Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(sobieska @ 2012 01 29, 20:07)
Galutinis rezultatas

O labai būtų įdomu kokia nuorodėlė, kaip tuos riešutėlius išdeginat bigsmile.gif Idėja tobula bigsmile.gif Ir galutinis rezultatas taip pat tobulas! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 01 30, 01:32)
o as kaip tik pasvirusio ieskojau...  blush2.gif o MB uzkliuvo kodel jie vienas nuo kito nusisuke sedi ir kodel vyras su lazdele, sako tipo jie cia senatvej ir nebegali viens i kita ziuret  doh.gif

o man viskas cia gerai ax.gif ,per viduriuka tarp raideliu maza sirdute issiuvineciau,kad du zmones,tarp ju inicialu jungia meile ax.gif

o kad su lazdele vyras dzentelmenas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 sausio 2012 - 09:16
Sobieska, labai originalu thumbup.gif, na, kaip ir visi Tavo darbeliai thumbup.gif kuom dabar nustebinsi mirksiukas.gif

Pupsiukėli, labai dailios tulpės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 30, 09:14)
o man viskas cia gerai  ax.gif ,per viduriuka tarp raideliu maza sirdute issiuvineciau,kad du zmones,tarp ju inicialu jungia meile  ax.gif

o kad su lazdele vyras dzentelmenas  biggrin.gif

as irgi apie sirdele galvoju, tai ieskau kokios irgi tokios pasvirusios sirdeles, bet nelabai sekasi.. verysad.gif
o del centravimo, liudna kad cia daugeliui atrodo nesimetriska, bet viska paisiausi ant languoto popieriaus ir ziurejau kad butu per centra, o A ir M tai nevienodo plocio raides, sunku jas taip isdeliot kad simetriskai atrodytu, tai kelis variantus turejau, teko M labiau i centra patraukti kad ta puse kur A nebutu tokia tuscia, man tai kaip ir viskas simetriskai ziurisi, gal mano akis "ne profes", MB del raidziu neuzkliuvo, tik del piesinio turinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 01 29, 16:25)
Na štai ka esu išsiuvinėjusi senokai....

Nu mane ryskiai dar irgi valdo vaikiskas pasaulis biggrin.gif Man labai labai miela tokie darbeliai wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 01 29, 20:07)
Galutinis rezultatas

Kaip visada tobula visomis prasmemis wub.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 01 29, 23:40)
laba velu vakara, ateinu pasitarti su savo metriku, ar ka nors dar iterptumet tarp vardo raidziu ar tegu lieka taip, niekaip neapsisprendziu..  g.gif

Labai grazus metrikiukas, bet as jauciu is viso nebandyciau tu raidziu sudelioti po zmonemis, imciau tiesiog pagal visa paveiksliuka iscentruociau ir viskas, dabar raideles kaip "susipyke" atrodo kazkaip g.gif
Atsakyti
as irgi apie sirdele galvoju, tai ieskau kokios irgi tokios pasvirusios sirdeles, bet nelabai sekasi..
o del centravimo, liudna kad cia daugeliui atrodo nesimetriska, bet viska paisiausi ant languoto popieriaus ir ziurejau kad butu per centra, o A ir M tai nevienodo plocio raides, sunku jas taip isdeliot kad simetriskai atrodytu, tai kelis variantus turejau, teko M labiau i centra patraukti kad ta puse kur A nebutu tokia tuscia, man tai kaip ir viskas simetriskai ziurisi, gal mano akis "ne profes", MB del raidziu neuzkliuvo, tik del piesinio turinio

visu skoniui neitiksi,daryk kaip tau graziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 sausio 2012 - 10:49
Mano darbelis sunui 4u.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(pilarasal @ 2012 01 30, 12:59)
Mano darbelis sunui  4u.gif

puikus darbas 4u.gif 4u.gif 4u.gif vardas idomus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 sausio 2012 - 11:06
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 01 29, 20:09)
Na štai mano dar vienas darbelis... 4u.gif  senai besirodžiau.

mano sitos tulpes tebeguli lentynoj, issiuvinetos, liko ireminti, niekaip nesusiruosiu, nezinau kokio remo noriu...
va viskas baigesi mano kurybines kancios, iterpiau sirdele, einu plaut, lygint ir begsiu remint kad spetu iki vestuviu padaryt ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 01 30, 13:42)
mano sitos tulpes tebeguli lentynoj, issiuvinetos, liko ireminti, niekaip nesusiruosiu, nezinau kokio remo noriu...
va viskas baigesi mano kurybines kancios, iterpiau sirdele, einu plaut, lygint ir begsiu remint kad spetu iki vestuviu padaryt  ax.gif

puikus sprendimas smile.gif tiktu remas balto medzio ,kazkas lengvai klasikinio,arba metal klasikinio wub.gif ,netiktu tamsus remai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 sausio 2012 - 11:51
Kaip smagu po savaitgalio rasti tiek daug teigiamų atsiliepimų tokiam skromniam darbukui (lyginant su kitais jūsų grandioziškais darbais) blush2.gif

Ačiū labai Inesiuu 4u.gif ,Laura81r 4u.gif ,elzeda 4u.gif ,Džeinė 4u.gif ,vasarė 4u.gif ,Katu 4u.gif ,Red&Red 4u.gif ,jurginėlis 4u.gif ,spindulia 4u.gif

O deginti schemutės kaip ir nėra, pasiimi degiklį (aparatukas yra pirkt seniuose) įkaitini ir palieki juo žymes ant kevalo.

pupsiukėli...pavasario gėlių puokštė wub.gif

padangėle...porelė wub.gif ir širdutė tarpe raidžių vaizdą pakreipė į gerą pusę...gražus paveiksliukas gavosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pilarasal @ 2012 01 30, 11:59)
Mano darbelis sunui  4u.gif

thumbup.gif Kazkaip daznai buna kad teksto kai daug, tai viska gadina, bet sitas sprendimas man kazkaip labai graziai ziuris wub.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 01 30, 12:42)
va viskas baigesi mano kurybines kancios, iterpiau sirdele, einu plaut, lygint ir begsiu remint kad spetu iki vestuviu padaryt  ax.gif

Va dabar tikrai gerai ziurisi mirksiukas.gif

Sobieska, isduok paslapti kiek kainuoja mazdaug tas deginimo aparaciukas 4u.gif Uzsireike man isbandyti lotuliukas.gif
Atsakyti