Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

QUOTE(P.Sh. @ 2012 01 25, 23:05)
Kukliai bet labai stilingai smile.gif Labai gražiai pateikta, malonu žiūrėti tokias nuotraukas, taip sakant patenkini grožio poreikį smile.gif

QUOTE(elzeda @ 2012 01 26, 07:48)
Tikrai žavi darbelių pateikimas.

AČIŪ mergytės 4u.gif ...man pačiai labai patinka parinkinėt aplinką, nors ir reikia pasukt makaulę kas prie ko dera, bet jei galutinis rezultatas patinka aplinkiniams, reiškiasi neveltui biggrin.gif
Atsakyti
Oj kiek vel groziu uzderejo wub.gif

Raktine tobula wub.gif

Sobieskos kaip visada maza, bet nerealu wub.gif Galiu paklausti blush2.gif Gal tu fotografe? Nes kiek macius tavo visi darbeliai pateikiami labai profesionalai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 26, 19:23)

Sobieskos kaip visada maza, bet nerealu  wub.gif  Galiu paklausti  blush2.gif  Gal tu fotografe? Nes kiek macius tavo visi darbeliai pateikiami labai profesionalai  thumbup.gif

Ačiū, jei taip pagalvojot, malonu 4u.gif , bet tikrai nesu fotografė, net šalia jokio fotografo nesėdėjau biggrin.gif ...gal kokia gyslelė iš praėjusių kartų užsiliko...
Atsakyti
reikia ir dalykeliu tureti kurie dera aplinkoje ax.gif

Little house needleworks Rose sampler

user posted image

arciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 sausio 2012 - 22:03
QUOTE(sobieska @ 2012 01 26, 21:41)
Ačiū, jei taip pagalvojot, malonu 4u.gif , bet tikrai nesu fotografė, net šalia jokio fotografo nesėdėjau biggrin.gif ...gal kokia gyslelė iš praėjusių kartų užsiliko...

Man gali sakyti ir tu mirksiukas.gif O pagalvojau tai tikrai biggrin.gif Manau is taves gera fotografe butu, nes gyslele akivaizdi mirksiukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 26, 23:01)

Labai grazu wub.gif O kur tokius samplerius paskui panaudojat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulia: 27 sausio 2012 - 09:25

Man ir pirmas klausimas, pamačius darbelį, kur jį panaudoti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milzinukas: 27 sausio 2012 - 09:41
QUOTE(milzinukas @ 2012 01 27, 11:41)

Man ir pirmas klausimas, pamačius darbelį, kur jį panaudoti?  smile.gif

abu darbelius reminsiu i vienodus remelius smile.gif

user posted image

dar galima ir pinkeep'a padaryti

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 sausio 2012 - 09:58
Sveikos mamytes. Gal zinot kuri, kur galecia rasti, kas metrikus krikstasuniui issiuvinetu dovanu? smile.gif)
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau paklausti kaip jus darot jei yra daug spalvu, prisiveriat daug siulu i skirtingas adatas ir paliekat kaboti ar kaip? blush2.gif

Ir ar yra siuvinejimo gerbeju is Klaipedos?
Atsakyti
QUOTE(Ajurekiuke @ 2012 01 27, 14:09)
Sveikos merginos, norejau paklausti kaip jus darot jei yra daug spalvu, prisiveriat daug siulu i skirtingas adatas ir paliekat kaboti ar kaip? blush2.gif
Ir ar yra siuvinejimo gerbeju is Klaipedos?

cool.gif
Atsakyti
Dar ir kaimynių užsuka mirksiukas.gif

Dėl daug spalvų- tai aš įsiveriu tiek siūlo, kiek nusimato kryžiukų ir susiuvu, tada imu kitą spalvą. Nes jei palikinėt, tai pradeda pintis, galima ir spalvas sumaišyt jei panašūs atspalviai.
Atsakyti
As ir gavoju kad gali susipinti, bet kad kryziuku po viena vienos spalvos o kita stokios spalvos labai toli, tai ir galvoju kaip cia protingiau pasielgus.

Uodegyte is kur tu tiksliau? ax.gif
Atsakyti