Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

uj, parejau issikoliojusi is reminimo centro, man aiskina kad negali iscentruoti paveiksliuko del medziagos, tai puse valandos su meistru aiskinausi, nu blyn gi ne kosmini laiva cia sukonstruot o tik paveiksliuka per centra iremint, ir dar smulkiu kazkokiu drozliu po stiklu pilna.... nuolaida padare, bet perdaryt darbo nesutiko nes tipo neimanoma doh.gif nu aikivaizdziai ne per centra...
user posted image

o vaiko metrikiuka per centra tai sugebejo iremint
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 03 vasario 2012 - 20:55
QUOTE(Ieva V @ 2012 02 03, 20:49)
Ateinu su  nauju darbeliu smile.gif
Užrašinė "Katinukas" 
Evenweave Murano 32ct, Dark Cobblestone, viena DMC spalvyte

Labai gražus motyvas, kruopščiai apvilkta knygelė, šaunu thumbup.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 02 03, 22:43)
uj, parejau issikoliojusi is reminimo centro,

Va dėl ko visus mano darbelius rėmina vyras, tik rėmus rėminimo centre užsakau. Dar nė karto neteko su saviškiu rėmintoju koliotis wub.gif

O grižtant prie darbelių man tai nekrenta į akis neišcentravimas. Patiko parinktas rėmas - darbelis gavosi labai mielas ir švelnus. Metrikiukas taip pat mielas, tik gal rėmelį kitokį būčiau rinkusis.
Atsakyti
Sveikos, merginos bigsmile.gif
Gal toks ir durnas klausimas g.gif Bet siuvinėju jau senokai, bet tokius lengvus darbelius, mokiausi savarankiškai, tad nelabai žinau, kur ir kaip Jūs paslepiat siūlų galiukus darbelio nugaroje? Gal yra kokia nuoroda kaip juos suslėpti? Nes pas mane tai pats siuvinėjimas nugarinėj pusėj gražus, bet tie galiukai.. doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2012 02 03, 18:49)
Ateinu su  nauju darbeliu smile.gif
Užrašinė "Katinukas" 

Nerealiai suzavejo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 02 04, 08:44)
Sveikos, merginos  bigsmile.gif
Gal toks ir durnas klausimas  g.gif  Bet siuvinėju jau senokai, bet tokius lengvus darbelius, mokiausi savarankiškai, tad nelabai žinau, kur ir kaip Jūs paslepiat siūlų galiukus darbelio nugaroje? Gal yra kokia nuoroda kaip juos suslėpti? Nes pas mane tai pats siuvinėjimas nugarinėj pusėj gražus, bet tie galiukai..  doh.gif  blink.gif

kasiulai pamokėlė, ten yra viena foto, kaip galiuką paslėpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 02 03, 22:43)
uj, parejau issikoliojusi is reminimo centro, man aiskina kad negali iscentruoti paveiksliuko del medziagos, tai puse valandos su meistru aiskinausi, nu blyn gi ne kosmini laiva cia sukonstruot o tik paveiksliuka per centra iremint, ir dar smulkiu kazkokiu drozliu po stiklu pilna....  nuolaida padare, bet perdaryt darbo nesutiko nes tipo neimanoma  doh.gif  nu aikivaizdziai ne per centra...

puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 02 04, 10:50)
kasiulai pamokėlė, ten yra viena foto, kaip galiuką paslėpti smile.gif

Dėkoju 4u.gif Reikės bandyti blush2.gif
Atsakyti
Visu darbai thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Katik baigtas
user posted image

Ir parnestas is reminimo salono 4u.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
siuvinejime esu visiska naujoke, net nezinau ar sitoi temoi galiu klaust ir prasyt pagalbos ax.gif blush2.gif jei ne cia patiakiau, tai nepykit labai.
Niekaip nesuprantu, kaip pradeti siuvineti , kaip siula uztvirtinti kad lakytusi???
Atsakyti
Sveikutes, mergaites smile.gif

As su tokiu klausimu pas jus blush2.gif siuvineju jau ne vienus metus. Jau kokius metus laiko siuvineju su lankeliu, kur nesuverziamas, bet metalinis lankelis su rankenyte ir ant virsaus uzisdeda plastmasinis lankelis ir uzsitempia (manau,kad zinot, apie ka as ). Man jis labai patinka, bet beda ta, kad ant medziagos, ten kur lieciasi su tuo metalinius, lieka demes (lyg butu purvina). Kokiu budu jas isskalbti? Gal kazka patartumet blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pampuška*: 04 vasario 2012 - 15:27
QUOTE(elzeda @ 2012 02 03, 23:30)
O grižtant prie darbelių man tai nekrenta į akis neišcentravimas. Patiko parinktas rėmas - darbelis gavosi labai mielas ir švelnus. Metrikiukas taip pat mielas, tik gal rėmelį kitokį būčiau rinkusis.

o koki butum rinkusis ax.gif

QUOTE(JuDoTo @ 2012 02 04, 17:25)
Sveikos 4u.gif
siuvinejime esu visiska naujoke, net nezinau ar sitoi temoi galiu klaust ir prasyt pagalbos  ax.gif  blush2.gif  jei ne cia patiakiau, tai nepykit labai.
Niekaip nesuprantu, kaip pradeti siuvineti , kaip siula uztvirtinti kad lakytusi???

as uzskisu uz medziagos siuliuku,arba pritvirtinu.

cia

cia

lionex puokste puiki,o ireminimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 vasario 2012 - 17:08
QUOTE(lionex @ 2012 02 04, 17:10)
Katik baigtas
Ir parnestas is reminimo salono  4u.gif  ax.gif

Puikūs darbai thumbup.gif Metrikiukas mielas, bet labiausiai patiko puokštė - ir pats motyvas, ir skoningas rėminimas.

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 04, 19:04)
o koki butum rinkusis  ax.gif

Tokio tipo rėmelius laikau klasikiniais, ir man jie atrodo tinkami prie šiek tiek rimtesnių darbų (turiu galvoje tematiką). Šis metrikiukas gan paprastas (nors mielas), todėl jam rinkčiau paprastesnį rėmelį, galbūt net panašaus kolorito, nes spalviškai parinktasis rėmelis labai dera. Bet čia tik mano nuomonė, jei visų būtų tokia pat būtų nelabai ir įdomu.
Atsakyti