Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

na va rytoj ir as pradesiu siuvinet si paveiksleli http://www.xrest.ru/preview/457954/
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2012 02 02, 01:25)
na va rytoj ir as pradesiu siuvinet si paveiksleli   http://www.xrest.ru/preview/457954/

nekokybiskos schemos !!!!negalima is cia siuvineti,programa slamstas,ne ranku darbo schema,o su kazin kokia nevykusia programa,kuri daro tik ''pragonus'' schmoll.gif nepatariu ne ziuret i si psl .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 vasario 2012 - 09:29
labas rytas ekspertes 4u.gif
va parodysiu ka padariau vakar, pasakykit ar reikia dar neriniu is sonu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 02 02, 12:13)
labas rytas ekspertes  4u.gif
va parodysiu ka padariau vakar, pasakykit ar reikia dar neriniu is sonu?

grazi lino spalva smile.gif ne turbut ,gal ir taip grazu smile.gif tik gal nerinuko smulkesnio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 vasario 2012 - 10:55
"[quote=Spindulia,2012 02 02, 00:19]
Kaip miela ax.gif O kuo pakilijavai vidu? Paprastu spalvotu popierium ar koki spec. rinkaisi g.gif Labai domina, nes pati kai klijuoju paprastu, tai jis man toks per skystas atrodo doh.gif"
Naudoju storesni toki dvipusi spalvota popieriu. biggrin.gif Jo yra pirkti paprastose maximose ar kokiam ermitaze, senukuose. Beje jis ir pigus. Kainuoja gal 1,5Lt 8 lapai. Užrašyta "Dvipusis spalvotas kartonas". smile.gif biggrin.gif
O beje darbukas tai nepasakyciau kad greit tavo padaromas:) Labai jaukus, mielas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniuu3: 02 vasario 2012 - 11:00
QUOTE(agniuu3 @ 2012 02 02, 11:57)
Naudoju storesni toki dvipusi spalvota popieriu.  biggrin.gif  Jo yra pirkti paprastose maximose ar kokiam ermitaze, senukuose. Beje jis ir pigus. Kainuoja gal 1,5Lt 8 lapai. Užrašyta "Dvipusis spalvotas kartonas".  smile.gif  biggrin.gif
O beje darbukas tai nepasakyciau kad greit tavo padaromas:) Labai jaukus, mielas:)

Aciu 4u.gif Reiks ir man toki nusipirkti pabandyti tada ax.gif

Aciu uz darbuko ivertinima 4u.gif Na taip jis siaip ne greit padaromas, bet si karta teko greitai greitai siuvineti ir ilgai doh.gif tai jau net nemiela buvo ipusejus blush2.gif
Atsakyti
spindulia...gražios tos pėdutės, wub.gif bet man taip norisi kitos spalvos pagalvėlės ir ko man ta esama spalva užkliuvo, kad net pasisakiau doh.gif

Padangėle, aš daugiau nėrinių nekraučiau, juk esmė-siuvinėtas raktas, o jis gražus
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 02 02, 19:02)
spindulia...gražios tos pėdutės, wub.gif  bet man taip norisi kitos spalvos pagalvėlės ir ko man ta esama spalva užkliuvo, kad net pasisakiau doh.gif

Padangėle, aš daugiau nėrinių nekraučiau, juk esmė-siuvinėtas raktas, o jis gražus

Ot nezinau kodel uzkliuvo spalva lotuliukas.gif Siaip gal kad nakti fotkinau ji tamsoka, bet siaip ji sviesesne siek tiek mirksiukas.gif Na bet kai pagalve tenka pirkti is to kas yra pasiuloj, tai taip ir gaunas, kad perki ka gauni, o ne kas noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 02, 20:41)
Ot nezinau kodel uzkliuvo spalva  lotuliukas.gif  Siaip gal kad nakti fotkinau ji tamsoka, bet siaip ji sviesesne siek tiek  mirksiukas.gif  Na bet kai pagalve tenka pirkti is to kas yra pasiuloj, tai taip ir gaunas, kad perki ka gauni, o ne kas noretusi  blush2.gif

buciau pritaikiusi is lino pagalvei aprengti ,geriau ziuretusi,nei blizgi medziaga.
Atsakyti
http://xrest.ru/imag...80/original.jpg

Gal kas turit sio triptiko schemas atskirai
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 02, 19:57)
buciau pritaikiusi is lino pagalvei aprengti ,geriau ziuretusi,nei blizgi medziaga.

aha, galima, bet cia buvo uzsakymas ir iki tam tikros sumos, tai jau tokia pagalvele butu buvus beveik visas biudzetas doh.gif Kaip sakant svarbiausiai kad uzsakove liko patenkinta ir dabar antra tokia bernuzeliui siuvineti reiks smile.gif Bus daugiau laiko, tai gal neblizgia kokia rasiu nebrangia g.gif
Atsakyti
QUOTE(ula-gabija @ 2012 02 02, 21:29)
http://xrest.ru/imag...80/original.jpg
Gal kas turit sio triptiko schemas atskirai

sis triptikas taipat pragonas,cia tik paveikslelis,jis schemos neturi.

siuvinejimo kryzeliu schemu paieska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 vasario 2012 - 19:58