DVI, kaip visada pritrenkiančiai raktuką prie siuvinio tiesiog prisiuvus?
Sobieska, jau labaiiii čia kukliai Tave ant briedžių elnių, mane ant paukščių traukia, kas bus
Na Sobieska tavo darbeliai kaip visad .ir man labai patinka ju pateikimas
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 25, 14:44)
DVI, kaip visada pritrenkiančiai raktuką prie siuvinio tiesiog prisiuvus?
Ačiū Taip, tiesiai prie siuvinio prisiuvau
fantastika
QUOTE(Dvi @ 2012 01 25, 13:21)
Raktų dėžutė Mme Chantilly In via dei Matti Belfast 32ct natural linas, DMC muline.
Namukas nerealus Durys antram aukšte, langai - pirmam Darbas labai mielas išties. O namukas, medis ir pieva siuvinėti melanžu, ar šiaip pereinančių skirtingų spalvų siūlais?
groziai dezute labai miela...
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 01 25, 15:12)
Namukas nerealus Durys antram aukšte, langai - pirmam Darbas labai mielas išties. O namukas, medis ir pieva siuvinėti melanžu, ar šiaip pereinančių skirtingų spalvų siūlais?
Namukas skraidančioms fėjoms Melanžu siuvinėta.
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 25, 14:44)
Tave ant briedžių elnių, mane ant paukščių traukia, kas bus
Ale rimtai...VĖL briedžiai , nu bet rimtai nienarošno (netyčia) čia taip susidubliavo ir...vėl akis esu pakabinusi ant briedžių, tik jau jie apsnigtoj girioj stypčioja. Vis galvoju, ar surizikuot nusipirkt ruošinį ...et labai gražus man tas paveiksliukas, pirmą kart pamačiau , kai jais pasigyrė šioj temoj viena forumietė
QUOTE(Ogiene @ 2012 01 25, 14:48)
Na Sobieska tavo darbeliai kaip visad .ir man labai patinka ju pateikimas
Ačiū už įvertinimą
Dvi išreiškiu simpatijas
QUOTE(rasiux- @ 2012 01 25, 12:42)
dar norėjau Džeinės paklausti kokiu siūlu siuvinėjami Hardanger'iai?
QUOTE(Dvi @ 2012 01 25, 13:03)
Priklauso nuo medziagos storio, bet dažniausiai naudojama Perle No. 8 ir No. 12. Firma nėra svarbu, svarbiau siūlo storis.
Ačiū už atsakyma
galima ištikruju ir kitais siūlai pamėginti... manau ir šilkas labai gražiai atrodytu (dar nenėginau), o tuos 2 paskutinius, tai dariau su nėrimo siūlu
QUOTE(sobieska @ 2012 01 25, 12:55)
Na aš kukliai...eilinį kartą
Kukliai bet labai stilingai Labai gražiai pateikta, malonu žiūrėti tokias nuotraukas, taip sakant patenkini grožio poreikį
Dvi - jau neturiu žodžių apibūdinti pasigėrėjimą Jūsų darbais
QUOTE(sobieska @ 2012 01 25, 13:55)
Na aš kukliai...eilinį kartą
Tikrai žavi darbelių pateikimas.
QUOTE(Dvi @ 2012 01 25, 15:03)
Jardin Prive Maggi Co's Village Belfast 32ct natural linas, DMC muline, siuvinėta vienu siūlu per vieną
Dvi, nuostabūs darbeliai, nematyti dizainai, žavu Ypač raktinė patiko