Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(sobieska @ 2012 01 30, 18:25)
Taip išnaudojau laisvus/tuščius lino plotelius smile.gif

Labai išradingai panaudojai thumbup.gif . Pateikimas kaip visada wub.gif

QUOTE(RenK @ 2012 01 30, 23:36)
laba diena esu naujoke cia tad prasau jusu pagalbos reikia schemutes vestuviu proga 4u.gif

Eik į schemų paieškos temą - čia. 48 psl. kaip tik merginos ieškojo vestuvinių schemų.
Atsakyti
Sveikutės, keliu dar vieną savo užrašų knygutę. smile.gif Dovana draugei smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 30, 17:25)
Taip išnaudojau laisvus/tuščius lino plotelius smile.gif

Labai gražiai atrodo wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(agniuu3 @ 2012 01 31, 16:15)
Sveikutės, keliu dar vieną savo užrašų knygutę.  smile.gif  Dovana draugei smile.gif

gražiai atrodo apipavidalinta ax.gif ir spalvytė tokia graži wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 30, 20:37)
Tiesa...pumpurėli, ką būtum rinkusi vietoj mėlynos, nu baisiai smalsu bigsmile.gif

Būčiau rinkusis tamsiai žalią (kaip ir Jurginėlis). Man šventiniai, kalėdiniai žiemos atributai kažkaip labiausiai siejasi su raudona-žalia-auksine-sidabrine spalvomis. Kita vertus, dar kartą atidžiai pasižiūrėjau į darbelius, visgi mėlyna atrodo labai originaliai, žalia gal būtų padariusi motyvus labai jau tradicinius... Žodžiu, puikiai thumbup.gif Labai patiko.

Ką tik įrėmintas meškučių paveiksliukas antro brolio gimimo proga. Bus papuošimas mažojo kambariui. Dimensions originalus rinkinys, tik keičiau medžiagą - vietoj aidos siuvinėjau ant lino (32ct Cream spalvos).

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 31 sausio 2012 - 16:31
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 31, 18:06)
Būčiau rinkusis tamsiai žalią (kaip ir Jurginėlis). Man šventiniai, kalėdiniai žiemos atributai kažkaip labiausiai siejasi su raudona-žalia-auksine-sidabrine spalvomis. Kita vertus, dar kartą atidžiai pasižiūrėjau į darbelius, visgi mėlyna atrodo labai originaliai, žalia gal būtų padariusi motyvus labai jau tradicinius... Žodžiu, puikiai thumbup.gif Labai patiko.

ireminimas puikus wub.gif
Atsakyti
Pumpurėli, labai dailu wub.gif wub.gif Pasportai, jų forma labai išryškina darbelį thumbup.gif
Atsakyti
agniuu3 ir Pumpureles super darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės už ANKŠČIAU 4u.gif 4u.gif

Meškučiai puikiau negu puiku wub.gif

agniuu3 katiniukas jaukiai įsitaisęs puodely irgi žavingas wub.gif
Atsakyti
Su kiekviena diena vis daugiau ir daugiau gražių darbelių. wub.gif

Mažu ir man reikia prasidėt su smulkmenom. g.gif
Atsakyti
QUOTE(agniuu3 @ 2012 01 31, 17:15)
Sveikutės, keliu dar vieną savo užrašų knygutę.  smile.gif  Dovana draugei smile.gif

Faina knygelė, draugė apsidžiaugs thumbup.gif Kada nors ir aš pribręsiu knygelės apvilkimui.

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 31, 18:06)
Ką tik įrėmintas meškučių paveiksliukas antro brolio gimimo proga. Bus papuošimas mažojo kambariui. Dimensions originalus rinkinys, tik keičiau medžiagą - vietoj aidos siuvinėjau ant lino (32ct Cream spalvos).

Labai patiko meškučiai - ir pats paveikslo švelnumas, skaidrumas, ir rėmas bei pasportas labai tinkamai parinktas-skoningas paveikslas vaikų kambarėliui.
Gal galima pasidomėti ar labai brangiau kainuoja ovaliai pasportą išpjauti nei kvadratiškai?
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif norejau paklausti gal kas turite MADEIROS spalvu palete su kodais ir pavadinimais? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 31, 16:06)

super, kaip nuostabiai atrodo! ir rėminimas be žodžių wub.gif
Atsakyti