uj, parejau issikoliojusi is reminimo centro, man aiskina kad negali iscentruoti paveiksliuko del medziagos, tai puse valandos su meistru aiskinausi, nu blyn gi ne kosmini laiva cia sukonstruot o tik paveiksliuka per centra iremint, ir dar smulkiu kazkokiu drozliu po stiklu pilna.... nuolaida padare, bet perdaryt darbo nesutiko nes tipo neimanoma nu aikivaizdziai ne per centra...
o vaiko metrikiuka per centra tai sugebejo iremint
QUOTE(Ieva V @ 2012 02 03, 20:49)
Ateinu su nauju darbeliu
Užrašinė "Katinukas"
Evenweave Murano 32ct, Dark Cobblestone, viena DMC spalvyte
Užrašinė "Katinukas"
Evenweave Murano 32ct, Dark Cobblestone, viena DMC spalvyte
Labai gražus motyvas, kruopščiai apvilkta knygelė, šaunu
QUOTE(Padangele @ 2012 02 03, 22:43)
uj, parejau issikoliojusi is reminimo centro,
Va dėl ko visus mano darbelius rėmina vyras, tik rėmus rėminimo centre užsakau. Dar nė karto neteko su saviškiu rėmintoju koliotis
O grižtant prie darbelių man tai nekrenta į akis neišcentravimas. Patiko parinktas rėmas - darbelis gavosi labai mielas ir švelnus. Metrikiukas taip pat mielas, tik gal rėmelį kitokį būčiau rinkusis.
Sveikos, merginos
Gal toks ir durnas klausimas Bet siuvinėju jau senokai, bet tokius lengvus darbelius, mokiausi savarankiškai, tad nelabai žinau, kur ir kaip Jūs paslepiat siūlų galiukus darbelio nugaroje? Gal yra kokia nuoroda kaip juos suslėpti? Nes pas mane tai pats siuvinėjimas nugarinėj pusėj gražus, bet tie galiukai..
Gal toks ir durnas klausimas Bet siuvinėju jau senokai, bet tokius lengvus darbelius, mokiausi savarankiškai, tad nelabai žinau, kur ir kaip Jūs paslepiat siūlų galiukus darbelio nugaroje? Gal yra kokia nuoroda kaip juos suslėpti? Nes pas mane tai pats siuvinėjimas nugarinėj pusėj gražus, bet tie galiukai..
QUOTE(Ieva V @ 2012 02 03, 18:49)
Ateinu su nauju darbeliu
Užrašinė "Katinukas"
Užrašinė "Katinukas"
Nerealiai suzavejo
QUOTE(Red&Red @ 2012 02 04, 08:44)
Sveikos, merginos
kasiulai pamokėlė, ten yra viena foto, kaip galiuką paslėpti
QUOTE(Padangele @ 2012 02 03, 22:43)
uj, parejau issikoliojusi is reminimo centro, man aiskina kad negali iscentruoti paveiksliuko del medziagos, tai puse valandos su meistru aiskinausi, nu blyn gi ne kosmini laiva cia sukonstruot o tik paveiksliuka per centra iremint, ir dar smulkiu kazkokiu drozliu po stiklu pilna.... nuolaida padare, bet perdaryt darbo nesutiko nes tipo neimanoma nu aikivaizdziai ne per centra...
puikiai atrodo
QUOTE(InDovi @ 2012 02 04, 10:50)
Dėkoju Reikės bandyti
Sveikos
siuvinejime esu visiska naujoke, net nezinau ar sitoi temoi galiu klaust ir prasyt pagalbos jei ne cia patiakiau, tai nepykit labai.
Niekaip nesuprantu, kaip pradeti siuvineti , kaip siula uztvirtinti kad lakytusi???
siuvinejime esu visiska naujoke, net nezinau ar sitoi temoi galiu klaust ir prasyt pagalbos jei ne cia patiakiau, tai nepykit labai.
Niekaip nesuprantu, kaip pradeti siuvineti , kaip siula uztvirtinti kad lakytusi???
Sveikutes, mergaites
As su tokiu klausimu pas jus siuvineju jau ne vienus metus. Jau kokius metus laiko siuvineju su lankeliu, kur nesuverziamas, bet metalinis lankelis su rankenyte ir ant virsaus uzisdeda plastmasinis lankelis ir uzsitempia (manau,kad zinot, apie ka as ). Man jis labai patinka, bet beda ta, kad ant medziagos, ten kur lieciasi su tuo metalinius, lieka demes (lyg butu purvina). Kokiu budu jas isskalbti? Gal kazka patartumet
As su tokiu klausimu pas jus siuvineju jau ne vienus metus. Jau kokius metus laiko siuvineju su lankeliu, kur nesuverziamas, bet metalinis lankelis su rankenyte ir ant virsaus uzisdeda plastmasinis lankelis ir uzsitempia (manau,kad zinot, apie ka as ). Man jis labai patinka, bet beda ta, kad ant medziagos, ten kur lieciasi su tuo metalinius, lieka demes (lyg butu purvina). Kokiu budu jas isskalbti? Gal kazka patartumet
QUOTE(elzeda @ 2012 02 03, 23:30)
O grižtant prie darbelių man tai nekrenta į akis neišcentravimas. Patiko parinktas rėmas - darbelis gavosi labai mielas ir švelnus. Metrikiukas taip pat mielas, tik gal rėmelį kitokį būčiau rinkusis.
o koki butum rinkusis
QUOTE(JuDoTo @ 2012 02 04, 17:25)
Sveikos
as uzskisu uz medziagos siuliuku,arba pritvirtinu.
cia
cia
lionex puokste puiki,o ireminimas
QUOTE(lionex @ 2012 02 04, 17:10)
Puikūs darbai Metrikiukas mielas, bet labiausiai patiko puokštė - ir pats motyvas, ir skoningas rėminimas.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 04, 19:04)
o koki butum rinkusis
Tokio tipo rėmelius laikau klasikiniais, ir man jie atrodo tinkami prie šiek tiek rimtesnių darbų (turiu galvoje tematiką). Šis metrikiukas gan paprastas (nors mielas), todėl jam rinkčiau paprastesnį rėmelį, galbūt net panašaus kolorito, nes spalviškai parinktasis rėmelis labai dera. Bet čia tik mano nuomonė, jei visų būtų tokia pat būtų nelabai ir įdomu.