Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(elzeda @ 2012 01 29, 22:54)
Mieli darbeliai  wub.gif , tik gaila, kad antrojo neina normaliai pažiūrėti- mažo neįžlibinu, o išsidininus į ekraną netelpa, reklamos šokinėja - nervuoja mad.gif

Tulpės Tavosios irgi gražios  thumbup.gif , tik rėme joms truputį erdvės trūksta.
Sobieska, kaip visada nustebini kažkuo nauju, netikėtu - šaunu  thumbup.gif

bandžiau visaip ikelti antra nežinau kažkaip keistai gavosi doh.gif nors kėliau taip pat kaip ir pirmaji... Na man tai visai nieko tas rėmelis tik sakiau gal reiks pakeisti norisi žalsvos spalvos
Laura81r ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 29 sausio 2012 - 22:03
QUOTE(sobieska @ 2012 01 29, 19:07)
Galutinis rezultatas

kaip visada, be komentaru thumbup.gif wub.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 01 29, 20:09)
Na štai mano dar vienas darbelis... 4u.gif  senai besirodžiau.

wub.gif kokie prisiminimai iškilo... ir aš tas tulpes esu siuvinėjus wub.gif
Gal truputi ir ankštoka jm, bet labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2012 01 29, 23:01)

kokie prisiminimai iškilo... ir aš tas tulpes esu siuvinėjus  wub.gif
Gal truputi ir ankštoka jm, bet labai gražu  wub.gif

Ačiūkas 4u.gif 4u.gif čia tik pradžiai irėminau ieškosiu žalsvos spalvytės rėmelio kaškaip manau turėtu tikti arba raudonas rėmelis...
Atsakyti
laba velu vakara, ateinu pasitarti su savo metriku, ar ka nors dar iterptumet tarp vardo raidziu ar tegu lieka taip, niekaip neapsisprendziu.. g.gif
user posted image
Atsakyti
Pupsiukeli, jaukus ir mieli vis darbeliai 4u.gif

Sobieska - visuma - TOBULA thumbup.gif

Padangele, man tos raides visa vaizda gadina blush2.gif ar cia del to, kad jos neproporcingai isdestytos datos atzvilgiu, ar kad dideles - net nezinau, gal graziau ziuretusi smulkiau ir pilni vardai g.gif o gal is viso ju nereikia, juk tie zmones, kuriuos jungia si data - puikiai zino savo vardus, o ir sveciai ju namuose supras, apie ka kalba sis baltas grozis ant lino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 01 30, 00:40)
laba velu vakara, ateinu pasitarti su savo metriku, ar ka nors dar iterptumet tarp vardo raidziu ar tegu lieka taip, niekaip neapsisprendziu..  g.gif

As manau, kad cia ju sriftas nelabai dera, gal kokios nepasvirusio graziau ziuretusi ir gal noretusi mazesniu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2012 01 29, 23:14)
As manau, kad cia ju sriftas nelabai dera, gal kokios nepasvirusio graziau ziuretusi ir gal noretusi mazesniu... smile.gif

o as kaip tik pasvirusio ieskojau... blush2.gif o MB uzkliuvo kodel jie vienas nuo kito nusisuke sedi ir kodel vyras su lazdele, sako tipo jie cia senatvej ir nebegali viens i kita ziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 01 30, 01:32)
o as kaip tik pasvirusio ieskojau...  blush2.gif o MB uzkliuvo kodel jie vienas nuo kito nusisuke sedi ir kodel vyras su lazdele, sako tipo jie cia senatvej ir nebegali viens i kita ziuret  doh.gif

Siaip sriftas labai grazus, bet kazkaip sitoj vietoj nzn man nelabai tinkamai atrodo... na bet cia tik mano nuomone smile.gif o MB laki vazduote doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o gal tarp raideliu reiktu padaryti and (&) blush2.gif na cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eevelina511 @ 2012 01 29, 17:14)
o gal tarp raideliu reiktu padaryti and (&)  blush2.gif na cia mano nuomone  4u.gif

arba "ir", tik tada pakelt auksciau, kad per viduri butu, bet ir tai speju nesiziures...
Man kas labiausiai kliuna - kad nesimetriska datos atzvilgiu. Pati ideja ir jos ispildymas labai grazi wub.gif

Sobieska, likau issiziojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 01 30, 00:40)
laba velu vakara, ateinu pasitarti su savo metriku, ar ka nors dar iterptumet tarp vardo raidziu ar tegu lieka taip, niekaip neapsisprendziu..  g.gif

Labai švelnus darbelis wub.gif . Man raidės visai patinka, tik centruočiau jas datos atžvilgiu, ir tarp jų kokią mažytę širdelę išsiuvinėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 01 29, 23:32)
kodel vyras su lazdele

p gal ten ilgas lietsargis biggrin.gif
Atsakyti