Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 116 tema

DVI, kaip visada pritrenkiančiai wub.gif wub.gif raktuką prie siuvinio tiesiog prisiuvus?

Sobieska, jau labaiiii čia kukliai thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Tave ant briedžių elnių, mane ant paukščių traukia, kas bus g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na Sobieska tavo darbeliai kaip visad thumbup.gif .ir man labai patinka ju pateikimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 25, 14:44)
DVI, kaip visada pritrenkiančiai wub.gif  wub.gif  raktuką prie siuvinio tiesiog prisiuvus?

Ačiū oro_buckis.gif Taip, tiesiai prie siuvinio prisiuvau
Atsakyti
fantastika bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 01 25, 13:21)
Raktų dėžutė Mme Chantilly In via dei Matti Belfast 32ct natural linas, DMC muline.

Namukas nerealus biggrin.gif Durys antram aukšte, langai - pirmam thumbup.gif Darbas labai mielas išties. O namukas, medis ir pieva siuvinėti melanžu, ar šiaip pereinančių skirtingų spalvų siūlais?
Atsakyti
groziai wub.gif dezute labai miela... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 25, 15:12)
Namukas nerealus  biggrin.gif Durys antram aukšte, langai - pirmam  thumbup.gif Darbas labai mielas išties. O namukas, medis ir pieva siuvinėti melanžu, ar šiaip pereinančių skirtingų spalvų siūlais?

Namukas skraidančioms fėjoms biggrin.gif Melanžu siuvinėta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 25 sausio 2012 - 15:01
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 25, 14:44)
Tave ant briedžių elnių, mane ant paukščių traukia, kas bus g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ale rimtai...VĖL briedžiai lotuliukas.gif , nu bet rimtai nienarošno (netyčia) čia taip susidubliavo ir...vėl akis esu pakabinusi ant briedžių, tik jau jie apsnigtoj girioj stypčioja. Vis galvoju, ar surizikuot nusipirkt ruošinį g.gif ...et labai gražus man tas paveiksliukas, pirmą kart pamačiau , kai jais pasigyrė šioj temoj viena forumietė wub.gif

QUOTE(Ogiene @ 2012 01 25, 14:48)
Na Sobieska tavo darbeliai kaip visad  thumbup.gif .ir man labai patinka ju pateikimas smile.gif

Ačiū už įvertinimą 4u.gif

Dvi išreiškiu simpatijas hi.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 25, 16:47)
Dvi išreiškiu simpatijas hi.gif

Obojudno hi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 01 25, 12:42)
dar norėjau Džeinės paklausti kokiu siūlu siuvinėjami Hardanger'iai?

QUOTE(Dvi @ 2012 01 25, 13:03)
Priklauso nuo medziagos storio, bet dažniausiai naudojama Perle No. 8 ir No. 12. Firma nėra svarbu, svarbiau siūlo storis.

Ačiū už atsakyma 4u.gif

galima ištikruju ir kitais siūlai pamėginti... manau ir šilkas labai gražiai atrodytu (dar nenėginau), o tuos 2 paskutinius, tai dariau su nėrimo siūlu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 25 sausio 2012 - 17:01
QUOTE(sobieska @ 2012 01 25, 12:55)
Na aš kukliai...eilinį kartą rolleyes.gif

Kukliai bet labai stilingai smile.gif Labai gražiai pateikta, malonu žiūrėti tokias nuotraukas, taip sakant patenkini grožio poreikį smile.gif

Dvi - jau neturiu žodžių apibūdinti pasigėrėjimą Jūsų darbais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 25, 13:55)
Na aš kukliai...eilinį kartą rolleyes.gif

Tikrai žavi darbelių pateikimas.

QUOTE(Dvi @ 2012 01 25, 15:03)
Jardin Prive Maggi Co's Village Belfast 32ct natural linas, DMC muline, siuvinėta vienu siūlu per vieną

Dvi, nuostabūs darbeliai, nematyti dizainai, žavu wub.gif Ypač raktinė patiko wub.gif
Atsakyti