Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(Spindulia @ 2012 02 02, 01:19)
O as atnesu ka tik pabaigta greitai daryta darbuka (kad jau uzsakove leido, tai rodausi)  biggrin.gif

Miela pagalvėlė wub.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 02 02, 12:13)
labas rytas ekspertes  4u.gif
va parodysiu ka padariau vakar, pasakykit ar reikia dar neriniu is sonu?

Dailu wub.gif Tai jau raktinei pagaminai? Neseniai schemos mačiau ieškojai. Lauksiu galutinio rezultato.
Atsakyti
na,pagaliau pagaliau pabaigiau.jei dar kas atsimenate ka veikinejau.tik,mano kaip visada,net neplautas ir nelygintas...
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 02, 23:13)
na,pagaliau pagaliau pabaigiau.jei dar kas atsimenate ka veikinejau.tik,mano kaip visada,net neplautas ir nelygintas...

grazu labai 4u.gif
Atsakyti

atsimenu 4u.gif lauksiu ireminto...
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 02 02, 20:17)
Dailu  wub.gif  Tai jau raktinei pagaminai? Neseniai schemos mačiau ieškojai. Lauksiu galutinio rezultato.

tai kad cia labai greitai siuvinejasi tas raktelis, kad net su ropinejanciu ir viska vercianciu kudikiu namie per 3 val issiuvinejau biggrin.gif
Atsakyti
va pabaigiau, liko iremint, dar ir ant paprasto lino issiuvinejau viena rakteli, pagalvojau kad man i koridoriu tiks pilko lino darbelis... ax.gif tik karoliukai nuotraukose kazkoki tamsus atrodo, realiai tai yra dramblio kaulo spalvos
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazus rakciukas wub.gif bus labai idomu pamatyti ireminta.
O tu nenori nerinuka kazkaip patempt, islygiuot ir prikabinti nematomu siulu, kad jis butu labai lygiai ir graziai? Dabar jis atrodo kaip kreivas.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 02 03, 18:05)
Labai grazus rakciukas  wub.gif bus labai idomu pamatyti ireminta.
O tu nenori nerinuka kazkaip patempt, islygiuot ir prikabinti nematomu siulu, kad jis butu labai lygiai ir graziai? Dabar jis atrodo kaip kreivas.

tai cia ir lyginta, ir krasciukai su siuliuku sukabinti, tiesiog cia gi ranku darbo nezinau kaip dar labiau lygint, pirktinis nerinukas daug standesnis tai stovetu manau graziau, bet pries nesant remint dar lyginsiu
Atsakyti

Gražu smile.gif , įdomu koks bus rėminimo sprendimas.

QUOTE(Padangele @ 2012 02 03, 19:00)
va pabaigiau, liko iremint, dar ir ant paprasto lino issiuvinejau viena rakteli, pagalvojau kad man i koridoriu tiks pilko lino darbelis... ax.gif tik karoliukai nuotraukose kazkoki tamsus atrodo, realiai tai yra dramblio kaulo spalvos

Gražūs tie Tavo rakteliai, lauksim apipavidalintų.
Atsakyti
Ateinu su nauju darbeliu smile.gif
Užrašinė "Katinukas"
Evenweave Murano 32ct, Dark Cobblestone, viena DMC spalvyte

Sorry, uz foto dydi, kitaip nemoku smile.gif

user posted image
Atsakyti
Simpatulis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2012 02 03, 19:49)
Ateinu su  nauju darbeliu smile.gif
Užrašinė "Katinukas" 

Dailus darbas thumbup.gif Tas ažūras, ant kurio katinukas sėdi, atrodo tiesiog nuostabiai!
Atsakyti