Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(elzeda @ 2012 01 31, 21:19)
Gal galima pasidomėti ar labai brangiau kainuoja ovaliai pasportą išpjauti nei kvadratiškai?

Nemanau. Aš net ir nežinau, kiek kainuoja atskiros rėminimo detalės. Tik anaiptol ne visi rėminimo centrai pjauna apvaliai ar ovaliai. Vilniuje žinau tik vieną vietą - Rėmai ir rėmeliai Kalvarijų g. arba jų dirbtuvės prie Akropolio.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 31, 15:06)

labai labai thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 30, 16:25)
Taip išnaudojau laisvus/tuščius lino plotelius smile.gif

Fantazija viskam pas tave - thumbup.gif

QUOTE(agniuu3 @ 2012 01 31, 15:15)
Sveikutės, keliu dar vieną savo užrašų knygutę.  smile.gif  Dovana draugei smile.gif

labai grazu 4u.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 31, 16:06)

Ką tik įrėmintas meškučių paveiksliukas antro brolio gimimo proga.

o cia taip skanuuuuuuuu wub.gif nuostabus darbas ir reminimas - labai labai labai wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2012 01 31, 19:07)

Florestina, atostogu kryptys, kaip visuomet - egzotiskos bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pumpurelio darbeliui 4u.gif Labai graziai iremintas. Labai graziai pateikta foto net meskuciai atrinkti kaip is siuvineto paveiksliuko... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megiux59: 01 vasario 2012 - 10:45
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 31, 17:06)
Būčiau rinkusis tamsiai žalią (kaip ir Jurginėlis). Man šventiniai, kalėdiniai žiemos atributai kažkaip labiausiai siejasi su raudona-žalia-auksine-sidabrine spalvomis. Kita vertus, dar kartą atidžiai pasižiūrėjau į darbelius, visgi mėlyna atrodo labai originaliai, žalia gal būtų padariusi motyvus labai jau tradicinius... Žodžiu, puikiai thumbup.gif Labai patiko.

Ką tik įrėmintas meškučių paveiksliukas antro brolio gimimo proga. Bus papuošimas mažojo kambariui. Dimensions originalus rinkinys, tik keičiau medžiagą - vietoj aidos siuvinėjau ant lino (32ct Cream spalvos).

Puikiai atrodo wub.gif wub.gif super r4melis tinka taip išriškina darbeli 4u.gif
Atsakyti
labuka smile.gif iskilo vienas neaiskumas man smile.gif ar tie pilki meskiukai yra skirti tik mergaitems ar ir berniukams? noriu suneliui isiuvynet metrikiuka,ir vietoj tu roziniu sagu galvoju gal zalia spalva issiuvynet,,tik dar galvoju ar sviesiai zalia reik siuvyneti ar tamsiai zalia. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Tinka visiems tie meškiukai. Mano akim žiūrint, šviesiai žalia linksmiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 02 01, 15:05)
labuka  smile.gif  iskilo vienas neaiskumas man  smile.gif ar tie pilki meskiukai yra skirti tik mergaitems ar ir berniukams? noriu suneliui isiuvynet metrikiuka,ir vietoj tu roziniu sagu galvoju gal zalia spalva issiuvynet,,tik dar galvoju ar sviesiai zalia reik siuvyneti ar tamsiai zalia.  ax.gif

kokia tik patinka gali deti,ziurint kokia ta tamsiai zalia,ir sviesiai zalia - salotine.mazdaug nei sviesiai nei tamsiai ax.gif
Atsakyti
Aciukas uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kas siuvinejot šitą medelį, ar BS daryt vienu siūlu ar dviem? g.gif kažkaip vienu man nelabai matosi, bet dviem nelabai gražiai išeina biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 01, 21:38)
Sveikos 4u.gif Kas siuvinejot šitą medelį, ar BS daryt vienu siūlu ar dviem? g.gif kažkaip vienu man nelabai matosi, bet dviem nelabai gražiai išeina biggrin.gif

siuvinejau vienu
Atsakyti
QUOTE(agniuu3 @ 2012 01 31, 16:15)
Sveikutės, keliu dar vieną savo užrašų knygutę.  smile.gif  Dovana draugei smile.gif

Kaip miela ax.gif O kuo pakilijavai vidu? Paprastu spalvotu popierium ar koki spec. rinkaisi g.gif Labai domina, nes pati kai klijuoju paprastu, tai jis man toks per skystas atrodo doh.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 31, 17:06)
Ką tik įrėmintas meškučių paveiksliukas antro brolio gimimo proga.

wub.gif Ireminimas tobulas wub.gif

O as atnesu ka tik pabaigta greitai daryta darbuka (kad jau uzsakove leido, tai rodausi) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti