na va rytoj ir as pradesiu siuvinet si paveiksleli http://www.xrest.ru/preview/457954/
QUOTE(Anchelika23 @ 2012 02 02, 01:25)
na va rytoj ir as pradesiu siuvinet si paveiksleli http://www.xrest.ru/preview/457954/
nekokybiskos schemos !!!!negalima is cia siuvineti,programa slamstas,ne ranku darbo schema,o su kazin kokia nevykusia programa,kuri daro tik ''pragonus'' nepatariu ne ziuret i si psl .
labas rytas ekspertes
va parodysiu ka padariau vakar, pasakykit ar reikia dar neriniu is sonu?
QUOTE(Padangele @ 2012 02 02, 12:13)
labas rytas ekspertes
grazi lino spalva ne turbut ,gal ir taip grazu tik gal nerinuko smulkesnio
"[quote=Spindulia,2012 02 02, 00:19]
Kaip miela O kuo pakilijavai vidu? Paprastu spalvotu popierium ar koki spec. rinkaisi Labai domina, nes pati kai klijuoju paprastu, tai jis man toks per skystas atrodo "
Naudoju storesni toki dvipusi spalvota popieriu. Jo yra pirkti paprastose maximose ar kokiam ermitaze, senukuose. Beje jis ir pigus. Kainuoja gal 1,5Lt 8 lapai. Užrašyta "Dvipusis spalvotas kartonas".
O beje darbukas tai nepasakyciau kad greit tavo padaromas:) Labai jaukus, mielas:)
Kaip miela O kuo pakilijavai vidu? Paprastu spalvotu popierium ar koki spec. rinkaisi Labai domina, nes pati kai klijuoju paprastu, tai jis man toks per skystas atrodo "
Naudoju storesni toki dvipusi spalvota popieriu. Jo yra pirkti paprastose maximose ar kokiam ermitaze, senukuose. Beje jis ir pigus. Kainuoja gal 1,5Lt 8 lapai. Užrašyta "Dvipusis spalvotas kartonas".
O beje darbukas tai nepasakyciau kad greit tavo padaromas:) Labai jaukus, mielas:)
QUOTE(agniuu3 @ 2012 02 02, 11:57)
Aciu Reiks ir man toki nusipirkti pabandyti tada
Aciu uz darbuko ivertinima Na taip jis siaip ne greit padaromas, bet si karta teko greitai greitai siuvineti ir ilgai tai jau net nemiela buvo ipusejus
spindulia...gražios tos pėdutės, bet man taip norisi kitos spalvos pagalvėlės ir ko man ta esama spalva užkliuvo, kad net pasisakiau
Padangėle, aš daugiau nėrinių nekraučiau, juk esmė-siuvinėtas raktas, o jis gražus
Padangėle, aš daugiau nėrinių nekraučiau, juk esmė-siuvinėtas raktas, o jis gražus
QUOTE(sobieska @ 2012 02 02, 19:02)
spindulia...gražios tos pėdutės, bet man taip norisi kitos spalvos pagalvėlės ir ko man ta esama spalva užkliuvo, kad net pasisakiau
Ot nezinau kodel uzkliuvo spalva Siaip gal kad nakti fotkinau ji tamsoka, bet siaip ji sviesesne siek tiek Na bet kai pagalve tenka pirkti is to kas yra pasiuloj, tai taip ir gaunas, kad perki ka gauni, o ne kas noretusi
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 02, 20:41)
Ot nezinau kodel uzkliuvo spalva Siaip gal kad nakti fotkinau ji tamsoka, bet siaip ji sviesesne siek tiek Na bet kai pagalve tenka pirkti is to kas yra pasiuloj, tai taip ir gaunas, kad perki ka gauni, o ne kas noretusi
buciau pritaikiusi is lino pagalvei aprengti ,geriau ziuretusi,nei blizgi medziaga.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 02, 19:57)
buciau pritaikiusi is lino pagalvei aprengti ,geriau ziuretusi,nei blizgi medziaga.
aha, galima, bet cia buvo uzsakymas ir iki tam tikros sumos, tai jau tokia pagalvele butu buvus beveik visas biudzetas Kaip sakant svarbiausiai kad uzsakove liko patenkinta ir dabar antra tokia bernuzeliui siuvineti reiks Bus daugiau laiko, tai gal neblizgia kokia rasiu nebrangia
QUOTE(ula-gabija @ 2012 02 02, 21:29)
sis triptikas taipat pragonas,cia tik paveikslelis,jis schemos neturi.
siuvinejimo kryzeliu schemu paieska