Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(Ajurekiuke @ 2012 01 27, 14:31)
As ir gavoju kad gali susipinti, bet kad kryziuku po viena vienos spalvos o kita stokios spalvos labai toli, tai ir galvoju kaip cia protingiau pasielgus.
Uodegyte is kur tu tiksliau? ax.gif

gargzdai ,bet bunu ir klp smile.gif

haed
jai siuvinejamas didelis darbas ,tai siulus siuvinioja sitaip ,o jai mazas darbelis siuvinejama mazais plotais ,bet siulai nepaliekami o pritvirtinami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 sausio 2012 - 12:38
sveikos siuvinetojos smile.gif
labai reikalinga jusu pagalba, issirinkau siuvineti paveiksleli, o visose pateikiamose jo schemose nera siulu numeriuku, pateiktas tk paveikslelis su siulais verysad.gif gal kas galit man padeti atrinkti kokios cia DMC spalvos ir kokie ju nr. aciu labai smile.gif

http://hotimg23.fotk...elius-vi965.jpg

http://hotimg23.fotk.../0002-vi153.jpg

http://hotimg23.fotk.../0009-vi421.jpg
Atsakyti
dar paklausiu dėl tų siūlų palikimo kaboti: o koks to tikslas? Taip daro, nes kitas kryžiukas labai toli? bet jei paliksi siūlą, tai vis tiek reikės jį tempti iki to kryžiuko, ar ne? Juk stebuklingai nepriartės. Tai kodėl negalima tada ištampyt iš karto, kur reikia, jeigu jau vis tiek bus tempiama? Ir ištampius po visus kryžiukus, tada jau nukirpti, ir niekas nekabės, nesimaišys? Man tas siuvinėjimas daugeliu siūlų iš karto - vis dar didžiulė paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 01 27, 16:30)
dar paklausiu dėl tų siūlų palikimo kaboti: o koks to tikslas? Taip daro, nes kitas kryžiukas labai toli? bet jei paliksi siūlą, tai vis tiek reikės jį tempti iki to kryžiuko, ar ne? Juk stebuklingai nepriartės. Tai kodėl negalima tada ištampyt iš karto, kur reikia, jeigu jau vis tiek bus tempiama? Ir ištampius po visus kryžiukus, tada jau nukirpti, ir niekas nekabės, nesimaišys? Man tas siuvinėjimas daugeliu siūlų iš karto - vis dar didžiulė paslaptis  blush2.gif

zodis i zodi galima sakyt mano mintis parasei biggrin.gif
cia gal kokiom linijom siuvineja (tarkim tik 20 kryziuku i sona ir kai juos baigia, tada lipa i virsu per viena ir vel 20 kryziuku. g.gif ) nes as tai visa rankioju pavienius vienos spalvos, paskui kitos. Gal cia ziopliskas siuvinejimas lyginant su tuo parkingu g.gif
Atsakyti
kai siuvinėjau kažkokį darbelį ant labai smuljaus lino, man gražiau kryželiai gulė kai juos iškarto siuvau, o ne įsiuvinėjau po veną į paliktus tarpelius, todėl susivėriau siūlus į kelias adatas ir taip iš karto viską siuvinėjau. Spalvos skyrėsi, todėl nesusimaišiau mirksiukas.gif

jovita07, susirask spalvų paletę ir bandyk rinktis, derinti. Ilgas pasižaidimas doh.gif
O gal kas iš mūsiškių jį siuvinėjo, tik man nebuvo įkritęs akin g.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,

ieškau pagalbos,

birželio mėn einam į 50-čio jubiliejų. Gal patarsit, ką galima išsiuvinėti vyrui, kad patiktų g.gif Taip norisi rankų darbo dovanos, nes lb jau kiekvieną kartą gėrisi mano darbeliais smile.gif

iš anksto dėkoju už visus pasiūlymus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2012 01 27, 22:36)
Sveikos darbštuolės,

ieškau pagalbos,

birželio mėn einam į 50-čio jubiliejų. Gal patarsit, ką galima išsiuvinėti vyrui, kad patiktų g.gif Taip norisi rankų darbo dovanos, nes lb jau kiekvieną kartą gėrisi mano darbeliais  smile.gif

iš anksto dėkoju už visus pasiūlymus 4u.gif   mirksiukas.gif

na kaip eilini karta sakau kad skonis skirtingas biggrin.gif prisiulysim,o netiks ax.gif aisku neklausit jo kas jam patiktu ,jau tai butu nebe dovana.bet va gal numanot ax.gif

siulyciau renato parolin sirdeles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 sausio 2012 - 20:45
QUOTE(Ajurekiuke @ 2012 01 27, 13:09)
Sveikos merginos, norejau paklausti kaip jus darot jei yra daug spalvu, prisiveriat daug siulu i skirtingas adatas ir paliekat kaboti ar kaip? blush2.gif
Ir ar yra siuvinejimo gerbeju is Klaipedos?

happy.gif aš pačioj Klaipėdoj.
Aš dažniausiai siuvinėju spalvomis, t.y. išsiuvinėju viską viena spalva paskui imu kitą. Aišku, dar nesiuvinėjau HEAD'ų smile.gif Bet vieną nemažą būtent taip siuvinėjau, man patinka, nes nesusimaišau.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 27, 22:43)

siulyciau renato parolin sirdeles  smile.gif

kaip tik as siuvinejau...praituose psl yra, perzvelk... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 01 27, 21:04)
happy.gif aš pačioj Klaipėdoj.
Aš dažniausiai siuvinėju spalvomis, t.y. išsiuvinėju viską viena spalva paskui imu kitą. Aišku, dar nesiuvinėjau HEAD'ų smile.gif Bet vieną nemažą būtent taip siuvinėjau, man patinka, nes nesusimaišau.

Aš siuvinėju haeda, bet man spalvom labiau tiko ir patiko, nors išmėginau ir "parkavimo" budą , bet jis neužkabino ax.gif
Atsakyti
labukas, rodausi ka veikiu, labai mielas darbelis, negaliu is ranku paleisti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2012 01 27, 22:04)
Aš siuvinėju haeda, bet man spalvom labiau tiko ir patiko, nors išmėginau ir "parkavimo" budą , bet jis neužkabino ax.gif

o paprastais lietuviskais zodziais - kas tas yra ir kaip jis daromas. Nes rusu kalba kur buvo imestos nuorodos, kazkaip neprisiruosiau perskaityti blush2.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 01 28, 12:20)
labukas, rodausi ka veikiu, labai mielas darbelis, negaliu is ranku paleisti 

labai graziai ziurisi wub.gif
Atsakyti