis issiuvineta, labai jau graziai atrodo rolleyes.gif

QUOTE(Red&Red @ 2012 02 06, 12:11)
Bus dar dvi dalys  rolleyes.gif  (Meilė ir Sveikata)  biggrin.gif

Laukism visu triju su galutiniu panaudojimu mirksiukas.gif
Atsakyti
gražūs darbai thumbup.gif O aš pristatau senai siuvinėtus, bet tik šiemet įrėmintus darbus. Bus sukabinti ant kitos sienos- vienodai pagal aukštį ir pgl atstumą user posted image o čia kalėdinės dovanos/padėkliukai user posted image dar "neįrėmintos"user posted image
Atsakyti