Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(sobieska @ 2012 01 30, 15:41)
Kaip smagu po savaitgalio rasti tiek daug teigiamų atsiliepimų tokiam skromniam darbukui (lyginant su kitais jūsų grandioziškais darbais) blush2.gif

skromnas bet su ideja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pilarasal @ 2012 01 30, 12:59)
Mano darbelis sunui  4u.gif

Labai mielas darbelis wub.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 01 30, 13:42)
mano sitos tulpes tebeguli lentynoj, issiuvinetos, liko ireminti, niekaip nesusiruosiu, nezinau kokio remo noriu...
va viskas baigesi mano kurybines kancios, iterpiau sirdele, einu plaut, lygint ir begsiu remint kad spetu iki vestuviu padaryt  ax.gif

Va ko čia trūko, visai kitaip dabar žiūrisi darbelis, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visom už gražius žodžius apie mano darbeli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pilarasal gražus darbelis wub.gif ir vardas toks negirdėtas ir įdomus wub.gif
Atsakyti
Taip išnaudojau laisvus/tuščius lino plotelius smile.gif

user posted image

Jei kam įdomu, daugiau nuotraukų ČIA

O degintuvas tikrai kainuos kažkur 30-40 lt.intervale, aš senokai pirkau, tai gali ir atmintis pavest rolleyes.gif

uodegyt 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos

Kadangi nesiuvinėju kryželiu, labai labai retai būnu jūsų temelėje, užsuku retekarčiais tik darbeliais pasigrožėti.

Šiandien netyčia siuvimo saite radau va tokį daikčiuką:

user posted image

user posted image

Siuvinėjimo pagalba atnaujintas vintažinis rankinukas. Jau matau, kad daugumai jūsų tai būtų net ne iššūkis, bet elementarus siuvinukas thumbup.gif

Gal jus kurią nors jis įkvėps panašiems kūrinukams drinks_cheers.gif

(šaltinis http://www.lazygirldesigns.com/blog/potpourri/vintage-purses-inspiration-in-every-element)
Atsakyti
Padangele, širdelė čia kaip ir turėjus būti thumbup.gif

nespėjom paaikčiot žiūrint į Sobieskos širdelę-ir še tau-nauji darbeliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 30, 17:25)

Labai dailios smulkmenos thumbup.gif Tiesa, gal ne mėlyną spalvą būčiau rinkusis... Bet labai puikūs motyvai 4u.gif
Atsakyti
Nuotaikingos mestelėta idėja pasakiška, bet...kur gaut tokį nuostabų VINTAGE karkasą, ant bet kokio čiumadano nelabai siuvinukas žiūrėtūsi, bet va ant tokio ar panašaus wub.gif

Jurginėli, pumpurėli (kokie mažybiniai nicai pasitaikė smile.gif ) dėkui, čia per kokias dvi savaitėles vakariukų sąskaita, pribėgdama...va dabar susipirkau siūliukus bandysiu siuvinėti V.Engirgen skanėstą cool.gif

Tiesa...pumpurėli, ką būtum rinkusi vietoj mėlynos, nu baisiai smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 sausio 2012 - 19:38
QUOTE(sobieska @ 2012 01 30, 18:25)

ideja thumbup.gif nu meilumas tavo tavo darbeliai wub.gif

va man klausimas kyla,kaip ten ta virvute prisisiuva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 sausio 2012 - 19:51
ne pumpurėlis, bet gal būčiau rinkusis tradicinę žalią, bet ir mėlyna spalva man miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 30, 20:50)
ideja  thumbup.gif nu meilumas tavo tavo darbeliai  wub.gif

va man klausimas kyla,kaip ten ta virvute prisisiuva  ax.gif

biggrin.gif ačiū 4u.gif

Šį kartą nesiuvau, bet moment skaidriais klijais priklijavau, laiko tai tiktai taip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 30, 20:56)
ne pumpurėlis,  bet gal būčiau rinkusis tradicinę žalią, bet ir mėlyna spalva man miela wub.gif

Man mėlyna su žiema labai glaudžiai draugauja, o ir motyvai tokie daugiau žiemiškos pakraipos papuolė, žalią palikim pavasariui, kai akys bus tos spalvos labiau išsiilgusios cool.gif
Atsakyti
laba diena esu naujoke cia tad prasau jusu pagalbos reikia schemutes vestuviu proga 4u.gif
Atsakyti